15641
  • grebber
    Felraktam ezt írta rá:

• Narxis
    Azért, hogy érdekeljen ez a roppant fontos információ.
  • xNoodlex
    De hogy a felhasználó nevedet most miért satíroztad ki azt te se tudod megmondani.
  • Narxis
    De olyan szempontból igen, hogy nem a minőségre ad választ, tehát ha működik a teszt attól még lehet gyenge a vírusirtód, ez csak egy egyszerű módja, hogy ellenőrizd, hogy működik-e a védelem.
  • cumfu
    köszi de akkor mégsem hülyeség :D
  • Narxis
    Töltsd fel ide: http://www.virustotal.com/hu/
  • grebber
    Már nem tudom.De most pl egy game magyarítására írja hogy win 32 Agent trójai ami kb 1 éve fent van a gépen de csak most érezte úgy hogy jelezzen.
  • Narxis
    ESET Smart Security 4.0 beta:

• Narxis
    Itt van, angolul: Klikk!
  • Narxis
    Szerintem ez valami kamu, hülyeség. :D
  • cumfu
    :D Volt olyan írás hogy hozz lére az asztalon egy txt fájlt. Másold bele ezt (volt egy hosszú karaktersor). Mentsd el! Sikerült? Csomagold be! Sikerült?...tovább nem tudom. És az a vége ha sikerül valamelyik lépés akkor nem megfelelő a vírusvédelem, csak már nem tom hol olvastam :S
  • Narxis
    Milyen teszt? :S
  • Narxis
    Milyen fájl? Milyen vírusnak jelzi? Lehet téves riasztás.
  • cumfu
    Valaki megtudja mondani mit kell csinálni a TXT fájlal a vírusírtó tesztelése miatt? Egyszer valaki írta de nem találom meg, lehet nem is itt volt :S
  • grebber
    Az mitől van hogy ez a köcsög nod nem jelzi a vírusokat???

Volt egy csomó programom a gépem kiírtam őket DVD-re.Mondom akkor törlöm őket a gépről törlés közben meg elkezdett rinyálni ez a szar fos hogy amit a tempbe rakott az vírusos.
  • cumfu
    Köszi a segítséget :)
  • Narxis
    NOD32 gaming mode
  • Narxis
    Bár én ilyen hibával még nem találkoztam, ezt a "megoldást" alkalmazva már vírus kerülhet a gépre. Az is igaz, hogy ha zárt oldalról töltünk torrentet akkor nincs gond, minden egyéb esetben igen.
  • 7alvoo
    olvass:
    http://www.bpcity.hu/index.php/torrent-eset-smart-security-belassulas/
  • cumfu
    Bocs! Közben rájöttem arra hogy ha a tűzfalat letiltom a Nod-ba akkor sokkal gyorsabban bejönnek z oldalak, sőt meg is szűnik teljesen a lassúság :S. Kicsit közelebb vagyok a megoldáshoz, tűzfal beállítás baj lesz itt!
  • cumfu
    Sziasztok! Nemrég írtam egy vírus miatt. Újratelepítettem a windows-t egy olyan XP-t tettem fel amit még soha nem használtam. Nagyon tetszett a gyorsasága (meg is voltma lepődve). Közben megtaláltam a jól bevált Carlosca XP-met és feltettem. Ameddig nem állítottam be a Nod-ot szigorú védelemre addig nem neteztem. És feltűnt hogy a net lassabb (eddig is az volt, de nem tudtam viszonyítani). Maga a letöltés nem, de az oldalak betöltése igen. A nodban állítottam be valami funkciót ami lassítaná? Vagy windows probléma? Bocs a regényért, előre is köszi a választ.
  • JoeFromHun
    Szerintem tök egyszerű akár Offline is vírust kapni!
    De köszönöm a kimerítő választ!

Üdv:JoE
  • Higany
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e valami tuti Keylogger-t, amit a NOD nem tilt/töröl le/talál meg. Esetleg be lehet-e állítani a NOD-ban, hogy tegyen kivételt és ne írtsa le automatikusan? A Goldeneye-t használom jelenleg, ami szerintem a legjobb, csak ha nem csökkentett módben telepítem, akkor harap rá a vírusírtóm. Köszi a segítséget és a tippeket! Hali!
  • xNoodlex
    Nem tudom, én még soha nem találkoztam adathordozón lévő vírussal.
    Bár jó pár éve offline géppel se nagyon...
  • lck
    Régebben soha nem raktam vírusirtót a csak offline gépekre. Aztán egyszer visszahoztak egyet, gyakorlatilag az összes exe fájl fertőzött volt. CD-ről szedte be.
    Azóta rakok.
  • Zsolt01
    Ez már itt párnapja be volt téve.
  • phoenix1
    Angyal szólna belőled. Elég sokszor előfordul, főleg a hordozható adathordozóknak köszönhetően, hogy megfertőződik az számítógép vírussal. A legtöbb esetben még az USB adathordozó tulajdonosa sem tudja, hogy mi rejtőzik az adathordozón.
  • xNoodlex
    Valóban hülye kérdés.
    Egyáltalán minek bármilyen vírusirtó ha offline vagy?! Úgy viszonylag nehéz vírust kapni...
  • etele34
    Jogos az észrevételed. Pozsonyban is beszélik a magyar nyelvet és ismerik a kritikus oldalakat így tehetnek lépéseket és szankciókat is, mivel az ő termékük az érintett.
    Elnézést az offolásért.
  • Möbiusz
    Ezt az oldalt (többek között) ilyen betett kódokért büntették meg és záratták be.
    Csak óvatosan.
  • Wreck86
    köszi szépen!
  • Zsolt01
    Chip magazin kód: k8dndu
    www.eset.hu/chip
    2009.03.15-ig
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Lehet,hogy hülye kérdés: De lehet valahogyan frissíteno Offline a 2.70-es NOD-ot?

És ha igen akkor hogyan...

Köszi a segítséget előre is!

Üdv:JoE
  • phoenix1
    Úgy nézem, hogy hosszú mérgelődés után végülis megoldódott. Az eventwvr.msc-be figyelmeztetés jelent meg, hogy a számítógép nem tudta megújítani a hálózati című hálózati kártyájához tartozó címét a hálózatról (a DHCP-kiszolgálótól) (+router). Fura, hogy eddig nem volt gond vele.
    Lényeg, hogy IP-t és DNS-t fix-re beálítottam és most már jó.
    Mindenesetre nagyon köszönöm, hátha valakinek előfordul, előjön ez a jelenség akkor valamit ki lehet bogozni ebből. Még egyszer köszönöm.
  • phoenix1
    Egy jó ideje már. Sajnos más gépeken is. A számítógép konfigja: 2.6GHz, 2GB RAM, XP SP3 Pro
  • perelli
    Mindig vagy csak néha?
  • phoenix1
    Hi. Találkozotatok olyan jelenséggel, hogy a Smart Security xp betöltéskör hosszú másodpercekig kb. 1 percig is egy helyben megáll s eközben csak hálózati forgalom van? Érdekes módon a kijelentkezés után vissza belépek a windowsba abban a pillanatban eltünik a splash screen.
    Ha van valakinek tippje, google-vel még keresgélek. Múltkor az újratelepítés megoldotta így sejtem, hogy erőssen összefüghet a szolgáltatások indulásával.
  • aDoctor
    Sziasztok!
    Legujabb magazinos kóddal megdobna vki?

Előre is köszönöm!

THX!
  • perelli
    Ha nem jó, ashampoo winoptimizer6? A ccleaner tökéletes, és az is tetszik benne, hogy a sütiket egyenként lehet megtartani tisztításnál(Firefoxban is, ezt más proginál nem láttam), viszont nincs optimalizáló benne, ezért kíváncsi voltam.
  • perelli
    Nem, én is feltettem, hogy kipróbáljam, mielőtt elküldöm, nálam minden rendben volt.