Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SiZo91
mondjuk azért a frissítések letöltése nem 5 perc 😊 persze ez net függõ..
------
ezt most mindenkihez intézem: van ez a TemDono.Fix.v1.2; ezt le lehet törölni amúgy? mert ha netalántán másik vírusírtót tennék fel (ennek mondjuk nagyonnagyon mininámlis a zesélye, mert a nod32 az egyetlen vírusírtó, amiben megbírom 😊), akkor ez ne legyen rajta.

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Airbus A380
Ezt a lusta bagázst el nem hiszem.....

Emberek 5 perc ujrarakni!!!!!!!

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

SiZo91
hoppá 😊 ez vírusos lesz 😊 valami Win32/HackAV.R szal ne próbáljátok ki

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

SiZo91
na, most szedtem le egyet DC-rõl. fel is töltöm, tárhelyemre; ha valaki ki akarja próbálni annak itt a link: itt

SiZo91
sztem töröld ki, lehet vírus 😊

SiZo91
ööö most lehet meg fogtok kövezni, ezért de nem tudtok a nod32 v3-hoz egy mûködõkjépest cracket ajánlani? olyat mint pl a NOD32.FiX.v2.1-nsane a régebbi versionökhöz, hogy 40000 év ingyen update-et biztosít, és persze ne legyen benne megbújva semmilyen trójai, vírus etc.

A NOD32_v3.0.642_32bit_FiX_1.2-TemDono.exe installálásakor létrejön egy C:\RECYCLER\rundll32.exe fájl, ami az automatikus indítás menûbe beírja magát, és a hax.60z.org weboldalra akar menni. Mi lehet ez?
me and a monkey
Igen, az az 1.1-es verzió volt, én linkeltem, de nem sokáig volt életképes.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

DjDano
Az biztos, hogy a 3.0.650-es magyar NOD32 Antivirushoz jó! Egyébként volt ennek egy 1.1-es verziója is, ami tényleg szar volt.

urbijoe
de ez a multkor már nem müködött

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

DjDano
Emberek ne szenvedjetek mindenféle szutyok serial cserélgetõ és egyéb okosságokkal! A TemDono 1.2-es FIX-nél jobb és egyszerûbb megoldás NINCS! A 31 napos trial idõszakot "fagyasztja" be, tehát minden gépindításkor visszaáll a számláló 31 napra! Nincs semmilyen szerver cím trükközés és egyéb okosság.

TemDono.Fix.v1.2

Kontrakcio
bróbáljátok meg<-- ezt haveromnak küldtem me panaszkodott és frissit megint, igaz kérdés meddig

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

De nekem az a sor hiányzik a névjegyrõl...
Ez engem is érdekelne !
Airbus A380
[url=]szóval link.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
[/url][/img]

urbijoe
Marsupilami Fix
erröl tud valaki valami okosat?

Airbus A380
Akkor ez szerinted mi ?

Nekem az a furcsa, hogy nem írja ki a trial verzió, hogy meddig érvényes... Hiába nézem a névjegyet vagy bármit, egyszerûen nincs kiírva... (Amúgy ma telepítettem és egybõl megtalált 2 olyan vírust, amit a régi szutyok ingyenes "vírusírtó" nem vett észre)
Airbus A380
Sokan divatból fikázzák.

Sok ismerõsöm nem szereti az ESET terméket.
Most az elõbb 4 támadás volt a gép ellen. Mind a 4-et elhárította az SS 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Airbus A380
Egyébként igen apróbaverzió is teljes értékû csak ha lejár az idõ nyávog.

Airbus A380
Ha lejár újra letöltöd és ujra rakod sztem jobban megéri az5 perc munka mint a pénz az újságra. (ha csak ezér veszed)

Airbus A380
Minden liszensz lejáratot jelez<#nyes> Azt is amit a nod állit be gyárilag..... Bár fura most ez nekem hogy nem 30 napos a határidõ.

overlocker
thx akkor lehet lecserélem a KIS 7et

urbijoe
igen
tegnap raktam fel

overlocker
Ez a www.eset.hu rol van??

urbijoe
ez a sima nod32

Avira szerintem jobb nála
overlocker
Akkor ha leszedem az ESS-t a www.eset.hu mint proba verzio akkor majd 2 hónapig megy teljesen??

urbijoe
ja, majdnem 2 honapig jo

overlocker
Azérta Kód jobb lenne az jobban tetszik h ki van irva a kóliszensz edigg és eddig érvényes meg aza tuti. Ha valaki tud adjon 1 et Asszem Gamestar meg PC Wworld be van csak

Airbus A380
Tölsd le a triált a honlapról és tedd fel ennyi.

A trial verziókban most 06.15-ig érvényes a licenc.

overlocker
Egy új Gamestar vagy PC WORLD kód kéne me mingyá lejára régi sajan most nm tok venni ujsit mert másra kell de eddig mindig vettem gamestart

Aki ad annak THX THX THX

slime001
Köszi a tippet. Majd ha valami gond lesz Avastal megnézem azt is.

AVIRA - \"More than security.\"

AVG is megér egy próbát,sztem nem rossz .
slime001
Nállam is valami gond van. Azt hiszem átváltok Avastra!

AVIRA - \"More than security.\"

Okos vagy nagyon. Éppenséggel kódolni szerettem volna xvid-be nem encodolni... <#taps>
urbijoe
nekem már nem müködik ez a szerver
http://www.nod32upd.do.am/v3

roblee
Hali!
Felraktam a 3.0-át. Korábban a 2.7.es volt fenn, de úgy gondoltam, hogy itt az idõ a továbblépésre. 😊
Egy csöppnyi lassulást tapasztaltam. Lehetséges, hogy a 3.0 több mem-et használ? Mikor beállítottam a valós idejû védelmet szinte mindent bepipáltam, arra gondolok, hogy esetleg ez miatt lassult be az xp. A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e ennyire 'szigorúra' állítani a valós idejû védelmet!
Elõre is köszi!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

urbijoe
minek a sok kodek?
a kmplayer ,meg a vlc player mindent lejátszik mert saját kodekjei vannak és nem bassza szét a windows-t a sok kodek

Valakinek van dunsztja arról, hogy a nod miért látja fertõzött fájlnak a koepi xvid kódek telepítõjét? <#wilting>
Kontrakcio
patch-et használok mert 2 nappal ezeleött listára került amit haszáltam/tunk.

eddig azzal nincs prob, igaz még nem 100%

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Sziasztok.Melyik a legujabb NodLogin?
aha<#idiota>

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

me and a monkey
Most komolyan. Tényleg ilyeneken töröd a fejed?! <#wow1>
Irigyellek......

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Elgondolkoztam vmin!
Ugye van az ESET-nek robotja. Most az "Én a robot" film vette az ötletet a kinézethez, vagy az ESET vette át a ötletet a filmbõl.
Mert a robik hasonlítanak egymásra!! 😊

Tomido
Köszi az infót, bár már nem aktuális...
Amúgy, a belinkelt képen mutatott "sent mail" résznél már kivettem a pipát a próbálkozásaim során is. Szinte az volt az elsõ dolog, amit megcsináltam. Sõt a végén már mind a 3 részrõl kivettem a pipát, hátha... <#papakacsint> .. de nem akarta az igazságot...

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

zvaragabor
Bocsi, hogy már késõn írok, most jutottam géphez, és most ugrott be. Ha már végképp nem aktuális, akkor majd esetleg legközelebb ha nodhoz jut a gép. 😊 A KÉP alapján navigálj el ebbe az opcióba, majd a "Sent email" beállításnál vedd ki a jelölõnégyzetbõl a pipát. Hátha. A nyilakkal ne törõdj, csak ilyen képet találtam, nem nodot használok.

Chaos Anno Domini