59456
-
MBActros1848 #8290 Szerintem azért nem válaszol mert ugy gondolja hogy nem éri meg neked mondani semmit, mert lese szarod amit mond. Igaz Rast ? De szerintem azt se olvastad el amit én mondtam neke. -
MBActros1848 #8289 Biztos, de ez a gyerek akkor se ugyan az. Ha ő is rohadt sokat változott, mikor ide kerül még tök normális, most meg egy olyan ember akit legszívesebben megfojtanék, olyan nagy az arca. -
#8288 Ő az.:) -
#8287 Truck Driver 001 :)
OTT .. :P -
#8286 Miért nem válaszólsz? -
MBActros1848 #8285 Hol ? Légyszives muasd meg ! -
#8284 Jah, Renault Magnum a mai napig itt van. -
#8283 Mondtam öreg.. Menyj aludni, és többet ne gyere vissza .. Több kérésem az ég világon nincs hozzád .. Kocc .. -
#8282 Miért, hogy kezdődött? -
#8281 -
#8280 Ne tereld el a szót. Nem erről van szó .. -
#8279 TACHOGRAPH, utána néztem és minden hol így láttam írva. -
#8278 #8248 Ezt beraktam Rast Válasza #8249 .Pedig csak viccnek szántam.Így kezdődött. -
MBActros1848 #8277 Na figyuszkálj ide! Tudod mit igazat adok neked tényleg ezt írta oda Renault Magnum még 2005 március nem tudom hanyadikán, ez volt x hónapja azóta Magnumot már bannolták és nem is jött vissza. Ugyhogy ez a dolog már rég elévült, a forum profilját pedig az itt lévők igényeihez alakítotuk azaz nem képeket szurogatunk be hanem értelmesen kitárgyaljuk azokat a kérdéseket amik érdekelnek minket. Érted öcsi sajt. Néha néha lehet egy egy kép abba nem köt bele senki de ha már képet szursz be akkor legyen olyan ami érdekes és írj oda valamit hogy ezt miért raktad be. Vagy tegyélfel vele kapcsolatban egy kérdést, pl ez miért ilyen kialakítású vagy ez miért jobb mint egy másik elrendezés. Ezek alapjánán már el lehet beszélgetni és mikor kitrágyaltuk minden oldalról akkor beraksz megint egy érdekes képet és ezt is kibeszéljük. És ez így megy tovább amig van forum. Remélem sikerül felfognod. -
#8276 Mondom, de ez nem is baj. -
#8275 Olvasd sorba a hozzá szólásokat. -
#8274 Én úgy hallottam igen. Sőőőt. Haversrác a dhl-nél dolgozik. Az ő sprinterjében már van tachograf .. -
#8273 TACHOGRÁF -
#8272 noh ide lehet szurni a kedvenc kamionjaid képét!!!cb dávid ide rakjad a király képeid kiváncsi vagyok!!! Ezt se én mondtam.#1 -
MBActros1848 #8271 Tudtommal, nem kell bele és nem is fog kelleni bele Thaphográf. Asszem így kell írni de nem 100%
-
MBActros1848 #8270 Jaja, igazad van. Ennyi erővel én is elmehetnék mondjuk villanszerelőnek pedig szart se értek hozzá. -
#8269 Ja lenne egy kérdésem, ma azt hallottam, hog 3,5t alatt is bevezetik a Tahographot (elnézést,ha nem jól írtam), igaz ez??? -
#8268 Jó.elfelejtettem. -
MBActros1848 #8267 Én rólad, haddj már a hülyeségeidell, téged ismerlek amióta létezik ez a forum, a múltkor a cég alapítos dolognál szerintem nem figyeltél, mikor azt mondtam hogy a régi csapatból, mármint Cb Dávid, Rast,Gerob, Te, meg még egy páran akik most nem jutnak az eszembe szivesen együtt dolgoznék a jövöben :). -
#8266 1 ideig igen .. -
#8265 érdekes nekem megjeleniti... -
#8264 én mondtam hogy elég lesz a képekböl..1-2-öt még elfogadnak de utána megköveznek... -
#8263 Rájöhetnél végre, hogy az imageshack bannolva van .. -
#8262 ezt nem hagyhatam ki..mert nagyon nagy ..merci elött meghajolnak a kamionok:DDD..kurwan negy geciee
-
#8261 Mert valójában ez jelenti a szakértelmetlenséget .. Az ilyenek nem is tudom minek fórumoznak. Olyan fórumba én sem irok amihez nem értek.. -
#8260 Remélem nem rólam beszélsz. -
#8259 Tudod nem is értem mire van ez a topic. Szakmai dolgok megbeszélésére, kitárgyalására, vagy veszekedésre ? .. Miről is beszélek .. Szakmai dolgok megbeszélése .. Eh .. Kép berakosgatás na :P -
MBActros1848 #8258 Szerintem már mindannyian láttunk kamionokat ugy hogy befejezhetnéd a képek be szurogatását. -
MBActros1848 #8257 Rast hagyd őket, nem értenek semmiből. Talán abból értenének ha jól meg kalapánám a hülye fejüket egy pajszeral. Vagy az auto után kötném őket egy spaniferrel, és 90-nél néha fékezgetnék jó nagyokat. Talán ezek a dolgok jobb belátásra derítené őket. Te hogy gondolod ? -
#8256 Ne is törödj vele. Kis naiv .. -
#8255 Téma lezárva.! -
#8254 Veletek nem lehet mit kezdeni. -
#8253 De, persze .Énis elmondtam.egy nagy fasszopó vagy! -
#8252 Ez fórum. Itt mindenki elmondhatja a véleményét nem??? -
#8251 Téged most kikérdezett?Te tényleg egy nagy fasszopó vagy!