59456
-
Gerob #7044 De ha más típus lenne, akkor borulhatna mi??? Csak pojén!! -
#7043 persze a volvo is beleborul esz már nem hiszem el. -
#7042 Ezt már én is láttam .. -
Gerob #7041 Amúgy a rendszám: MAN-442 nem??
A TurTransból lett a magyarországi VOS Logistics (ezt csak így mellékessen). -
Gerob #7040 Ezt már láttam, nagyon állat, de én úgy emlékszek, hogy a Volvo nem borult bele mikor először láttam ezt. -
#7039 Szerintem a legutolsó kép kamu, -
rinyavas #7038 Jojojo
Ezt láttátok már?
Gondolom igen de azért.....
http://www.ebaumsworld.com/truckwater.html -
#7037 Az Mezőtúr, de felesleges ilyenen veszekedni. -
rinyavas #7036 Az mezőtúr akkor szemüveg kéne!!!!!
A rndszáma az biztos volt, hogy MAN-411 -
#7035 meg ott van a ponyván a nagy H betű is. -
#7034 Nemlátod ?
Magyar rendszám, meg a ponyván ottvan, hogy mezőtúr. Az meg nem amerikában van vaze .. -
#7033 Szerintem megyar. -
rinyavas #7032 Kollégha urak ez nem magyar?
-
kögel #7031 Miújságvan? -
kögel #7030 Sziasztok. -
rinyavas #7029 Sziasztok
-
Gerob #7028 EZAZZZ TESÓÓÓKÁM!!!
Bt.-vel (Betéti Társaság) nem érdemes foglalkozni, az nagyon kicsi volumneű, meg oda bel-kültag kell, van aki melózik és aki a pénzt adja be. De itt a beltag(ok) a teljes vagyonukkal felelős(ek), míg a kültag csak a bevitt vagyonnal (asszem).
A Kft. (Korlátolt Felelősségű Társaság) már izgalmasabb, ott minimum 3 millió ft az alaptőke, de itt 1 millió ft-nek kell lenni az alaptőkének, és ezt már többen irányítják, a bevitt vagyonnal felel mindenki. Több ember is lehet alapító, mindenki annyira (akkora %-ban) szól bele a dolgokba, amekkora a bevitt vagyonának aránya az össz vagyonhoz képest.
Az Rt. Részvény Társaság) a legtutibb, mondjuk ez a legbonyolultabb is. Itt úgy jön létre a cég, hogy részvényeket bocsát ki (tőzsdén kezdi el árulni vagy tőzsdén kívül), és aki megveszi a részvényt azok tulajdonjogot szereznek a cégben, úgymint a Kft.-nél. Annyi különbséggel, hogy a részvénynél minden évben kapnak osztalékot a részvény megvásárlói (persze csak akkor, ha ezt megszavzzák, hogy fizetnek és van miből fizetni az osztalékot - nyereség). Az Rt.-nél 20 millió ft az alaptőke. Meg itt olyan is van, hogy valaki eladja másnak a részvényt, meg hasonlók. Pl.: mikor olyan van, hogy valaki rendelkezik egy cég részvényeinek 51%-ával, akkor végülis ő a főnök a cégben, mert a többieknek csak 49% marad és az ugye kevesebb, magyarán nem szólhatnak bele.
Nagyjából ennyi, jah lehet olyat is csinálni, hogy pl.: Kft.-ből később Rt. lesz!! -
MBActros1848 #7027 De csöndbe vagytok. Gerob kérdezted hogy Bt-t vagy Kft-t csinálnék-e? Elmondanád hogy mi a különbség közöttük ? -
MBActros1848 #7026 Ekkoriban még tisztelték a sofőrt nem ugy mint most. Abban az időben még kiváltság volt az ha sofőr volt az ember és ráadásúl még uramnak is hivták őket, ma meg mi van legázolnak, sz@rházinak neveznek, és ha panaszkodsz azt mondják hogy van helyetted 10 másik.
-
MBActros1848 #7025 Ez egy két lóerős szörnyeteg :
-
MBActros1848 #7024 Hát igen eljárt felettük az idő de ezek a gépek még mindig képesek üresen 120-al menni
Egyszerűen imádom ezek a vény " szútykokat " -
MBActros1848 #7023 A híd átmenetileg nem üzemel
-
MBActros1848 #7022 -
#7021 faterom is ment ilyen mercivel ezek voltak akkorban a jó mercik. -
MBActros1848 #7020 Ezt hogy a fenébe tudta megcsinálni ?
-
MBActros1848 #7019 Ezek voltak a legjobb Mercik a világon V8-as motor, pofozos váltó és 350 lóerővel is verték a nagyobb motoros verdákat.
-
MBActros1848 #7018 De már a 90 is 10%-os sebesség túl lépés. -
MBActros1848 #7017 Szerintetek lehet ennél kisebb fülkét csinálni ?
-
MBActros1848 #7016 Egy pár kép az USA beli hőskorszakból mikor még ilyen gépekkel szelték a mondern kor cowboyai a vadnyugatot.
-
MBActros1848 #7015 Jó estét mindenkinek! -
#7014 Németeknél mehetsz 90-et .. Nem szól érte a rendőr ..
De 110-ér vazze -
#7013 Csá mindenkinek!! -
Gerob #7012 Nem-nem gááz, csak fizetendőő bűűűn. Meg nem is, hogy 110-el, de 90-el se nagyon szabad ereszkedni hallod. a cége majd kifizeti (vagy nem). -
Gerob #7011 kössz kollega, így már vágom -
kögel #7010 Csátok skacok!Fateromat ma megfogták Németbe gyorshajtásért!
Autópályán lejtőn lefele 90 helyett 110-zel!Az kicsit gáz?? -
Gerob #7009 Jólvanna,
Apud miért hagyta abba? Gondolom már "beleunt" illetve nem akart a fülkéből nyugdíjba menni. -
#7008 Granulátum -
MBActros1848 #7007 Hát igaz hogy faterom már nem kamionozik 3 éve de még én is vágom a témát. -
Gerob #7006 grancsi??? ezt nem vágom -
kögel #7005 Ez van grancsiból ennyit vitt!!És amúgy igen jártunk már ott!
Úgyhogy a vitát én lezártam!