59456
banner
  • kögel
    Ezelőtt az actroselőtt meghajlok!!Nagyon szép!!
  • kögel
    Amúgy nemnagyon szoktam vele menni!január óta pl:1-szer sem voltam vele mióta hűtőzik csak max.miskolcig!
  • kögel
    Igen szoktam!Idáig még Milánóban Catániában és Tolusban!Nekem nagyon tetszik ez
    a kamionos élet!Ha majd leteszem a jogsim kamionból akkor én is uniózni fogok!
  • rinyavas
    Ezmár csép billencs! :)

• rinyavas
  • rinyavas
  • rinyavas
    Sziasztok

Üdvözlöm az újakat! :)
  • Gerob
    Ott már voltam, nagggyon gyönyrűűű ország!!! Szoktál vele menni néha-néha??
  • kögel
    Kéthete ment ki!pestről vitt valami fagyasztott marhaságot spanyolba!
  • kögel
    Ja,ja uniózik!Most is odavan Angolba
  • Gerob
    Európázik mi??
  • kögel
    Ja értem!Az enyém nemzetközizik!
  • CB Dávid 18
    nem az új Actrossal megy sajnos. Pécsen lakunk és a Leier Bcm kft-nél dolgozik mint alkalmazott.Cementet szokott szállítani.
  • kögel
    2 bünti pont!Bocsánatot szeretnék kérni hogy az előbb olyan ge*i voltam!
  • DJ Bee18
    na mi van bannoltak??? :DDDD
  • kögel
    Január óta ötször volt itthon faterom!
  • kögel
    A te apád az új acrtossal jár?Hol dolgozik?
  • kögel
    Ja egy német cégnél van!Januárban ment át!
  • Gerob
    Az pöpec gééép, jó nagy a fülkéje, csak azt a típust nem ismerem igazán belülről, olyannal még nem utaztam.

Viszont gondolom a kamion nem a sajátotok?? Hanem apukád alkalmazottként ül rajta.
  • Gerob
    Hali! Én 20 leszek az év végén.
    Mi nem kamionozunk, illetve csak mikor suliban szünetem van, vagy apám szabin van, akkor szoktunk elmenni rokonnal, ismerőssel 1-1 útra.
  • CB Dávid 18
    az én apám egy Mercedes Actrossal jár. Daf is egy jó kamcsi.
  • CB Dávid 18
    Szevasztok!!!én 18
  • kögel
    Sziasztok!Az én apukámnak daf xf95-öse van egy super space cabos 95.480-as hűtős póttal!Arról mi a véleményetek?Nekem nagyon tetszik!
  • longline
    Bocs hogy tegnap nem válaszoltam csak le kellett lépnem a netről. Amúgy én 18 múltam és imádom a kamionokat. Az emberi faj legycsodálatosabb művei. Mindegyiket szeretem,de ha ki kellene emelnem valamelyiket akkor a Scania és a Magnum ami viszi a prímet nálam!
  • Raho
    17
  • Gerob
    És csapacc majd vele?????

Amúgy ki-hány éves? Tudom már volt kérdés, de kiment fejemből, az infótokban meg nem nagyon vann kinn. Én 19,5 éves vagyok.
  • Gerob
    Nagyon helllyes!!!

Álatlánosban még én is mindenáron sofőr akartam lenni, meg néha most is, de ha belegondolok, hogy mondjuk ugyanazt a pénzt megtudom keresni esetleg (remélem) kevesebb és könnyebb munkával, jobb körülmények között (úti élmények, fürdés, főnökök, hasonlók), akkor elgondolkozok rajta, hogy legyek-e sofőr vagy ne. Meg nem is vagyok hülyegyerek, amíg tanulni lehet, addig minek gondolkozzak még melón, nem igaz?? Én most ősszel fogom elkezdeni a fősulit, az 4,5 éves lesz, úgyhogy egy darabig még elleszek és végülsi kamionozássla kapcsolatos dolgot fogok tanulni (logisztikát), úgyhogy a kellemest a hasznossal...
  • MBActros1848
    Ma rájöttem hogy fater egy nagy kokány, ma végre össze rakta a ford transitunkat, az eredeti nafta szürő helyére, meg elé berakott egy lada ac pumpát, holnap meg még bele dob a rendszerbe egy vissza csapó szelepet. És láss csodát eddig nem indult az auto most meg megy, nagyon király. És milyen szép hangja van, hát igen 2.5-ös dízel.
  • MBActros1848
    Én is az leszek majd ha nagy leszek ! Csak apukámmég elötte szét üti a fejemet a kerék kulcsal .
  • CB Dávid 18
    sajnos nem vagyunk soförök. Én majd leszek , meg kamion rajongók vagyunk. és te szeeted a kamionokat? és melyiket?
  • longline
    Nagyon szépen köszi az infot. Amúgy ti soffőrök vagytok vagy csak kamion rajongók
  • CB Dávid 18
    Szevasz! www.lkv-infos.net,
  • rinyavas
    Szia

Most elárulom magam de ha a képre rákatintasz az egér jobb gomdjával és a Zulajdonságokra katintvba kiírja a kép Url-jét aztán a veblapok címéhez és kész!
    De egyébként majdnem mind az lkwinfóról van!! :)
    Remélem segítettem!! :)
  • longline
    Sziasztok. Egy apró kérdésem lenne hozzátok,persze ha nem sértelek meg benneteket,de hol találjátok ezt a rengeteg képet? Már legalább egy hete folyamatosan nézem ezeket a képeket,de még mindig nem értem a végére!
  • rinyavas
  • rinyavas
  • CB Dávid 18
    szevasztok
  • rinyavas
    Sziasztok
  • Magnumrolcsi
    Holnap majd megpróbálok feljönni a netre.
  • Magnumrolcsi