F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Hubert
    Az a baja amivel én is találkoztam, s ami miatt pl. ez a téma népszeru; aki nem játszott egy X játékot sem, de megtetszik neki, mert nagyon jók a screen-ek, meg egyáltalán, egy jónak mondott urszimulátor, nos, az nagy bajban van. A játékkal kiadott kézikönyv összevissza és pontatlan. Nincs a játékban tutorial.

Ezért az aki feltelepíti, az urben találja magát, ott lebeg, fogalma sincs mit hogyan kell csinálni. Személy szerint le kellett töltsem a kézikönyv pdf-et, kinyomtassak vagy 10-15 oldalt az egosoft meg az sg.hu fórumból, és lépésrol lépésre kiderítsem, mit, mivel, hogy kell csinálni. Gyakorlatilag 3 napomba került csak az hogy elkezdjek játszani, s m5r ne arra figyeljek hogy mit honnan kell elohívni, s miért. Namost, szerintem az érdeklodok legalább60%-a ezt nem teszi meg, vagy beleun és feladja. Ilyen szempontból egyértelmu hogy a játék foleg az X2 fanoknak készült; példa erre az hogy a moding scripting fórum egybol az x2 modding scripting fórumra mutat, hogy ott már le vannak írva az alapok. Namost akit történetesen nem érdekel az X2, az mi a fenét csináljon ?

Sokat dobott volna az eladásaikon meg egyáltalán a játékon egy becsületes, lépésrol lépésre tutorial, hogy ezt nem tették meg, ennek ok isszák meg a levét.