kisviku#3756
Köszönöm mindenki együttérzését, legalább annyival megnyugtatja lelkemet, hogy nem én vagyok a hülye vagy az elégedetlen, hanem nálatok is így meg.
Az X1800-as biztos jobb mint a 6800-om, mivel újabb és ha másért nem,de a ram-ja miatt esetleg nagyobb teljesítményre is képes.Ezeket az infókat köszönöm,mert egyébként nem is áll módomban kipróbálni nagyobb teljesítményű gépen, mivel nincs ilyen a közelemben.A Doom-ot meg a többit pedig azért hoztam fel példának, mert ugye azokat híresztelték/híresztelik hogy kajálja az erőforrásokat, de azokban legalább ki van használva egy adott videókártya teljesítménye.Ha leveszek a minőségből akkor jobban fut, ha felrakom rosszabb.Ez így teljesen világos, így van rendjén.
De itt...itt tökmindegy, mert ugyanolyan.
Magával a játékkal semmi bajom, mert rengeteget játszom vele, és nem a pénzemet bánom, hanem azt, hogy egy ilyen hibából adódóan borzalamsan leromlik az élvezhetősége, játszhatósága és a fejlesztők lesz*ják.Jó, kiadtuk, megjött a lé, gyorsan kiadtunk még egy pár frissítést (azok nélkül el sem indulna, képzeljétek el) de ennek akkor sincs vége.Én akkor fogom elfogadni, amikor legalább egy beállítással simán fut, mert akkor tudni fogom hogy elavult a hardverem és nem tudom nagyobb részletességben élvezni.
Ezt a high-end gép dolgot is azért hoztam fel, mert kiváncsi vagyok, hogy ott lehet-e élvezni.Ugyan magyarázzák már el nekem, min fejlesztenek? Ha látják, hogy szar, miért nem akkor kezdik kijavítani? Vagy ha jól fut, akkor kiadás után miért jönnek levelek ezrei hozzájuk, hogy nem megy,szar,fos az egész?
És miért nem tesznek semmit? Hónapok óta várjuk itt mindannyian, meg az egész világon, hogy valami újabb frissítést kiadjanak és semmi.Se válasz, se egy annyi hogy "várjatok, dolgozunk rajta", se semmi. Vagy ennyi? Le van tudva a játék? Kész? Vége? Dobhatom a pi*ba ki a kukába?