Egy vadi új "szerencsétlen" vagyok aki most kezdi ezt a játékot megismerni és elveszni benne mint a csuda :D. Szóval kérdezgetnék majd ezt azt, mert elég bonyolultnak tűnik a játék.
Elősször is nincs olyan script amivel úgy tudnám utasítani a többi hajómat hogy közbe nem kéne mindig bedokkolnom valahova? Itt van még egy probléma a teherhajómat ha elküldöm egy állomásra valmiért kereskedni, a mássikkal meg mást csinálok aztán bedokkol megnézem ott van e már megnyitom a kereskedő hajót mondom neki "trade with the station" erre azt mondja nincs rajta Trading computer! Hát anyád hogyne lenne(lehet én vagyok nagyon hülye :))), ezért odarepülök dokkolok a vadásszal és máris működik a dolog (ja ha én vezetem a tehert persze nincs ilyen gond)
A másik meg a második küldetés azt hiszem. A Grome templomnál beraknak lövöldözni a hajójukba le is szedek egy rakás ellent. Aztán leszállunk megtámadnak--->menekülünk. Na itt 3 mp-ként fordul a csaj a hajóval a városban a házak között szóval esélyem nincs célozni, a rakéta meg nem akar kilövődni vagy mi van vele. Aztán movie és THE END! ezt hogy lehet abszolválni?
Na egyenlőre ennnyi :)
Majd még jönnék a hülye kérdéseimmmel!