F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Ezt a hozzászólást meg csak késsőb olvastam, mint ahogy előzőmet beírtam, de viszont veled teljesen egyetértek.Itt abszolút nem arról van szó, hogy bárkit is el akarnánk "idegeníteni" vagy "eltanácsolni" a játéktól.Minden idők egyik legkellemesebb játékával van dolgunk, már aki szereti eme műfajt.Jobbat még nem találtak ki, akárcsak előző részével is TÖBB MINT EGY ÉVIG (!) játszottam, ezzel is az lesz.

De nagyon úgy tűnik, hogy engem itt félreértenek.Mondjuk nem tudom, miért.
    ÉN JOGOSAN UGATOK, MERT MEGVETTEM A JÁTÉKOT.Majdnem 60 eurot fizettem érte, mert benne voltam az első 100 megrendelőben és elővételben rendeltem.De ahogy elmondtam, nem a pénzemet bánom vagy sajnálom, mert még ennek ellenére is megérte.Ugyanis ami ennyire leköti az embert, ennyire sok, elképesztően sok órára leköti az embert, az megéri az árát.
    Csak tudod (bár ezt Hubertnek kéne címeznem, most már mindegy) kábé 5 hónap telt el a megjelenés óta és nem sok korszerűsítésen ment át azóta.Na ezen vagyok kiakadva.És ez egy tagadhatatlan tény, hogy rosszul van kivitelezve.Vártam volna én még három hónapot, hogy befejezzék, nem ültem tűkön.De az azóta eltelt nagyjából öt hónap alatt miért nem csináltak valamit?
    Ez az egyszerű kérésem lett volna csak, hogy élvezhetően fusson.