20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Hubert
    Amúgy én direkt nem kerestem a Mambát, hanem csak úgy ráakadtam, és sajnáltam otthagyni. Szóval esetemben nem az volt hogy elolvastam a fórumon hogy van egy ilyen hajó és akkor odamentem, s elvettem, szeretem magam felfedezni a dolgokat.

Mindenképp a Transporter Device és Jumpdrive megoldás a legelegánsabb. De ha pont nincs ilyened akkor is megoldható csak sokkal nehezebben.

Amúgy egy tipp, nem ezzel kapcsolatos: Nem érdemes System Override Software-t venni, hacsak nem kalóz vagy. 600 e Cr, és az elso szkenn esetén ki kell dobnod, mivel törvénytelen cucc, ezzel szemben csak annyit tesz hogy elfoglahatsz kiszállás nélkül hajókat. De ugyanolyan közel kell légy hozzuk, ehhez lassítnai, kell, szóval majdnem ugyanolyan sérülékeny vagy mint ha kiszállnál.
  • Hubert
    A jumpdriveos ötlet nem rossz !

A kalózcsapatok száma, ereje meg attól függ milyen rangod van, s milyen hajód. Nyilván ha a játék elején odamész egy Busterrel akkor kevesebben vannak.
  • kisviku
    Ezt a hozzászólást meg csak késsőb olvastam, mint ahogy előzőmet beírtam, de viszont veled teljesen egyetértek.Itt abszolút nem arról van szó, hogy bárkit is el akarnánk "idegeníteni" vagy "eltanácsolni" a játéktól.Minden idők egyik legkellemesebb játékával van dolgunk, már aki szereti eme műfajt.Jobbat még nem találtak ki, akárcsak előző részével is TÖBB MINT EGY ÉVIG (!) játszottam, ezzel is az lesz.

De nagyon úgy tűnik, hogy engem itt félreértenek.Mondjuk nem tudom, miért.
    ÉN JOGOSAN UGATOK, MERT MEGVETTEM A JÁTÉKOT.Majdnem 60 eurot fizettem érte, mert benne voltam az első 100 megrendelőben és elővételben rendeltem.De ahogy elmondtam, nem a pénzemet bánom vagy sajnálom, mert még ennek ellenére is megérte.Ugyanis ami ennyire leköti az embert, ennyire sok, elképesztően sok órára leköti az embert, az megéri az árát.
    Csak tudod (bár ezt Hubertnek kéne címeznem, most már mindegy) kábé 5 hónap telt el a megjelenés óta és nem sok korszerűsítésen ment át azóta.Na ezen vagyok kiakadva.És ez egy tagadhatatlan tény, hogy rosszul van kivitelezve.Vártam volna én még három hónapot, hogy befejezzék, nem ültem tűkön.De az azóta eltelt nagyjából öt hónap alatt miért nem csináltak valamit?
    Ez az egyszerű kérésem lett volna csak, hogy élvezhetően fusson.
  • erdos
    Köszi a gyors választ
    Hát akkor jó nagy szarban vagyok, a billentyűzet minden másban műxik, dolgozgatok is rajta de itt nem megy. ha veszek egy új billt lehet ott se fog menni....
    lehet hogy újra fel kell tennem, Rémálom basszus....
    A többi dolog is igen hasznos volt, köszi mégegyszer.
  • kisviku
    Kérem főtisztelettel nem unta meg senki sem, nem arról van szó.
    Én már az elején is megjegyeztem kifogásaimat, nemcsak most kezdtem el.
    Csak tudod anno az X2-nél is így kezdődött, de ott kijavították.Kihoztak olyan frissítést, ami VALÓBAN KIJAVÍTOTTA A HIBÁKAT.Itt - immáron a negyedik-ötödik (ez utóbbiból kettő nem hivatalos) peccsek után - semmi sem történt, semmi javítás.Semmi olyan ami kulcsfontosságú.
    Tehát nem tudok egyetérteni véled.
    Ezekkel a mod-okkal meg nem lehet elérni, hogy jobban fusson...
    De úgy tűnik nem érted miről beszélünk.Nem magával a játékkal van gondunk, hanem aazal a részével, ahogyan fut,működik.Maga a játék ugyanolyan jó vagy még jobb is mint az előző része(i).
  • Kaziking
    1. pedig az enterrel lehet beirni (leokézni) jó a billentyűzeted?
    2. ha megfelelően állítod be az árakat (magas alapanyag, alacsony késztermék ár) működik hozzárendelt hajó nélkül is, az NPC kereskedők működtetik, de lassaban fog termelni és kissebb haszonnal vagy nem lessz haszon.
    3. kell mk3 akkor lehet sector trader, majd 8. level-től univers trader
    4. meg tudja pl: station trader (asszem) scriptel, maintain parancsal
    5. nem. onnan is hozzák meg viszik az árút, és nem ez a termelési lánc csucsa hanem high-tech fegyver- és pajzsgyárak, equipment dokkok
  • erdos
    Pls segítsetek rajtam, lenne egykét kérdésem.
    1.
    A leglámább, de egyben a legidegesítőbb problémám az hogy nem tudok semmit beírni a játékba mert egyszerűen mintha nem lenne enter vagy hasonló. Pl, hiába írom át a pilóta nevét nem tudom elfogadtatni. nomeg végre vettem egy Bogas (finggyár) üzemet de nem tudom beírni neki mennyitől utaljon az előzőek miatt.
    2.
    A gyáram működik hozzárendelt hajó nélkül vagy mindent nekem kell odavissza szállítani neki? Mert a Mercuryval kéne még egy pöttyet fuvaroznom, elég vékony még a büdzsé.
    3
    hogy állíthatnám be szektortrédernek,
    4
    illetve ha betenémm a mercuryt ellátóhajónak (van rajta minden kütyü szépen még jumpdrive is csak MKIII nincs.9) akkor egyedül meg tudja oldani a beszerzést és az értékesítést is mindig a legjobb áron (mintha én csinálnám :-) ) vagy ne is reménykedjek?
    5
    Egy igen jól kiépített termelési rendszere van a játéknak aminek a csúcsán ha jól láttam a trading stationok állnak. ezekből viszont folyamatosan fogy az áru elszállítás nélkül is ugyi?
    Előre is köcce a segítséget.
  • Zsolo007
    A procid kevés. Meg a vid. kari. De legfőképp a procid, a cerkák....hát...izé...nem az igaziak...
  • Kaziking
    No van 1.1 a DeadlyDa és Red Spot féle mod-ból, és ebben már van csillagromboló. (még a végén kiprobálom)
  • Bladez
    Valaki tudna nekem írni egy rövid leírást (pl hogy hogy kell vele játszani:D) mer most kezdtem el a játékot és elég komplex nem nagyon igazodom ki tx aki ír:)
  • iceshark
    Tudtam én hogy valami "G" betűs de nem akartam ezé elindítani a game-et :)
    Az az idióta autopilot nem nekiment egy rohadt aszteroidának dokkolás közben a teherhajómmal, lement a fél Hud, hogy rohadjon meg!
    Úgylátszik kevés a gépem ehez a játékhoz (2.6 cerka 1Gb ram meg egy 9600xt) mert 25 fps fölé nem megy az is csak akkor ha még az asztal is le van lőve meg nincs semmi az űrben Ha veszek még 1 gb az segít? Vagy ennek mindegy ?
  • Gryllus
    aki most kezdte, az az options/controls menüben olvasgassa, hogy milyen irányítási lehetőségek vannak. Van jópár, én is így találtam meg a Property menüt, és az autó célzókát is.
    Ezek átnézése nélkül hihetetlen nehézkes bír a játék lenni. Ha tudod ezeket a gombokat, majdhogynem kényelmes lesz az egész kezelése.

Azért van pár dolog, amikor egy valami beállításához 3-4 menü mélységbe kell lemenni, és mondjuk egymás után 10 hajóra kell megcsinálnom... rendesen füstöl a billentyűzetem flotta konfigurálgatás közben. :)
  • Gryllus
    távirányítani lehet űrből is. megnyomod az r betűt, és bejön a hajóid listája, mint a player/property menü amikor be vagy dokkolva. Kiválasztasz egy hajót, (az elején csak egy másik hajód van), enter, c betűre bejön a command console (parancskonzol) és lehet neki utasításokat adni.

Érdemes az equipment dockban minél több extrát megvenni, pl. trading system extension, stb.

"Grome" templom küldetés. (Goner temple a neve :-) A hajóban a k betűvel lehet 3 célzási mód között válogatni. Ez a célzásnál a célzást segítő üzemmódok között válogat. (Kaze ez neked is segíthet!)
    Az első mód amikor nincs célzássegítség. egy minusz jel a jele (-)
    a második amikor kijelzi, hogy hova kéne lőni, hogy a mozgó célt eltaláld.
    A harmadik, amikor a célzássegítő computer pontosan oda lő, ahova a mozgó hajó halad, kiszámítja a célpont mozgását, sebességét távolságát. Magyarul elé lő. Ha a kis célkereszt ikon villog, akkor érdemes lőni.

A házak között röpködős küldetésben automatikus célzó mód nélkül szinte lehetetlen a kanyargás közben bármit is eltalálni.

Sok szerencsét!
  • Kaziking
    mija nehéz ezen??? célpont befogása után, ha esetleg nincs bekapcsolva a target computer akkor tedd meg, (k) ha a célkereszt ami jelzi hogy hova kell lőni, kéken villog akkor, (ha nem nagyon manőverezik a célpont) biztos a találat. ennyi
  • KáZé
    egy magyarítás jól jönne!
  • KáZé
    nemtudom nektek hogy megy, de rohadt nehéz irányítani a lövéseket ebben a játékban!!
  • Kaziking
  • iceshark
    jut eszembe elnézést is kérek gyorsan! Próbálom végigolvasni a fórumot de 3700 komment komoly falat :( De olvasom!
  • iceshark
    Sziasztok!

Egy vadi új "szerencsétlen" vagyok aki most kezdi ezt a játékot megismerni és elveszni benne mint a csuda :D. Szóval kérdezgetnék majd ezt azt, mert elég bonyolultnak tűnik a játék.
    Elősször is nincs olyan script amivel úgy tudnám utasítani a többi hajómat hogy közbe nem kéne mindig bedokkolnom valahova? Itt van még egy probléma a teherhajómat ha elküldöm egy állomásra valmiért kereskedni, a mássikkal meg mást csinálok aztán bedokkol megnézem ott van e már megnyitom a kereskedő hajót mondom neki "trade with the station" erre azt mondja nincs rajta Trading computer! Hát anyád hogyne lenne(lehet én vagyok nagyon hülye :))), ezért odarepülök dokkolok a vadásszal és máris működik a dolog (ja ha én vezetem a tehert persze nincs ilyen gond)
    A másik meg a második küldetés azt hiszem. A Grome templomnál beraknak lövöldözni a hajójukba le is szedek egy rakás ellent. Aztán leszállunk megtámadnak--->menekülünk. Na itt 3 mp-ként fordul a csaj a hajóval a városban a házak között szóval esélyem nincs célozni, a rakéta meg nem akar kilövődni vagy mi van vele. Aztán movie és THE END! ezt hogy lehet abszolválni?

Na egyenlőre ennnyi :)
    Majd még jönnék a hülye kérdéseimmmel!

• mrzed
    Kár volt ennyit molyolni a Mambáért...
    A kapun belépve kapásból ráfordultam, a hajótól 4,5 km-re megálltam, majd szkafanderben megközelítettem, kb 4-5-ős sebességgel. Az aknák így csak akkor robbannak, ha nekik mész. Amikor megvolt a claim, akkor szép lassan vissza a hajóhoz, amivel érkeztem, majd áttranszportáltam a jumpdrive-ot és némi energy cellt, meg az alap szoftvereket, amik az ugráshoz kell, és átugrasztottam a legközelebbi shipyard-ra. Azt a néhány kalózt pedig még busterral is könnyen le lehet rázni.
  • goyo2
    De ez szektorspecifikus ( az x2 ben az volt.) mewllesleg a szektor ahova menne jobbra kb 10 szektorral van arrébb. Nem csak ott van satellite, szinte mindenhol.

• lammaer
    Nekem tetszik hogy bonyolult. Az olyan játékokról amelyeket fél óra alatt ki lehet ismerni, hamar kiderül hogy rendkivül limitáltak és személy szerint hamar elmegy a kedvem tőlük. Az Xben az a jó, hogy nehéz megtanulni mert sok dolog van benne. A scriptelés pedig egy óriási hab a tortán, rengeteget dob rajta a játékosközösség kreativitása.

Hasonló okokból szeretem pl a Supreme Ruler 2010 stratégiai játékot. A grafika vérgagyi, de olyan komplexitása van, hogy ihaj. Egy csomó feature még nincs is befejezve, mert már nem tudják a developerek se, hogy is lehetne beilleszteni a játékmenetbe :) De dolgoznak rajta keméyen, és jókat vitatkoznak a játékosokkal a hivatalos fórumokon.
  • Amaro
    Nem csak poén. Jó, nagy része az, de az X3-ban nem csak a futás sebessége a gond, elrontottak sok mindent a tervezésnél. Vannak logikai bukfencek, érthetetlen megkötések, és ezer jele annak, hogy a jobb kéz nem tudta, mit csinál a bal. Azt, hogy mit lehet megoldani a játékban, és mit nem, arra jó példa a sok rajongói script...
    Nem hiszem, hogy sokan lennének, akik megunták. Mi meg pláne nem, ha nem játszok, az időhiány miatt van. Ez pont az a játék, amivel évekig lehet szöszmötölni, igaz, kisviku?
    Legfőbb gondom, ami egyben igazolja az előbbi félig poén bejegyzésemet is, a következő: emlékszem, amikor az X2 megjött, és feltettem, elkerekedtek a szemeim , mert szaggatott - aztán érkeztek a peccsek, és 1.2-nél már nem volt olyan szintű gondom, ami az őrületbe kergetne. Most itt az X3, 1.3-nál tartunk, és rettegek a nagy csatáktól. Azon gondolkodom, újrakezdem megint egy busterrel és minimál petákkal, talán mire újra nagy flottám lesz, végre élvezhető lesz az M1-ek szektorzúzása is.
    Summa summarum: egy játék van otthon a gépemen, és az az X3. Szeretem, ha bárki kérdezi, szívesen ajánlom, de tudom, hogy sokkal többre képes, mint amit jelenleg tud.
  • BEAST #3767
    én mint nagyonúj X játékos így látom a dolgokat , az X3 egy eszméletlen jó játék lett , kevés játék van ami képes volt elrángatni a wow-tól :P ... DE ... amilyen jó ez a játék annyi csalódás is ért , nem is a hibák , hanem inkább az hogy érezni hogy sokkal több van és lehetne a játékban , nem csak az hogy optimalizálhatták volna , nekem "csak" egy 6600GT-m van , elmegyeget rajta , de nekem mondjuk nem tetszik hogy ha tényleg élvezni akarod a játékot akkor fel kell tenned egy marék scriptet amit játékosok készítettek ... másik oldalról nézve pedig ez jó , hisz szabadkezet adnak hogy "bármit" elérhess a játékban , de akkor is úgyérzem hogy ez a készítők dolga lett volna... igaz nekem még ígyis nagyon tetszik és szívesen játszok vele.
  • Hubert
    Poénnak jó ... de ha valaki csak ezt a leírást olvassa el akkor azt hiszi hogy az X3 egy rakás kaki. Pedig nem az, egyáltalán. Nem mondom , van vele probléma, de pl. a grafikus mit vétett ? Minden szép és csili vili. Ha megnézem a játékidot, akkor abban a 2-3 hétben bizony néha lefagyott, stb. De olyan gondom nem volt hogy a mentés betöltése ne lett volna rá ír.

Inkább ismerjétek el, meguntátok, s kész. Amikor már mindenki a hibákról beszél az régen rossz. Nem vagyok kiváncsi.

Egosoft nem egy Blizzard. Amúgy meg van ezer mod, vazze, script-ek stb foleg a moddolhatóságnak eredményeként. A grafikus motor be van fejezve, elég jó ahhoz hogy még egy kiegeszitot is megbírjon. Mindenki sírt a Homeworld-nél is ,hogy az utlosó küldetések szaggattak, mert volt egy rakás hajód, most szuperul elmegy, tessék elovenni, befejezni.
  • BEAST #3765
    ez szép volt :) ... és még hihető is :(
  • Amaro
    Amaro eszmefuttatásai, elsőtől az utolsóig, egyben:
    Van ugye két meghatározó eleme egy játék piacra kerülésének, ez legyen a kiadó (továbbiakban K.) és a fejlesztő(F.). F tovább bontható programozókra(P.), grafikusokra-3D modellezőkre(G3.), designerekre(D.)és ezer további al(lat)fajra, ezekre most hely és idő hiányában nem térnék ki.
    K. nézegeti kasszáját, nem tetszik amit lát. Nézegeti a futó projecteket, ott sem tetszik semmi. Előrángatja az X2 referenst: "Te Ubul, mi van azzal a kiegészítő lemezzel?" Ubul lesápad, mert az utóbbi fél évet makkhegyezéssel töltötte Bahama-külsőn, de néha leugrott hozzá az Egosoft vezér is, tehát határozottan tud válaszolni, ezért van azon a poszton: "Remekül halad, főnök, majdnem kész!" - "Jó, akkor mondjuk négy hét múlva kiadjuk, szólj az érintetteknek." Ubul el, ezúttal Bahama-belsőre, hogy mégis közelebb legyen az eseményekhez, útközben megereszt egy telefont az Egosoftnak: " Szeva, Edömér, négy hét múlva ki kéne adni a kieg.lemezt, mert különben irgum-burgum!"
    Edömér leteszi a teflont, összehívja a válságstábot: P. és D. szerint lehetetlen az eddig a fórumokban összehazudozott fantasztikus lehetőségeket tényleg beletenni a kiegbe, G3 szerint épp elég látványelem van, különben is P. nem tud 5 polygonnál többet egyszerre kitenni a képernyőre, mire P. tudatja, hogy D. terveihez csak 4 poly kell frémenként, arról nem tehet, hogy G3 hatot akar. Három és fél hetes egymásra mutogatás után végső kétségbeesésben P. és G3 szövetkezik, és a maszekban monyákolt motort (továbbiakban MMM)egy nap alatt befejezve némi videóstúdiós ráhatással összedob egy techdemót.
    4 hét mínusz egy napkor Ubul prezentálja K.-nak az MMM demót, mondván, ez a tuti, csak ezzel lehet megcsinálni, amit akar a nép, de bizony időbe kerül, kell hozzá vagy fél év, de utána abszolút hype lesz ám, dőlni fog a lé! K. egy darabig dilemmázik a veréb és a túzok között, majd a sok zseton, vagy sok beton megoldással engedélyezi a dolgot. Ubul ismét Bahama-külsőre, Edömérrel, mert megérdemli, no meg D.-t is viszik, ha ömlik a beton, legyen kit alátolni...
    P. és G3 napközben lógatja lábát, esténként maszekban új 3D motort hegeszt. Néha egy-egy megoldást belenyomnak a régibe, lássák, hogy dolgoznak. Hol P. tesz bele egyet, hol G3, majd megint P. - így mire D.-t visszazavarják az esős őszbe, már az se megy, ami eddig jó volt. Érthetetlen, hiszen mind P., mind G3 beleadott apait-anyait: P. lecsiszolta a hengerfejet, G3 meg felturbózta a karosszériát. D. viszont rájön, hogy se vezérmű, se tengely - a szíj meg a vásárlóknál fog szakadni. D. az egyetlen lehetséges megoldást választja; felhívja az egyetlen lényt, aki mindenhol előfordul, így a K.-nál is: a marketingest (M)
    M. meghallgatja D. dadogását a tervekről, pillanatok alatt átfutja az MMM lehetőségeit, ír hozzá még vagy huszat, megtekinti a modelleket (what a babe!), magasabb fokozatba kapcsolja a gépezetet... és megjelenik az X3.

Az X3 azért ilyen, mert csak a marketinges végzett alapos munkát.
  • Amaro
    Keverem a szezont a fazonnal Elnézést mindenkitől.
  • Zsolo007
    Ebben van valami...
  • Kaziking
    Caiman SF 4
    Mercury 3
    Toucan Hauler 1
    Hercules 1
    Centaur 1
    a vadászokat csak összesítve irom mert marha sokféle van
    M5 4
    M4 14
    M3 18
    17 gyár

Playing time: 12-04.05
  • Hubert
    Az a baja amivel én is találkoztam, s ami miatt pl. ez a téma népszeru; aki nem játszott egy X játékot sem, de megtetszik neki, mert nagyon jók a screen-ek, meg egyáltalán, egy jónak mondott urszimulátor, nos, az nagy bajban van. A játékkal kiadott kézikönyv összevissza és pontatlan. Nincs a játékban tutorial.

Ezért az aki feltelepíti, az urben találja magát, ott lebeg, fogalma sincs mit hogyan kell csinálni. Személy szerint le kellett töltsem a kézikönyv pdf-et, kinyomtassak vagy 10-15 oldalt az egosoft meg az sg.hu fórumból, és lépésrol lépésre kiderítsem, mit, mivel, hogy kell csinálni. Gyakorlatilag 3 napomba került csak az hogy elkezdjek játszani, s m5r ne arra figyeljek hogy mit honnan kell elohívni, s miért. Namost, szerintem az érdeklodok legalább60%-a ezt nem teszi meg, vagy beleun és feladja. Ilyen szempontból egyértelmu hogy a játék foleg az X2 fanoknak készült; példa erre az hogy a moding scripting fórum egybol az x2 modding scripting fórumra mutat, hogy ott már le vannak írva az alapok. Namost akit történetesen nem érdekel az X2, az mi a fenét csináljon ?

Sokat dobott volna az eladásaikon meg egyáltalán a játékon egy becsületes, lépésrol lépésre tutorial, hogy ezt nem tették meg, ennek ok isszák meg a levét.
  • Hubert
    Akkor ne játssz vele.

Lehetosegeid:
    1. veszel jobb VGA-t. Amaro szerint ez sem segít, valsz. igaza van.
    2. Nem játszol vele addig amíg nem lesz folyamatosan játszható, mondjuk egy-két év múlva.
    3. Hagyod a francba, nem játszol vele többet s kész.

Az Ego-tol sokat ne várj, nem fognak egy új patch-et neked kiadni, majd lehet hogy lesz valami teljesítményjavító patch, de inkább nem, hisz az 1.2 volt az, ok megtették a magukét. (legalábbis szerintük)
  • Kaziking
    forditva, neked nem kell, ha saját gyárad van.
  • BEAST #3757
    1 - buster
    1 - buster raider
    12 - Discoverer
    1 - M
    1 - Mammoth
    3 - Mercury
    2 - Mercury SF
    1 - N
    1 - Pirate Nova

1 - Solar PowerPlant M
    1 - WheatFarm M

93 szektorban jártam
  • kisviku
    Köszönöm mindenki együttérzését, legalább annyival megnyugtatja lelkemet, hogy nem én vagyok a hülye vagy az elégedetlen, hanem nálatok is így meg.
    Az X1800-as biztos jobb mint a 6800-om, mivel újabb és ha másért nem,de a ram-ja miatt esetleg nagyobb teljesítményre is képes.Ezeket az infókat köszönöm,mert egyébként nem is áll módomban kipróbálni nagyobb teljesítményű gépen, mivel nincs ilyen a közelemben.A Doom-ot meg a többit pedig azért hoztam fel példának, mert ugye azokat híresztelték/híresztelik hogy kajálja az erőforrásokat, de azokban legalább ki van használva egy adott videókártya teljesítménye.Ha leveszek a minőségből akkor jobban fut, ha felrakom rosszabb.Ez így teljesen világos, így van rendjén.
    De itt...itt tökmindegy, mert ugyanolyan.

Magával a játékkal semmi bajom, mert rengeteget játszom vele, és nem a pénzemet bánom, hanem azt, hogy egy ilyen hibából adódóan borzalamsan leromlik az élvezhetősége, játszhatósága és a fejlesztők lesz*ják.Jó, kiadtuk, megjött a lé, gyorsan kiadtunk még egy pár frissítést (azok nélkül el sem indulna, képzeljétek el) de ennek akkor sincs vége.Én akkor fogom elfogadni, amikor legalább egy beállítással simán fut, mert akkor tudni fogom hogy elavult a hardverem és nem tudom nagyobb részletességben élvezni.

Ezt a high-end gép dolgot is azért hoztam fel, mert kiváncsi vagyok, hogy ott lehet-e élvezni.Ugyan magyarázzák már el nekem, min fejlesztenek? Ha látják, hogy szar, miért nem akkor kezdik kijavítani? Vagy ha jól fut, akkor kiadás után miért jönnek levelek ezrei hozzájuk, hogy nem megy,szar,fos az egész?
    És miért nem tesznek semmit? Hónapok óta várjuk itt mindannyian, meg az egész világon, hogy valami újabb frissítést kiadjanak és semmi.Se válasz, se egy annyi hogy "várjatok, dolgozunk rajta", se semmi. Vagy ennyi? Le van tudva a játék? Kész? Vége? Dobhatom a pi*ba ki a kukába?

• Amaro
    Neked kell a másodlagos nyersanyag, a gép gyárainak nem...
  • erdos
    Sziasztok,
    bocs a láma kérdésért de még szörnyen kezdő vagyok.
    A gyáraknál a másodlagos nyersanyag nélkül is van termelés vagy ez is kell hozzá hogy termeljen?
  • Zsolo007
    Hát szerintem nem objektív. :D

Az interfésszel meg nem tudom mi baja van, szerintem jó. Kicsit lassú, de jó. AZ x2nek is ilyen interfésze volt (félig meddig) és az is jó volt, ha nem bírja megszokni ne játsszon vele :D

Szóval szerintem nagyon lehúzta...túlságosan is

UI.: Arról nem is beszélve hogy más szarabb játékokat, meg jobbra értékelnek....hát NC
  • Amaro
    Egy objektív értékelés az X3-ról
    Elmondják a jót, elmondják a rosszat, a végeredmény másfél csillag... No comment.
  • Amaro
    Kíváncsi vagyok, hogyan reagál az Ego a leveledre. Kb. két hete írtam, még egy automatikusan generált válasz se jött azóta... High end gép? Dettó ugyanaz, a nagy csatákban diavetítés, játszhatatlan. A begyűjtést már régóta automatizálva végzem: kiadom a collect wares is sector-t valamelyik hajónak azonnal, amikor az első cucc kihullott, sőt, ha tehetem, autopilot és SETA, érdekes módon így pillanatok alatt begyűjti a legtávolabb lévő cuccokat is.

Más: a drone-oknál úgy emlékszem találtam 'pirate' és 'claim' parancsokat... Sajna mostanában csak emlékeim vannak X3 ügyileg . Próbálta már valaki?