Nem csak poén. Jó, nagy része az, de az X3-ban nem csak a futás sebessége a gond, elrontottak sok mindent a tervezésnél. Vannak logikai bukfencek, érthetetlen megkötések, és ezer jele annak, hogy a jobb kéz nem tudta, mit csinál a bal. Azt, hogy mit lehet megoldani a játékban, és mit nem, arra jó példa a sok rajongói script...
Nem hiszem, hogy sokan lennének, akik megunták. Mi meg pláne nem, ha nem játszok, az időhiány miatt van. Ez pont az a játék, amivel évekig lehet szöszmötölni, igaz, kisviku?
Legfőbb gondom, ami egyben igazolja az előbbi félig poén bejegyzésemet is, a következő: emlékszem, amikor az X2 megjött, és feltettem, elkerekedtek a szemeim , mert szaggatott - aztán érkeztek a peccsek, és 1.2-nél már nem volt olyan szintű gondom, ami az őrületbe kergetne. Most itt az X3, 1.3-nál tartunk, és rettegek a nagy csatáktól. Azon gondolkodom, újrakezdem megint egy busterrel és minimál petákkal, talán mire újra nagy flottám lesz, végre élvezhető lesz az M1-ek szektorzúzása is.
Summa summarum: egy játék van otthon a gépemen, és az az X3. Szeretem, ha bárki kérdezi, szívesen ajánlom, de tudom, hogy sokkal többre képes, mint amit jelenleg tud.