15641
-
#6050 Felraktam ezt írta rá:
-
#6049 Azért, hogy érdekeljen ez a roppant fontos információ. -
#6048 De hogy a felhasználó nevedet most miért satíroztad ki azt te se tudod megmondani. -
#6047 De olyan szempontból igen, hogy nem a minőségre ad választ, tehát ha működik a teszt attól még lehet gyenge a vírusirtód, ez csak egy egyszerű módja, hogy ellenőrizd, hogy működik-e a védelem. -
cumfu #6046 köszi de akkor mégsem hülyeség :D -
#6045 Töltsd fel ide: http://www.virustotal.com/hu/ -
#6044 Már nem tudom.De most pl egy game magyarítására írja hogy win 32 Agent trójai ami kb 1 éve fent van a gépen de csak most érezte úgy hogy jelezzen. -
#6043 ESET Smart Security 4.0 beta:
-
#6042 Itt van, angolul: Klikk! -
#6041 Szerintem ez valami kamu, hülyeség. :D -
cumfu #6040 :D Volt olyan írás hogy hozz lére az asztalon egy txt fájlt. Másold bele ezt (volt egy hosszú karaktersor). Mentsd el! Sikerült? Csomagold be! Sikerült?...tovább nem tudom. És az a vége ha sikerül valamelyik lépés akkor nem megfelelő a vírusvédelem, csak már nem tom hol olvastam :S -
#6039 Milyen teszt? :S -
#6038 Milyen fájl? Milyen vírusnak jelzi? Lehet téves riasztás. -
cumfu #6037 Valaki megtudja mondani mit kell csinálni a TXT fájlal a vírusírtó tesztelése miatt? Egyszer valaki írta de nem találom meg, lehet nem is itt volt :S -
#6036 Az mitől van hogy ez a köcsög nod nem jelzi a vírusokat???
Volt egy csomó programom a gépem kiírtam őket DVD-re.Mondom akkor törlöm őket a gépről törlés közben meg elkezdett rinyálni ez a szar fos hogy amit a tempbe rakott az vírusos.
-
cumfu #6035 Köszi a segítséget :) -
#6034 NOD32 gaming mode -
#6033 Bár én ilyen hibával még nem találkoztam, ezt a "megoldást" alkalmazva már vírus kerülhet a gépre. Az is igaz, hogy ha zárt oldalról töltünk torrentet akkor nincs gond, minden egyéb esetben igen. -
7alvoo #6032 olvass:
http://www.bpcity.hu/index.php/torrent-eset-smart-security-belassulas/
-
cumfu #6031 Bocs! Közben rájöttem arra hogy ha a tűzfalat letiltom a Nod-ba akkor sokkal gyorsabban bejönnek z oldalak, sőt meg is szűnik teljesen a lassúság :S. Kicsit közelebb vagyok a megoldáshoz, tűzfal beállítás baj lesz itt! -
cumfu #6030 Sziasztok! Nemrég írtam egy vírus miatt. Újratelepítettem a windows-t egy olyan XP-t tettem fel amit még soha nem használtam. Nagyon tetszett a gyorsasága (meg is voltma lepődve). Közben megtaláltam a jól bevált Carlosca XP-met és feltettem. Ameddig nem állítottam be a Nod-ot szigorú védelemre addig nem neteztem. És feltűnt hogy a net lassabb (eddig is az volt, de nem tudtam viszonyítani). Maga a letöltés nem, de az oldalak betöltése igen. A nodban állítottam be valami funkciót ami lassítaná? Vagy windows probléma? Bocs a regényért, előre is köszi a választ. -
#6029 Szerintem tök egyszerű akár Offline is vírust kapni!
De köszönöm a kimerítő választ!
Üdv:JoE -
#6028 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e valami tuti Keylogger-t, amit a NOD nem tilt/töröl le/talál meg. Esetleg be lehet-e állítani a NOD-ban, hogy tegyen kivételt és ne írtsa le automatikusan? A Goldeneye-t használom jelenleg, ami szerintem a legjobb, csak ha nem csökkentett módben telepítem, akkor harap rá a vírusírtóm. Köszi a segítséget és a tippeket! Hali! -
#6027 Nem tudom, én még soha nem találkoztam adathordozón lévő vírussal.
Bár jó pár éve offline géppel se nagyon... -
#6026 Régebben soha nem raktam vírusirtót a csak offline gépekre. Aztán egyszer visszahoztak egyet, gyakorlatilag az összes exe fájl fertőzött volt. CD-ről szedte be.
Azóta rakok. -
Zsolt01 #6025 Ez már itt párnapja be volt téve. -
phoenix1 #6024 Angyal szólna belőled. Elég sokszor előfordul, főleg a hordozható adathordozóknak köszönhetően, hogy megfertőződik az számítógép vírussal. A legtöbb esetben még az USB adathordozó tulajdonosa sem tudja, hogy mi rejtőzik az adathordozón. -
#6023 Valóban hülye kérdés.
Egyáltalán minek bármilyen vírusirtó ha offline vagy?! Úgy viszonylag nehéz vírust kapni... -
etele34 #6022 Jogos az észrevételed. Pozsonyban is beszélik a magyar nyelvet és ismerik a kritikus oldalakat így tehetnek lépéseket és szankciókat is, mivel az ő termékük az érintett.
Elnézést az offolásért. -
Möbiusz #6021 Ezt az oldalt (többek között) ilyen betett kódokért büntették meg és záratták be.
Csak óvatosan. -
#6020 köszi szépen! -
Zsolt01 #6019 Chip magazin kód: k8dndu
www.eset.hu/chip
2009.03.15-ig -
#6018 Sziasztok!
Lehet,hogy hülye kérdés: De lehet valahogyan frissíteno Offline a 2.70-es NOD-ot?
És ha igen akkor hogyan...
Köszi a segítséget előre is!
Üdv:JoE -
phoenix1 #6017 Úgy nézem, hogy hosszú mérgelődés után végülis megoldódott. Az eventwvr.msc-be figyelmeztetés jelent meg, hogy a számítógép nem tudta megújítani a hálózati című hálózati kártyájához tartozó címét a hálózatról (a DHCP-kiszolgálótól) (+router). Fura, hogy eddig nem volt gond vele.
Lényeg, hogy IP-t és DNS-t fix-re beálítottam és most már jó.
Mindenesetre nagyon köszönöm, hátha valakinek előfordul, előjön ez a jelenség akkor valamit ki lehet bogozni ebből. Még egyszer köszönöm. -
phoenix1 #6016 Egy jó ideje már. Sajnos más gépeken is. A számítógép konfigja: 2.6GHz, 2GB RAM, XP SP3 Pro -
perelli #6015 Mindig vagy csak néha?
-
phoenix1 #6014 Hi. Találkozotatok olyan jelenséggel, hogy a Smart Security xp betöltéskör hosszú másodpercekig kb. 1 percig is egy helyben megáll s eközben csak hálózati forgalom van? Érdekes módon a kijelentkezés után vissza belépek a windowsba abban a pillanatban eltünik a splash screen.
Ha van valakinek tippje, google-vel még keresgélek. Múltkor az újratelepítés megoldotta így sejtem, hogy erőssen összefüghet a szolgáltatások indulásával. -
aDoctor #6013 Sziasztok!
Legujabb magazinos kóddal megdobna vki?
Előre is köszönöm!
THX! -
perelli #6012 Ha nem jó, ashampoo winoptimizer6? A ccleaner tökéletes, és az is tetszik benne, hogy a sütiket egyenként lehet megtartani tisztításnál(Firefoxban is, ezt más proginál nem láttam), viszont nincs optimalizáló benne, ezért kíváncsi voltam. -
perelli #6011 Nem, én is feltettem, hogy kipróbáljam, mielőtt elküldöm, nálam minden rendben volt.