59456
banner
  • Magnumrolcsi
    Nekem is megvan a Pedal.
  • RaST
    Idén a Rigg N Roll jelenik meg. De az nem európai..
  • Gerob
    Szevasz, én nem tudom, konkrétan ilyenről, ami Európában játszódik nem hallottam, idén meg nem jelent meg kamionos játék. Tavaly szeptemberben megjelent a Pedal to the Metal viszont.
  • Magnumrolcsi
  • Magnumrolcsi
    Hali.Nem tudjátok mi a annak a kamionos játéknak a neve ami Európába játszódik? (nem a king of the road) ebben az évben jelent meg.
  • RaST
    Vögel scaniai 1:

• RaST
    Vögel dafjai 2:

• RaST
    Vögel dafjai 1 :

• rinyavas
  • rinyavas
    Sziasztok!
  • RaST
    Nem sokat értek az ilyesmihez, de szerintem raktár csak annak kell aki logisztikai központot is akar alapitani a spediőr/ fuvarozó cégén kivül
  • MBActros1848
    Cső !
  • CB Dávid 18
    szevasztok
  • MBActros1848
    Hát sajnos azt nem tudom hogy milyen méretű cégekre érvényes ez a dolog.
  • Gerob
    Én nem tudom, szerintem csak új, zsír új nagyon pénzes cégre vonatkozik az ilyen dolog. Bár ebben az országban...
  • RaST
    A horváthnak is ottvan óriási telephely. Több mint 60 autó, raktár meg sehol .. Hogy is van ez ?
  • Gerob
    De bazz a Rynart direkt ez a tevékenységi köre!!

Most pl.: mi egy sima kezdetben 1-2 autós cég mi a rossebbnek rendlekezzen pár 100 vagy 1000 négyzetméteres raktárral??? Mikor én úgy akarok tevékenykedni, hogy felrakodok, elviszem lerakok, visszarakok, itthon meg lerakok és minden kezdődik elölről. Minek ehhez raktár???? Hol van itt a szabadverseny, meg ehhez hasonló dolgok?? Ez a szabály olyan, mintha megszabnák, hogy hol tankolhatsz nem???

Amúgy én nem hallottam erről a dologról, de tuti. hogy csak bizonyos nagyságrendű cég méret fölött kell az ilyet csinálni, kinek van az ilyenre több 10 milliója????
    Az egyik ismim mostanság vett egy 12 tonnás DAF-ot, most kezdi a kamionozást, de ő nem csinál ilyen raktárat.
  • rinyavas
    Igen ezt csinálja a Rynar-t is csak nagyban!
  • MBActros1848
    De van benne annyi jó is hogy ha több lerakos a cucc akkor lerakod a raktárban ott szét dobják 2-3 kisebb autora az tovább viszi a nagy autó meg megy megintfuravba. Tudjátok ezt hívják gyüjtő fuvarozásnak és tudomásom szerint ez elég jol profitálo irányzat. Amúgy meg nyugi mert a silósoknak meg a tarályosoknak nem kell ilyen cuccos. Meg ha jól emlékszem akkor a hütősnek sem kell mert úgye ezek romlando cuccok és sokba kerül a tárolásuk. Egyedül a száraz árúra érvényesekezek a dolgok. De a hűtösökben nem vagyok teljesen biztos.
  • rinyavas
    Ez nem hülye törvény hanem szivatás!
  • CB Dávid 18
    ez tényleg hülye törvény de hát ez van.
  • MBActros1848
    Gerob ez a cég tudod min bukna meg a létre jötte előtt? Hát azon hogy az unioban van egy olyan hülye törvény hogy a fuvarozó cégnek rendelkeznie kell raktár kapacitással máskülönben nem működhet. A raktár területre 2 verzió létezik:
    1. csináltatsz egyet magadnak, előny: csak a cégedé esetleg tudsz belőle kiadni igí még keresel is rajta, hátrány: rohadt sokba kerül
    2. bérelsz egyet, előny: kevesebb a költséged, hátrány: nem a tiéd a hely ezért mások diktálnak
    3. betársulsz egy nagyobb céghez: előny, mindig van biztos fuvarod, tutira ki vagy fizetve, és a raktárban mindig van hely a te rakományod számára, és nem utolsó sorba piti összegeket kell érte fizetni hátrány: itt is te vagy a megtürt szemény, magyarul úgy kell táncolnod ahogy mások fütyülnek.
  • MBActros1848
    Nekem aztán végül is tök mind1!
  • CB Dávid 18
    persze
  • rinyavas
    Az nem a létra lefelé mert ott van egy bemélyedés a létrának ami a vízhez vezet????????
  • MBActros1848
    A viz felőli oldalon le volt talpalva a merci nézd csak meg mikor emelik ki a vizből látszik hogy ki van nyujtva a talp .
  • rinyavas
    Hát ja és a modellek szép nagyok, mi?
  • CB Dávid 18
    oké
  • rinyavas
    hát erre!
  • CB Dávid 18
    merre vagytok?
  • CB Dávid 18
    szevasztok
  • rinyavas
    Azért ezeknek a modelleknek már szép méretük van????

• rinyavas
    ÁÁÁÁÁÁÁ a képen látszik, hogy kamu!
    Egyébként a mercis meg hülye volt hisz tudhatná, hogy mindig le kell alkalni!!
  • RaST
    Mért lenne kamu ?
    Ez valós .. Van ahol a befagyott to jegén fuvaroznak ..
    Beszakadt.. Kész
  • rinyavas
    Az utcsó kép biztos kamu!!!!!!!!
  • rinyavas
    szia
  • Magnumrolcsi
    Hali
  • MBActros1848
    Ha nem fér fel akkor is elvisszük !!!
  • Raho
  • RaST
    Tudod a volvo annyira isten hogy nem burulhat bele ..
    F*szom az ilyenekbe.. Mit kell isteniteni mindent ?