Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjDano
Az Avast tipikusan olyan vírusirtó, amelyik álriasztásokat ad...

bmate0007
<#gonosz1><#hehe>

Z
Na jelentem a probléma - jelen állás szerint úgy tûnik - megoldva. 😄DD

Valószínûleg a telepítési sorrend helyezte bele azt a bizonyos barnát a palacsintába. Ugyanis egy ismerõs pont ugyanezzel szívott, jelesül:

az ATI VGA drivert a NOD elõtt telepítette (nem is értem, miért így csináltam most), és detto ez volt a problémája. Na fordított sorrend esetén már korrektül megy a rendszer. 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

bmate0007
Nálam is volt ilyet. A rendszergazdai jogosultságokat ellenõrizd.->hogy van -e hozzáférésed a C:/Program Files/ESET/-hez. Nálam legalábbis ez volt a megoldás.->csináltam egy új fiókot, adtam neki jogokat, vagy csak simán rendszergazda alól telepítettem.

Airbus A380
A komplett imélt nem másolom be azt nekem irták. <#alien2>

De én eddig ha irtam korrekt választ kaptam most se volt kivétel.

Arra én is kiwi vok hogy jövõhéten fönn lesznek e.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

RAZOR27
namajd kiderül <#ravasz1>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Airbus A380
Mégse. 😊

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Közbe irtak nekem a nodtól elõreláthatólag szerdától lesznek hivatalosan is elérhetõek az új magyaritott 3.0-ás nodok a magyar honlapon.

Airbus A380
Akkor nem kell ilyenre adnom?

Z
Használtam régen Norton-t, VirusBuster-t, F-Secure-t, Avast-ot, Pandát, meg minden szart. Messze a NOD volt a legjobb. Eddig sosem volt vele bajom. Lehet, hogy ez is csak valami ideiglenes gond.

De pont most telefonáltam egy banki informatikus barátomnak ezzel kapcsolatban. Azt mondja, hogy (nem banki gépen) neki is beengedett a NOD olyan vírust, amit a VirusBuster észrevett, és hatástalanított.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

me and a monkey
Ez jó kérdés, én is hallottam ilyeneket a fórumokban.
Én személy szerint még nem tapasztaltam semmi negatívumot, sosem engedett be vírus, bejövõ trójait is lekapott, sbt...
Én is olvastam olyat, hogy pl. Avast! feltelepítése után talált 2-3 vírust és elõtte Nod volt fent.
Nem tudom ez mennyire igaz, megnézném azért a gépet.
Szerintem kicsit trendi lett szapulni.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

me and a monkey
Miért kellene mindig eljátszani?
Mivel a program magyarosítása/magyarítása kész, csak üzletpolitikai döntés, hogy mikor lesz nyilvános, linkkel, stb...

Airbus A380
Kérdés. Szerintetek miért mondják sokan vacaknak a nodot ? Fõleg mezei userek de már egy pár informatikustól is hallottam.

Régen a nod sokkal nagyobb név volt az informatikusok és afélék teljesen elvoltak hûlve a nodtól.

Most ilyen sz*r lett a nod vagy puszhtán csak a kinálat nagyobb ?

Airbus A380
És ez mindig eljátszható ? Ez nem rongálha magát a programot ugye? (mint a crack vagy ilyesmi)

Kontrakcio
má megoldottam

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Há, de ilyet !

Letõltés után áthelyeztem másik particíóra ..., ott történt ez: #3662

Letöltöttem újra és a letöltési könyvtárba indúlt, visszahelyeztem amit elõzõleg leszedtem és ott a letöltési könyvtárba mûködik !

Na ez, hogy lehet ! ?
Kontrakcio
sráááácok! NSS-nél hol lehet portot engedélyezni,nyitni?😮

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Sziasztok !

Délelött még simán elindult a ess_nt32_hun.msi, (csak kiváncsi voltam, hogy indul-e), kiléptem egybõl.

Délután akartam feltenni !
De ez fogadott:

Ez mi ???

Köszi !
me and a monkey
Kattints a letöltési linkre, majd a böngészõ címsorában írd át az angol verzióra való utalást a "hun"-ra. Így.
A trial alapból többet ad mint 30 nap, ez persze így jóval több.

Z
Sziasztok!

Felraktam a NOD32-t (2.70.42) egy olyan WinXp home SP2-re, amin csak egy Outpost tûzfal, meg VGA driver volt fent. Sajna más már nem tudtam csinálni, mert újraindítás után egy sima Intézõ megnyitáshos is kb 2-3 perc kellett a gépnek. De telepíteni mást már nem tudtam. Aztán NOD32 2.7 le, akkor visszaállt normál sebességre a gép. Gondoltam, hogy megpróbálom a 3.0-s verziót. Sajna azzal is tetûlassú lett.

Látott már valaki hasonlót? Örömmel vennék valami használható ötletet.

Felhívni nem tudom az ÜFSZ-t, mert 13-kor zárnak pénteken.

Airbus A380
Örömmel jelentem be, hogy kiadták a NOD32 3.0-ás verziójának magyar változatait: Lehet hogy ennek a magyar forgalmazó nem örül és nem jelentik örömmel. <#ravasz1><#mf1>

bmate0007
Hú ez rohadt pro.😄

Kontrakcio
nod SS-nél hol lehet portot nyitni, engedélyezni?😮

Airbus A380
Én is erre gondolok. De azért mégiscsak érdekel annak tükrébe hogy nekem m ár magyarul van.....

Kontrakcio
faszásan müxik a NOD32 SS, csak még nem tanulmányoztam a tüzfal+spyware modult annyira... kétlen h annyira sikeres lenne mint az adott feladatra szakosott fejlesztõk, mint pl sunbelt Counter Spy v Spyware doctor v tözfalnak az agnitum outpost,kerio stb...

RAZOR27
visszakapsz majd valamien sablonos szöveget, hogy még dolgoznak rajta (szvsz)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Airbus A380
Egyébként irtam mélt a forgalmazónak kiváncsi vagyok mit mondanak mikor lesz magyar 3.0 nod <#mf1><#mf1>

Airbus A380
Az újra rakós kérdésem tárgytalan pár oldallal elébb már kérdeztem bocsika....

Airbus A380
Újra rakható " normális módon" mint a régi 2.7-es verzió? (tehát ha lejár az idõ leszedem a régit szerzek egy új triált azt kész) (nem csak engem izgat másik fórumba is ahova beraktam ennek az újnak a lin kjét ez az elsõ kérdések között volt)

Airbus A380
Bocs de reggel van ezt nem értem.- Milyen kódokat cseréltél ki ?

Egyébként miért 2008.05.15-ig irja a lejárati idõt ? Elvileg a trial csak 30 napig jó. <#ravasz1>

DjDano
Hát egy kis trükkel 😊 Van ugyebár a fizetõs NOD32 magyar nyelven, de ott valami kódot kér, megnéztem a fájlnevet és kicseréltem az angolt trial verzió fájlnevét erre 😊)

Airbus A380
Te hogy találtad meg a nodot magyarul ? Most néztem az angol honlapjukat de a magyar nyelven csak a 2.7-.est láttam.

Airbus A380
Nem találom hogy hol lehet beállitani a kézi keresés mélységét. HELP

Airbus A380
Felraktam a virusirtót. <#taps> Tetszik. Nem olyan körülményes beállitani.

3. kérdésem van.

Ez a triál is újra rakható minden hókuszpókusz néllkül ha lejár az idõ ? (ezt már lehet hogy kérdeztem nem emlékszem nézzétek el, aki tudja válaszoljon)

A triál is ugyan olyan maratt mint a fizetõs?

Miért csak 24 napot ir a liszenszbõL ? (30 helyett)

slime001
Király!

AVIRA - \"More than security.\"

DjDano
Örömmel jelentem be, hogy kiadták a NOD32 3.0-ás verziójának magyar változatait:

ESET NOD32 Antivirus 3.0.650 (magyar)

ESET NOD32 Smart Security 3.0.650 (magyar)

Szedjétek! <#eljen><#eljen><#eljen>

lck
Aha, így van. Tegnap kipróbáltam - gondoltam nembéta, hátha... ) Na, nem volt fenn 10 percig a gépen - gagyi.
bmate0007
Nem akarok offolni, de ezen az oldalon az van, h:

Safari
The world's best browser.(...)
Experience the web, Apple style, with Safari: the fastest, easiest-to-use web browser in the world. With its simple, elegant interface, Safari gets out of your way and lets you enjoy the web — up to 1.9 times faster than Internet Explorer.

azért..kicsit elbízzák magukat. sztem a FF a best, dehát jó..legyen így..

Elõfordul az ilyesmi
zvaragabor
Nekik az lehetett. Engem nem zavart, nem látogattam tegnap az oldalt.

Chaos Anno Domini

Airbus A380
Kinos. <#alien2>

zvaragabor
Jaja, tegnap le volt állva a nod32.hu egy ideig. Este már jó volt.

Chaos Anno Domini

Airbus A380
Nekem teljesen jól mûködik az oldal.

Tegnap az Eset magyar oldala megnyitáskor ezt az üzenetet dobta ki.A böngészõ Apple Safari:Link.

Airbus A380
Ez mi ?????

bmate0007
Hmm..😄
Elõször is: lol xD
Másodszor: Ez milyen böngészõ?😮 Netscape? Vagy valami skin a FF-hoz?

slime001
???

AVIRA - \"More than security.\"

Airbus A380
Az Alwil is ingyen adja otthonra az avast!-ot csak õk nem rakatják havontaújra.-

Azért kicsit gyanús nekem hogy az ESET teljesen korlátozatlanul hagyta a trial-t.

Airbus A380
Mégis rengetegen csinálják igy ahelyett hoy feltörnék.....

Már irva volt egy csomoszór valszeg az ESET igy adf egy ingyen használható cuccot. Szenvedj vele kicsit havonta de ingyen van.