59456
-
kögel #6763 Ezelőtt az actroselőtt meghajlok!!Nagyon szép!! -
kögel #6762 Amúgy nemnagyon szoktam vele menni!január óta pl:1-szer sem voltam vele mióta hűtőzik csak max.miskolcig! -
kögel #6761 Igen szoktam!Idáig még Milánóban Catániában és Tolusban!Nekem nagyon tetszik ez
a kamionos élet!Ha majd leteszem a jogsim kamionból akkor én is uniózni fogok! -
rinyavas #6760 Ezmár csép billencs! :)
-
rinyavas #6759 -
rinyavas #6758 -
rinyavas #6757 Sziasztok
Üdvözlöm az újakat! :) -
Gerob #6756 Ott már voltam, nagggyon gyönyrűűű ország!!! Szoktál vele menni néha-néha?? -
kögel #6755 Kéthete ment ki!pestről vitt valami fagyasztott marhaságot spanyolba! -
kögel #6754 Ja,ja uniózik!Most is odavan Angolba -
Gerob #6753 Európázik mi?? -
kögel #6752 Ja értem!Az enyém nemzetközizik! -
#6751 nem az új Actrossal megy sajnos. Pécsen lakunk és a Leier Bcm kft-nél dolgozik mint alkalmazott.Cementet szokott szállítani. -
kögel #6750 2 bünti pont!Bocsánatot szeretnék kérni hogy az előbb olyan ge*i voltam! -
#6749 na mi van bannoltak??? :DDDD -
kögel #6748 Január óta ötször volt itthon faterom! -
kögel #6747 A te apád az új acrtossal jár?Hol dolgozik? -
kögel #6746 Ja egy német cégnél van!Januárban ment át! -
Gerob #6745 Az pöpec gééép, jó nagy a fülkéje, csak azt a típust nem ismerem igazán belülről, olyannal még nem utaztam.
Viszont gondolom a kamion nem a sajátotok?? Hanem apukád alkalmazottként ül rajta. -
Gerob #6744 Hali! Én 20 leszek az év végén.
Mi nem kamionozunk, illetve csak mikor suliban szünetem van, vagy apám szabin van, akkor szoktunk elmenni rokonnal, ismerőssel 1-1 útra. -
#6743 az én apám egy Mercedes Actrossal jár. Daf is egy jó kamcsi. -
#6742 Szevasztok!!!én 18 -
kögel #6741 Sziasztok!Az én apukámnak daf xf95-öse van egy super space cabos 95.480-as hűtős póttal!Arról mi a véleményetek?Nekem nagyon tetszik! -
longline #6740 Bocs hogy tegnap nem válaszoltam csak le kellett lépnem a netről. Amúgy én 18 múltam és imádom a kamionokat. Az emberi faj legycsodálatosabb művei. Mindegyiket szeretem,de ha ki kellene emelnem valamelyiket akkor a Scania és a Magnum ami viszi a prímet nálam! -
#6739 17 -
Gerob #6738 És csapacc majd vele?????
Amúgy ki-hány éves? Tudom már volt kérdés, de kiment fejemből, az infótokban meg nem nagyon vann kinn. Én 19,5 éves vagyok. -
Gerob #6737 Nagyon helllyes!!!
Álatlánosban még én is mindenáron sofőr akartam lenni, meg néha most is, de ha belegondolok, hogy mondjuk ugyanazt a pénzt megtudom keresni esetleg (remélem) kevesebb és könnyebb munkával, jobb körülmények között (úti élmények, fürdés, főnökök, hasonlók), akkor elgondolkozok rajta, hogy legyek-e sofőr vagy ne. Meg nem is vagyok hülyegyerek, amíg tanulni lehet, addig minek gondolkozzak még melón, nem igaz?? Én most ősszel fogom elkezdeni a fősulit, az 4,5 éves lesz, úgyhogy egy darabig még elleszek és végülsi kamionozássla kapcsolatos dolgot fogok tanulni (logisztikát), úgyhogy a kellemest a hasznossal... -
MBActros1848 #6736 Ma rájöttem hogy fater egy nagy kokány, ma végre össze rakta a ford transitunkat, az eredeti nafta szürő helyére, meg elé berakott egy lada ac pumpát, holnap meg még bele dob a rendszerbe egy vissza csapó szelepet. És láss csodát eddig nem indult az auto most meg megy, nagyon király. És milyen szép hangja van, hát igen 2.5-ös dízel. -
MBActros1848 #6735 Én is az leszek majd ha nagy leszek ! Csak apukámmég elötte szét üti a fejemet a kerék kulcsal . -
#6734 sajnos nem vagyunk soförök. Én majd leszek , meg kamion rajongók vagyunk. és te szeeted a kamionokat? és melyiket? -
longline #6733 Nagyon szépen köszi az infot. Amúgy ti soffőrök vagytok vagy csak kamion rajongók
-
#6732 Szevasz! www.lkv-infos.net, -
rinyavas #6731 Szia
Most elárulom magam de ha a képre rákatintasz az egér jobb gomdjával és a Zulajdonságokra katintvba kiírja a kép Url-jét aztán a veblapok címéhez és kész!
De egyébként majdnem mind az lkwinfóról van!! :)
Remélem segítettem!! :) -
longline #6730 Sziasztok. Egy apró kérdésem lenne hozzátok,persze ha nem sértelek meg benneteket,de hol találjátok ezt a rengeteg képet? Már legalább egy hete folyamatosan nézem ezeket a képeket,de még mindig nem értem a végére! -
rinyavas #6729 -
rinyavas #6728 -
#6727 szevasztok -
rinyavas #6726 Sziasztok -
#6725 Holnap majd megpróbálok feljönni a netre. -