59456
banner
  • MBActros1848
    Raho hallottál már a lada racing club című gameról ?
  • Truck Driver001
    igy igaz..
  • Raho
    Nem kötöszködés képpen, de ez nem chat.
  • Gerob
    Nah csáó emberek!

Ma megyek délután koleszba, ami azt jelenti, hogy nem igazán fogok majd jönni, de majd ha gép elé kerülök, akkor szerintem benézek ide és megmondom a frankóót, ahogy szoktam is!!
    További "kellemes" időtöltést, sok nőt, locsolót, Jézuskát-Nyuszikát mindenkinek...Szevasztok!

• Magnumrolcsi
    Hello
  • MBActros1848
    Mi ez a hatalmas csönd, órák óta ?
  • Truck Driver001
    ?
  • gazgoblin
    ÚRISTEN,ÚRISTEN,ÚRISTEN!!!!!!
  • Magnumrolcsi
    Miért én szoktan itt állandón veszekedni?
  • Truck Driver001
    egypk csak nekem nem hozza be a bannert wagy másnak se..bár mondjuk tök mind1 kéne már ide 1 uj:P
  • Truck Driver001
    nem ugy értettem...azt gondoltam hogy külön wan de nem látni mármint egymáshoz simul a 2 kabin...szal érted hogy értem:D..és igy elég érdekesen dölhet elöre a fülke...mármint ugy értem hogy ha elöre billenti a pali azt a xart akkor a fülke (hátso alj része)meghuzza a lakást...szoval érted:DDDDD...de lehet rosszul hiszem:S
  • MBActros1848
    Nincs egybe! A lakórész külön van egy gumi tömités kapcsolja össze szóval képzeld el ugy mint ahogy a vasúti kocsikat, ahogy össze vannak kapcsolva. meg az össze amerikai gép fülkéje olyan hogy a háló részt külön kell hozzá rendelni, magyarul a fülke ahol a kormány meg a többi található egy tipuson megegyezik csere kompatinbilis, csak más lakórész van hozzá kapcsolva.
  • Truck Driver001
    hmm most láttom..ez érdekes..hogy lehet azon a dögön elöre billenteni a fülkét ha egybe wan azzal a lakásal:D....az egész nem billenhet érdekes lenne
  • Truck Driver001
    irj ugy ahogy yól esik..nehogymá beleszoljanak az irásba..itt sg-n is láttam olyan szlenget hogy sehogyse tudtam belöle értelmes szavakat kivenni:DDDDDD
  • MBActros1848
    Oké én is bocsánatot kérek, de a írásmod se olyan fontos, csak tudod engem is piszkáltak érte más forumon, és megszoktam hogy megprobálok minnél helyesebben írni. Nem akarlak én itt titeket beszabályozni, csak gondoltam a hozzá szólásoknak lehetne egy értelmes formája ennyi.
  • Truck Driver001
    egyetértek
  • Truck Driver001
    "majdnem akkora mint egy nyerges pót, megnérném hogy egy körforgóba hogy menne el póttal együtt. Nagy csesznye dög."ezért közlekedik amerikába mer csak ott fér el..bár talán még ott is nehezen de elfér :)
  • Truck Driver001
    mi bajod wan a helyesirásal?én igy irok direkt..ewan....bocsánat kérésel kapcsolatba én már megtettem...de ezek szerint nem figyeltél...olvass vissza..
  • MBActros1848
    Nem kötözködés képpen, de szerinted én viccből írtam a helyesírásról hajnalba? Én vettem a fáradságot hogy bocsánatot kérjek mindenkitől meg egy pár fontos dologra felhívtam a figylemet, ugyhogy elvárnám hogy elolvasd és legalább megprobálnál aszerint cselekedni. Amugy nagyon érdekes az amit írtál de kéne a fenének az a nagy dög, majdnem akkora mint egy nyerges pót, megnérném hogy egy körforgóba hogy menne el póttal együtt. Nagy csesznye dög.
  • Truck Driver001
    ezenfelül:elsö osztályu aranyberakás...ez 1 egészen szokatlan k100 aerodyne "first class"(elsö osztályu néven gurul a texasi utcákon...vezetöfülkéje alighanem a legjobban berdezett teherauto-kabin a világon...irodával (fax,számitogép,nyomtato,fénymásolo,telefon) fedélzeti konyhával,társalgoval,zuhanyzosarokkal,WC-vel és hálofülkével....de ez még nem semmi,ugyanis egyes krómozot részeit 24 karátos aranyréteggel vonták be....a kemény 400000 dollárt érö auto 1 texasi milliomos tulajdona....csak ennyit akartam gondoltam megtoldom 1 kicsit több infowal :)...erröl olvastam ám
  • Truck Driver001
    wégre 1 modi beszolt..rám nem halgatnak hogy hagyják abba:)
  • Magnumrolcsi
    Nem én kezdtem a másik provokákását de mind1.Én nem akarom a tegnapi hülyeséget folytatni.Kicsit szar napom volt és felidegesítettek.Amúgy(u) nem(/u) szoktam ilyen lenni.Amit tegnap írkáltam Rastnak, MBActros1848nak meg a többieknek csak a szar nap miatt volt.És szeretnék bocsánatot kérni!!Remélem több ilyen eset nem lesz.!!Bocsi, hogy a haragomat ebben a topikban vezettem le.
  • Magnumrolcsi
    A #8253-ast nem neked szántam RAHO.
  • CB Dávid 18
    Szevasztok!! Látom zajlik az élet. Miért kell mindig veszekedni Magnumrolcsi? felőlem szurkálhatsz képeket nekem azzal nincs bajom. csak ne kezdj el vitázni. ez itt egy "közösség" és nincs helye vitának.
  • Punker
    Flémelést mindenki hagyja abba, vagy repül mindneki!
  • MBActros1848
    Ebben teljes mértékig igazat adok neked, de kérlek ne reagáld le a dolgokat olyan hirtelen és tomboló haraggal. Amúgy meg engem nem zavar az se ha itt vagy vagy ha nem. Amugy Tuck Driverrel se lenne semmi bajom ha nem azzal kezte volna mikor vissza jött hogy ez az én forumom és jól szétb@sztátok, meg hasonolok. Itt megjegyezném hogy emberek vagyunk különbötő érdekekkel, tetekkel, gondolkodás móddal. De abban megegyezünk hogy van egy téma ami minadnyiunkat érdekel. Szurkáljatok nyugodtan képeket, de mellé légyszives írjatok értelmes hozá szólásokat, de ezt lentebb kifejtettem ugy hogy a leghülyébb ovodás is megérti. Másrészről meg ha bizonyos szémélyekkel problémák vannak akkor azt rendezzük le inkább privátba mert ha beirod a fórumba akkor biztos neked esnek azok akik az adott félel egy oldalt képviselnek, ez megmutatkozott az esti veszekedésben is, gondolom észre veted magadtól is. Amúgy meg szerintem ha valaki nem képes elviselni azt hogy valakinek nem tetszik egy másik fórumozo hozzá szólása valamelyik üzenetére akkor az ne járjon ilyen helyre, maradjon inkább otthon és szidja az apukáját vagy az anyukáját, ne hozzon ki másokat olyan helyzetbe amit amugy nem mondana vagy tenne. Másodszor szerintem a fórumozásnak vannak alap szabályai de ha jól emlékszem akkor ezeket feltüttenték regelés közbe. Bár szerintem a legfontosabb az hogy :
    1. A hozzá szólásnak legyen értelmes formálya, ( legyenek a pontok, felkiálltó jelek a hylükön, mondat elején nagy betűket használunk, meg hasonlok, törekedjük a nyelvtani helyességre).
    2. A mondataink legyenek érthetőek.
    3. Ha valami nem tetszik akkor ne egyből szidjuk a másikat hanem békés keretek között probáljuk meg elrendezni a helyzetet, kerüljük a komfliktusokat.
    Háát most többmiinden nem jutott az eszembe.
    10-4 Gyere vissza
    MBActros 1848 voltam
  • Gerob
    Amúgy nemrég értem haza, kicsit dolgozik is bennem a pi(n)a még, kicsit olvasgattam a dolgokat a vergődéseitekről, valami iszonytatótan óvodás szinten vagytok.
    Lehet a kora-lakhelye (BP. -ez a faj, azt hiszi, hogy ő a mindenség ura) alapján valamelyik fél nagyon el van szállva magától, és nem tiszteli az idősebbet, vagy csak simán itt éli ki magát, annak én azt mondom, hogy:
    - igyon meg valamit
    - hallgasson meg számára valami ütős muzzit
    - esetleg gyújtson rá
    - ha van nője, akkor inkább foglalkozzon vele (sokkal élvezetesebb, és megnyugtatóbb is)
    - ha nincs nője, akkor ott a jobb keze és biztos van 1-2 elfekvő sex videója a gépen, tehát nézegesse azt...
  • Gerob
    Ez meg az A.T.D.S. (American Truck Driving Scgool - Amerikai Kamioin Vezető Iskola) marketing autója, kicsit ott van a toppon a gép.
  • Gerob
    Csak azért, mert az 3,5 tonna feletti autó már, amit a DHL-esek használnak, csak azért kell bele semmi, másért.

Amúgy sztem 3,5 tonna alatti kocsiba nem kell tachográf, mert akkor ahhoz C-s jogsi kellene, viszont jogilag-KRESZ szerint meg 3,5 tonna alatt vezethetsz gépkocsit B-sjogsival (áru-vagy szemlyszállító - 9 főig sofőrrel együtt).
  • DJ Skyline

• Magnumrolcsi
    Részemről már le van zárva a dolog.Nem érdekelsz.És amúgy ha észrevennéd úgyan azt csinálod amit én csak Te © MBActros1848 néven
  • MBActros1848
    Pedig csak azt tudok a hozzá szólásaidon.
  • Magnumrolcsi
    Én nem mondtam, hogy rögj!!
  • MBActros1848
    Tudom már mit akarsz! Halálra akarsz mindanyiunkat röhögtetni. Megkell hagyni nem rossz terv.
  • Magnumrolcsi
    Nagyszavak 1 kisembertől.!!
  • MBActros1848
    Na ide figyelj mostmár befejezhetnéd. Tele van már veled a tököm, reménykedj abban hogy ha egyszer netán nagy auto kerül a valagad alá nehogy meg lássan a szélvédön a Magnumrolcsi névtáblát, mert kitéplek a fülkéből és szét szakítom a szádat.
  • Magnumrolcsi
    Itt nem az anyucihoz rohan hanem a moderátorokhoz.
  • Magnumrolcsi
    Ezis olyan gyerekesnek látszódik!
  • Raho
    Nagy részt itt állandóan vita van.
  • Magnumrolcsi
    Én írtam, hogy 12? Szerintem nem engem néztél?