Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztyui2
Sziasztok! Van egy vírus a gépemen, és nagyon lelassítja az egész rendszert, szóval nagyon káros. Szóval a Nod32-m verziója 2.51.26. Lefuttattam a Spybotot, talált 9 kritikus elemet. Lefuttattam utána az Ad-Aware-t, talált még plusz 8-at. Mindet kitöröltem, ezután nyomattam a Nod32-ben egy mélyreható vizsgálatot. Talált vírusok száma 2 volt, megtiztított:1, és aktív:1. Szóval maradt egy aktív vírus. Újra lefuttattam a spybotot és az Ad-aware-t, és találtak még 7 kritikus fájlt. Mindet kitöröltem. Hivatkoztak valami java mappára is, minden java-hoz kapcsolódó dolgot kitöörltem a gépemrõl. A vírus viszont nyilvánvalóan rajta maradt a gépemen, hiszen szinte minden maradt ugyanolyan, csak kicsit gyorsabb lett a gép, viszont az ablakok, amiket a vírus hozott, ugyanúgy ugrálnak fel.
Ezután kihúztam a netet és újra végigfuttattam a Nod32 mélyreható vizsgálatát, és 0 vírust talált. Azonban valószínû még rajta van a gépen, mert egy vírus gondolom nem törlõdik ki magától.
Mit kellene csinálni? Windowst nem akarom újrainstallálni.
Jah, és a vírus valami olyasmi, hogy amikor netelek, mindig bejön egy hülye ablak, hogy scannelni kell a merevlemezemet(persze ez mind angolul leírva), mert biztos van rajta valami vírus. Ha kiikszelem, akkor eltûnik a tálcám és csak pár másodperc múlva jön vissza, és egy az egyben ki is kell lépnem a netbõl.
Ugyanez van, amikor ez jön elõ a képernyõm közepén:kép

www.flickr.com/sztyui

Airbus A380
Egyértelmû. Nem véletlenül fejlesztik.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

urbijoe
mindenképp

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sziasztok !
Szerintetek érdemes váltani a Nod32 V2.7-rõl a v3.0-ra ?

Sziasztok!

NeoCT: Elég ocsmány a virtumonde, de van egy progi ami nagyon szépen lemarja, Combofix a neve, Innen szedheted le

Omega: Akkor fogsz tudni tükrözni vele, ha hozzáadod a licencleveldhez kapott licencfájlt.
Omega888
Feltelepítettem a nod32 smart security business edition-t és nincs benne a programban az a fül hogy tükrözés (mirror).
De a honlapján azt irja hogy tartalmazza sõt még a súgó is irja.
Nem tudja valaki hogyan tudnám használni?

zvaragabor
Hozzáértõ módot bekapcsolod, és az Eszközök / Karantén menüpont alatt találod a karanténozott fájlokat.

Chaos Anno Domini

Ha karanténba tette, akkor nem foglalkozz vele. Már úgysem fog ártani, mert átnevezi,átalakítja.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

slime001
Szerintem valami baj lehet nálad. A Nod32 nem terheli le ennyire a rendszert.

AVIRA - \"More than security.\"

grebber
Ejha most nézem Vistán oldalsávon a procinál nem gyengén terheli a Nod a procit :( 40-60 % között ugrál állandóan!

Next PC upgrade: 2022

grebber
3-as nodom van fennt pár fájlt betett a karanténba.
Ezeket a fájlokat hogyan tudom törölni? Vagy hol van ahol tárolja õket?

Next PC upgrade: 2022

Nem értem miért, de megjavult. Most már nem piros az ikon a tálcán. stb. Úgylátszik jót tett neki 3 nap internetelvonás. <#vigyor2>
KO
Hello!
Egy próbát megér!
Üdv: KO

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

slime001
Ha Nod32-vel nem megy akkor még szerintem Kaspersky-vel próbálkozz. A csökkentett módban való irtás és a rendszer-visszaállítás kikapcsolás erõsen ajánlott!

SiZo91
de asszem a nod 3090-es vírusadatbázisában már szerepel ez a vírus

http://www.eset.hu/viruslabor/virusadatbazis

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

SiZo91
a 20 gigához, csak annyit, hogy a haveromnak is volt olyan gondja, hogy a winfos nem ismert fel 30 (!) gigát belõle. am tegyél fel egy másik xp-t az majd felismeri, legalábbis neki mûködött. meg ha nem lehet kitörölni a fájlt, akkor várnod kell, amíg a nod fertõtleníteni tudja egy adatbázis frissítésel, ami elég hosszú idõre is elnyúlhat, szal én reinstallt javaslok. meg am a szervizbe se csinálnak semmit a vírussal, mert õk se tudják kiírtani... feleslegesen dobod ki a pénzt

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Helo emberek.
A következõ lenne a problémám:
Megjelenik ez a gyönyõrû vrös AMON ablak, az alábbiakkal
Fájl:
Windows\system32\tuvWpnNh.dll ( na most ebbl dll-bõl már csált *.V13dll fájlt is a másik 20 mellé )
Vírus:
Win2\Adware.Virtumonde alkalmazás
Megjegyzés:
A fájl törölhetõ. Csak akkor törölje, ha készített biztonsági másolatot az adatairól. A riasztást kiváltó alkalmazás (mûvelet: fájl-hozzáférés): C:\Program Files\Spyware Terminator\SpywareTerminator.exe

Mielõtt ezt felra volna, a kiváltó oknak Winlogon.exe volt a kiváltó program.
Másik problémám, akár karanténba heezném, k törölém ezt a mocskot, két másodpercre rá visszadbja detto ezt az ablakt. Mikor töröln, néha kiírja hogy RS után törli a fájlt, na RS után ugyane az ablak jön be folyton.
Mot lefuttattam egy vírueresést, kapásból ezzel a dll-el ad ki hibát, és rendszermemóriába ette be magát a cuccos.
Win reinstallon kívül valami megoldást tudnátok ajánlani?
Nem vagyok valami nagy vírusírtó profi, eddig semmi különösebb bajom nem olt velük, eddig :/
Most a bökkeõ az hogy mive a winchester is hülyéskedik, és mikor újra akartam tenni a windowst particionáláskor elveszett 20 giga, amit én nem tudtam sehogyseelõvarázsolni, így már megjárt két szervizt is, kedvem és pénzem sincs visszavinni egy ilyen hülyeség miatt a gépet, viszont az a 20 giga nekem lényeges a 150-bõl :S Ha vlakinek lenne valami ötlete hogy dnám kiírtani ezt a kis dögöt, esetleg winreinsall nélkül megoldani az egészet, hálás lennék, ha küldene egy privát üzenetet, mivel holnap 4 napra megyek el, és nem biztos hogy mire visszaérek még megtalálná a választ.
Ha semmi mást nem tudtok, marad a végsõ megoldás, újra szerviz, d már az agyamra megy, hogy 4ezret elköltöttem egy hét alatt a gépre, és ilyen vacak szivat meg megint...
Remélem tud valamelyikõtök megoldást rá, ami nem reintallal kaplatos. Egyébként törölni sem tudom a fájlt, másolni sem, mivel elvileg használatban van (gondolom az AMON ablak miatt ez meg).
Bocsa ha homályos kicsit a leírás és megatározás, csak már tényleg idegesítõ, hogy összesen már egyébként 4 hete vackolok a géppel mindig más okból.
Ilyenkor egyébként tudom irigyelni a számítástechnikusokat.
Info érettségimnek nem sok hasznát veszem ezen esetekben... :/
Válaszotokat, elõre is köszönöm, mégha azt is ndjátok hogy reinstall a vége.

Ui: Mégegyszer kérem, hogy privát üziben küldétek a választ. Köszi
Üdv
zvaragabor
Ez igen. Nekem már pár hónapja a gépen van ilyen "buherált" mp3. Sõt, kettõ is. Köszi a linket.<#eljen>

Chaos Anno Domini

Hamis médiafájl fertõzi a megosztókat
hát izé. több is van. a Limewire progival többször kaptam be ilyet. Megnyitom a lejátszó számlálója elindul kb 3mp múlva megnyilna egy weboldal de az ESS bazi nagy piros ablakkal blokkolja. És amit módosítana a rendszerben, karanténba rakja. Magát a fájlt viszont nekem kell letörölni. szval számomra nem új hír.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Airbus A380
Én jó 3/4-ed évig rakosgattam más meg évekóta.... sose kellett kipucolnom semmit csak letöltöttem 1 újat.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Hali.Az Eset Smart Security van fenn és bekukkantottam a tûzfal naplójába.Mit jelent az,hogy "DNS-gyorsítótár mérgezés"????????????????<#conf><#csodalk>

Próbáltam abban is az elsõ frissíés után beállt hogy 2007.12.27.én lejárt a licensz. Mondom ugyanezt csinála mindegyikkél de nem tudom honnan szedi.<#confused>
Hali !

Nekem lenne az egyik vírussal kapcsolatban kérdésem:
A dög neve Win32.AutoRun.cww
Tud-e valaki róla vlamit és hogy hogy lehet tõle megszabadulni, mert hiába irtja le a Nod a pendriveról szinte azonnal ott van megint és egyáltalán mennyire komoly vírus, mármint hogy okoz-e valami komolyabb problémát

Elõre is köszi a választ
Airbus A380
A 30 naposat simán ujra rakhatod nem kell a regbe pucolászni.

Sziasztok!

egy kérdéssel zaklatnálak titeket! Tudom nem ide tartozik, de hátha valaki tud segíteni
a magyar nyelvú gmail-be nálam most eltünt az a funkció hogy a ppt fájlokat megnyithassam diavetítésként. Eddig ott volt, de mára eltünt.
másnál is elöfordult már ez?
hát az már szerintem is csak a regben maradhatott valami:S
nem tudja valaki hol tárolja a licenszt

ez van a verzió van utoljára felrakva, de volt fenn a 30 napos meg vagy meg vagy 3 verzió
zvaragabor
Miért a business editiont használod? Szerintem azt a verziót nem lehet havonta pakolgatni.

Chaos Anno Domini

RAZOR27
regedit nevû progit ismered?
na azzal talán kitudod pucolni a registerybõl.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Hali valaki nem tudná megmondani mi a problém a nálam mert akármilyen verzióba rakom fel mindig ilyen lesz a nod

Már vagy 5* letörültem és más verziót feltettem de a licensz mindig beáll erre az elsõ frissítés után.
Már kezd idegesíteni hogy meg kell vennem
Nem tudja valaki hol tárolhatja ezta licensz dolgot mert a Program filesbõl és a doc/localból is törültem mindent és akkor is visszajött.kép
slime001
"a vista még arra sem méltó hogy kitöröld a segged...." Ennyit az intelligens "vélemény" nyilvánításodról.

zvaragabor
Illetve a Nemocnice na Okraji Disku név a Nemocnica na Okraji Mesta(Kórház a város szélén) c. sorozatból ered. :) Ez a sorozat még itthon is ment sokszor.

Chaos Anno Domini

SiZo91
am ha nem vennéd észre, a két mondatnak majdnem teljesen ugyanaz az értelme, és csak te lehetsz olyan seggfej, hogy félreértelmezd. és te nekem ne mondjad baszd meg, hogy divatból fikázom, én tapasztalatból írtam. ja és annak meg nem kéne beszólni, akinek eltér a véleménye. hülye gyökér

slime001
Az!

DjDano
Ez komoly? :D

NOD.Szlovák mozaikszó.A Nemocnice na Okraji Disku szavak rövidítése.Jelentése,Kórház a Lemez Szélén. Az elnevezést az elsõ, bootszektort fertõzõ vírusok ihlették.

slime001
Tudok értelmezni és a szövegértésemmel sincs semmi gond. Te nem tudsz fogalmazni. Úgy lett volna értelme a mondatnak hogy "Arra sem méltó, hogy kitöröld vele a segged" gondolom ezt akartad írni. De ennek ilyen formában "a vista még arra sem méltó hogy kitöröld a segged...." nincs sok értelme. Na mind1. Csak engem eléggé idegesit a sok divatfikázó akik azért oltják a vistát mert az mekkora menõ.

SiZo91
tanulj meg értelmezni: arra SEM méltó.... am hanyas a szövegértésed?

Apocaliptico: használtam a vistát. és megmondom neked, semmivel nincsen több benne mint az xp-ben; najó annyi van, hogy támogatja a 4giga memóriát meg a 64bitet, meg dx10. ennyi, meg a csilivili kezelõfelület. ez az én saját véleményem. lehet fikázni nem érdekel. meg mellesleg megjegyzem, hogy a vista is egy afféle "töltelék" oprendszer, mint pl a windows 2000

<#buck><#hehe><#eplus2>
slime001
"a vista még arra sem méltó hogy kitöröld a segged...." Akkor hogy is van ez? A vista nem méltó arra hogy kitöröld a segged? WTF?

slime001
Semmi bajom a Vistával. Nyáron meglesz az új gépem valószínûleg nekem is az lesz csak most még nem bírja a gépem. Olyan jó idegesíteni a vista usereket!:))

Gondolom akkor nagyon sokat használtad..
SiZo91
a vista még arra sem méltó hogy kitöröld a segged....

Mi bajod a vistával?
slime001
Hát igen! A legjobb "vírusirtó szoftver" az XP CD <#nyes> (nooboknak Vista<#idiota>)

Airbus A380
Ennél egyszerûbb megoldás ha felraksz 1-á2 kémirtót. <#ejnye1>

slime001
Nem próbáltam, de elvileg mennie kell azzal is.

bmate0007
Jajdejó.
ESS-nél is mûxik?

slime001
Új Nod32 update server: http://www.momok.cn/nod_upd/
Nálam egyenlõre mûködik. (ugyanúgy, mint az elõzõnél a felh. nevet és jelszavat ki kell törölni aztán mûködik.)

Köszi..mindenkinek
(a Counterspy-al még tettem egy próbát de nem találta...nem tököltem tovább winreinstall és kész.)

Airbus A380
A nod nem erre való. spywareterminator. <#mf2>