Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
Én nem azt mondom, és el sem várom, hogy mostantól mindenki glóriás megváltóként járjon az egyesek és nullák végtelen mezejében. Nem kell mostantól a warezra fujjogni, a legalitásra meg éljenezni, de azért az sg fórum nem egy warez fórum, ne tartalmazzon már szinte minden hozzászólás warez illetve egyéb illegális megoldást. Higgyétek el, régen is volt ezekre kereslet, de akkor úgy intéztük el, hogy privátban "terjesztettük az okosságot". Na jó, nem papolok tovább, nincs jogom megmondani, hogy hogyan cselekedjetek.

Chaos Anno Domini

Hali!
Mit használsz kémprogram védelemnek a NOD mellett? Gondolom azért elkel mellé egy kiegészítõ védelem.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Airbus A380

Ha a vásárlás elõtt szeretné próbára tenni az ESET termékeket, vagy egyszerûen azonnali biztonságra van szüksége, töltse le a vírusirtó próbaváltozatát!

Remélem érthetõ....

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Teljesen igazad van...... már én se járok ide. Elég sok embernek sajnos meg se fordul a fejébe hogy valamit is vecsületesen használjonm A nod-ot pl 30 naponta újra lehet rakni..... de ez sokaknak irtózatos meló az a havi öt perc..... az már más kérdés hogy mindezt a modeárotorok engedik más fórumokon ez nem mehet....

Mielõtt valaki bizonygatni kezdi hogy a 30 napo újra rakás egyenlõ a crackel ez nem igaz mivel "fû alatt" maga az ESET járul hozzá, beállitott gyári lejárati idõ van hha lejár akkor jön a kön. 30 nap. PL én ma ismét felraktam de csak 17 napom van a köv. határidõig. (és nem 30...)

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

slime001
Azért adtam neki nevet meg kódot! Nem hosszúéletû cracket kért!😊

AVIRA - \"More than security.\"

zvaragabor
Ez hatalmas volt.<#idiota>

Amúgy simán átkeresztelhetnénk a topikot Warez topiknak. Pár hónapja a szó szoros értelmében egy myamvadt értelmes hozzászólás sem jött senkitõl (na jó, jött, épp ezért tisztelet nekik), csak warez/crack/fix/user+pass témájú. Régen, mielõtt ez nem volt, szivesen jártam ide, akár csak olvasni a hsz-eket, de most mi van? Az van, hogy benézek, és "-Adjatok krekket! -Adjatok user/pass-t! -Nem jó a fix! -..." Ide beszabadulna egy modi, elmene az életkedve a látványtól, és ujjdaganata lenne a sok törlés gomb nyomogatástól.

Chaos Anno Domini

lck
Elég lesz 2 napra is ! :-)
Örök hálám!!

slime001
UserName: EAV-03517927
PassWord: kff8psscpt

Tudna valaki érvényes felhasználónevet és kódot a NOD32 3.0.650.0-ra?

http://rapidshare.com/files/125126594/NodLogin9.3-32-and-64bit_downarchive
NodLogin 9.3 Final 32bit/64bit | RAR | 1,3MB
This software Updates the login of Nod details automatically (the logins are usually taken from sites that update their login database on a daily basis).

ОS:
- Windows 98
- Windows XP
- Windows Vista

Can be use for:
- Nod32 2.7; 3.0
- ESET Nod32
- ESET Smart Security

*NOTE* You will need to choose the correct 32-Bit or 64-Bit version from within the .rar file depending on what O/S you are running.

Patch Instructions

1. Extract/Copy setup.exe to the folder that you installed Nod32 in, (The default is Program Files - ESET - Nod32...)

2. Double click the file you just copied.

3. Press install

4. The patch is now installed and should run on start up.

Or

1. Follow steps above

2. Remove the file from start up (Using something like WinPatrol or msconfig)

3. Open Nod32/Smart Security - Setup - Click "Enter Entire Advanced Set-up Tree"

4. Press Tools - Scheduler & Planner - Add - Run External Application - Enter your own task name - Repeatedly - Choose how often you want to check for updates - Finish - Click the browse menu beside Executable File - Go to the folder that you installed Nod32 in - Double click "Nodlogin.exe".
Simaji
Cewa mindenki!

Köszönöm a tippeket de megoldódott végül is. 😄

Egyébként elõtte ment a háló a Windows-os tûzfallal.

Nem tudom, hogy mi lehetett a baja. Beállítottam neki az alhálózatot és egy ip-cím tartományt. Nem akart menni de ma meg mikor beléptem akkor már ment. 😄 Fura. Lehet, hogy egy újraindítás kellett neki vagy nem tudom.

Mindenesetre mindent köszönök!

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Szia simaji!
Lehet, hogy hülyeség amit most kérdezek, akkor elõre is bocsi érte de én úgy tippelem, hogy nem az ESS hibája.
Nézd meg a következõt: Start/Vezérlõpult/Biztonsági KP./Windows tûzfal és ott a Kivételek fül >> itt a 'Fájl- és nyomtatómegosztás elõtt ott van-e a pipa? Ha esetleg nincs akkor lehet ez is egy oka, de persze ez csak egy tipp a részemrõl.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Itt az ESS telepítési útmutatója
A vége felé találod a tûzfalra vonatkozókat.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

slime001
Akkor szerintem nem az Eset Smart Security-vel lesz a gond. Elõtte ment a hálózat?

Simaji
Meg is kérdezte, hogy akarom e szigorú beállításra vagy megosztás engedélyezésére. Én engedélyeztem is a megosztást de ha a tûzfal megy akkor meg a másik gép nem tud elérni a hálón.

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

slime001
Pedig a tûzfal beállítások közt ott van a Hely hálózat engedélyezése. Telepítés után is megkérdezi!

Simaji
Cewa mindenki!

Lenne egy kis problémám a NOD32 tûzfalával.

Akárhogy próbálom beállítani egyszerûen nem akar menni a helyi háló.
Már beállítottam neki, hogy az alhálózatot lássa, azt is megadtam neki, hogy egy megadott tartományban engedélyezze a kommunikációt de semmi.

Valószínû, hogy valamit én nézek el. Valami tippetek nincs vagy nem tud valaki egy leírást a progihoz?!

Elõre is köszi mindenkinek!

Bye!

Gyocsika
Köszi!

slime001
Gyocsika
Hali!

Légyszíves adjatok egy jó linket a Nod 32 3-mas verziójához, Cracket már szedteem le , ez a Temdono 1.2 , mostmár csak új Nod kellene.

Köszi!

slime001
Ezzel nem tudunk sokat kezdeni!

Istenem vírust kaptam!!!

Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.

Marsu-Fix_2

köszi szépen
slime001
Username:EAV-03702381
Password:d8d6xvu2wt

Hello
Tudna valaki adni egy felhasználónevet vagy jelszót a nod32 3.0-hoz?
Elõre is köszönöm.
slime001
Visszatértél Cooldoc? Hol jártál?😊

Érdemes a PC World kódját használni. Hiszen személyre szabott, legális kódot kapsz! 😊 Üdv minden régi Ismerõsnek!

Fortuna fortes adiuvat.

slime001
Majd visszaáll 31 napra!

urbijoe
már nem jo a TemDono fix 1.2 fix?
mert most 27 napot ir ami hátra van

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

slime001
Sajnos ezek a kódok max 1-2 napig jók! Próbáld meg a TemDono fix 1.2-t!

urbijoe
nekem jöhet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

sziasztok:
NOD32 AntiVirus v3.0.642.0 Business Edition user names and passwords
akinek kell az user és pass küldöm
slime001
"Most jelezte kiszállását a Trend Micro. A hírek szerint nem tartják elég megalapozottnak a tesztelést az aktívan terjedõ (úgynevezett vadon élõ, ITW, In the Wild) vírusokkal kapcsolatosan."

Ez azért érdekes!

mindent így csinálok és még így sem mûködik...
igen így van!!
csak én elõször elfelejtettem 😊
slime001
Ezért is van beleírva a mellékletbe, hogy tegye a kivételek közé!

nem lehet,hogy közben írtotta is a nod a TemDono fixet?
mert elõször nekem is kiírtotta és akkor visszaállt sima 30 napos demóra.
slime001
Ha mindent úgy csináltál ahogy leírtam akkor mennie kell! Egyébként az nem baj ha visszaszámol mert visszarakja majd magát 31 napra!

Nem, 2.7-tel csináltam !!!

3.0, hát persze, hogy ezzel !!!

Csak nem értem, hogy nálam mért nem jó !!!
slime001
Tess http://data.hu/get/288667/Nod32_crack.rar

hm..jogos.elnezest akkor olvasgatok
slime001
Pont arról van szó a topicban! Ilyen szintû vissza nem olvasást!<#wow1>

sziasztok, a kérdésem az lenne, hogy letezik-e mar 64 bites vistan is mukodo fix a 3.xx verziokhoz. eddig joparat kiprobaltam, egyik se mukodik
slime001
Haha ez ráadásul az én kis tutorialom! Szerintem az a baj, hogy 2.7-essel próbáltad! Ez a crack 3.0-hoz van és nekem tökéletesen megy vele kb 1 hónapja és 30 napvan még hátra!

Hát nem tudom, hogy mit. Még annó a 2.7-nél Én csináltam az ismerõsöknek, de most ez ?

1. Telepítsd fel a Nod32-t! (NOD32 Antivirus 3)
2. Telepítés közbe válaszd a "Frissítési paraméterek megadás késõbb" opciót
3. Indítsd el a TemDono fixet.
4. Indítsd újra a gépet
5. Tedd be a TemDono fixet a kivételek közé (Exclusion)
6. Frissíts

Na így csináltam és már csak 6 nap
slime001
Ez a crack mûködik. Max elrontottál valamit!

Kicsit lejjebb: | #4071

Próba. Nekem nem mûködik, de páran dicsérik.