59456
banner
  • Magnumrolcsi
  • Magnumrolcsi
  • Magnumrolcsi
  • Magnumrolcsi
  • Magnumrolcsi
  • Magnumrolcsi

http://www.lkw-infos.net/images/themengalerien/lkw-weltweit/niederlande/teil-8/Renault-Magnum-Rynart-Holz-180105-1-NL.jpg
  • Magnumrolcsi
  • Magnumrolcsi
  • Magnumrolcsi
  • Magnumrolcsi
  • kögel
    Ja az én apám egyedül hajtja a dafját!Idáig még úgy osztottak szoroztak hogy azért a 9 óra hossza pihenője nagyjából meglegen!
  • Gerob
    Császtok!

"Élvezet az európázás" - szerintem egyáltalán nem az!! Gondolj bele elmész itthonról mndjuk juni elején 2 hétre elég kajával, ruhával, cuccal, pénzzel. Első 2-3 kanyar még okés, ez idő alatt nagyjából feléled a tartalékaidta, elhasználsz minden tiszta ruhát. Utána jönnek a gondok, nincs tiszta ruha, fogy a pénz, azt hiszed már hogy hazaküldenek, mert pl.: Bécsben vagy, aztán teszem azt onnan adnak egy Barcelonát+1 hét minimum. Út közben nem igazán tudsz ruhát mosni. Főznöd is tudni kell faszán többféle kaját, mert uncsi több héten keresztül rántottát falni meg konzerv babot. Jó a pénz megoldahtaó, mert általában az ilyen cégek fizetnek napidíjat dollárban vagy euróban, azt ki lehet venni bankkártyáról, az nem nagy probléma. De mondom a ruhák, annyi hely nincs egy ilyen fülkében, hogy 1,5-2 hónapokat kényelmessen el lehessen benne tölteni, az koszolódik, ki kéne takarítani, nincs mivel, nincs hol konkrétan.

Amikor én spanyolban voltam, az 10 napos út volt, nyár végén, a Riviérán volt ilyen 35 fok, meg Barcelona körül, amikor kiszálltunk csak úgy folyt rólunk a víz, meg hasonlók. Meg kb. 3-szor ettünk lecsót, meg spagettit, néha már uncsi volt. Meg mikor vettünk két kilo kenyeret itthon, a másodikat akkor kezdtük el enni, amikor már kezdett szikkadni. Meg azért 10 napot eltötlteni egy fülkében, 2 személnyek, az már nem a legideálisabb.

Szóval amikor a kamionozásról van szó ne csak azt nézzétek, hogy milyen szép szerelvények, meg ilyenek, meg milyen jóóó azt a nagy kamiont vezetni, hanem gondoljatok bele abba is, hogy milyen körülmények között vezeti azt a kamiont. Mert ha pl.: vár otthon az asszony, meg egy-két kis gyerek, akkor.....
  • rinyavas
    Szia énis megyek!
  • CB Dávid 18
    szevasz majd jövök
  • rinyavas
  • rinyavas
    Ez is hehe

• rinyavas
  • rinyavas
  • rinyavas
  • rinyavas
  • rinyavas
  • rinyavas
  • CB Dávid 18
    mocsko volvot vittek
  • rinyavas
    Szegény volvo!

• RaST
    Hupsz .. Ez 2×lett .. Sorri
  • RaST
    BETZ - Itt sem tiszták a dolgok .. Én azt gyanítom

• RaST
    Mehetett a magyarnagykövetségre. Ott elintézték neki hogy hazakerüljön meg ilyesmi .. Volvo FH16-ost vittek el tőle. Amikor találkoztam vele Magnummal volt ..
  • rinyavas
  • rinyavas
  • RaST
    ROMÁNIAAAAAAAAAAAAAAAAA

• rinyavas
  • CB Dávid 18
    a sráccal mi lett nem tudod?
  • rinyavas
  • RaST
    Hehe

• rinyavas
    ciszszszszszszszsz
    Ez szívás!!
  • CB Dávid 18
    a mocskok
  • RaST
  • rinyavas
  • rinyavas
  • RaST
    Natehát ..

Ashfordban álltunk aztán ott dumáltam a gyerekkel. Tv-t vittünk london fölé. Ahova ő is anno. Srác ült a kamionban, int neki a néger hogy nyitva a pót ajtaja. Kiszáll, becsukja. Becsukta, már vitték is az autót, rakománnyal együtt .. Srác ottmaradt 1 papucsba + gatyába ..
    ÉLJEN ANGLIA .. PFUJ