20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • erdos
    No rájötem, nem a hajóval hanem a benne lévő vadászokkal lehet parancsot adni. Viszont ha az anyahajóval bedokkolok egy hajógyárba akkor a benne lévő vadászokat is javíthatom vagy ki kell szállni hozzá velük?
  • erdos
    Az anyahajók kezlésében segítsetek pls, megvan ez első, telepakolva vadászokkal a gyomrában, viszont nem találtam olyan parancsot amivel elő lehetne csalogatni őket. Hogyan lehet nekik parancsolgatni?
  • Bucser
  • Zeenoo
    Hmmm. Nekem Panasonic DVD-rom-om van, beteszem az eredeti DVD-t és semmi gond nincs
  • o0tomy0o
    Hmmm. Nekem Daemontools v4.03HE-vel semmit sem kell kihúzni vagy ilyeswmi, csak szimplán mount. . .
  • gyuriii
    Ezt nem értem. Mindent a leírás szerint csináltam de azt írja ki hogy tegyem be a cdt egy másik meghajtóba. Most mit tegyek?
  • goyo2
    M3 és kisebb hajóknál nekem sokkal könnyebb joy-jal.
  • Zeenoo
    tökéletesen jáccható egérrel, de én is joy-t használok, mert azért ott a feeling
  • o0tomy0o
    Hát nemtom. Őszintén bevallom hogy joy-al még nem nyomtam, de szerintem egérrel a leg játszhatóbb. Főleg az elején amikor kis, gyors fordulású hajókkal kell csatázni. Ez olyan kb mintha CS-zni is joy-al kezdenék... LOL
  • Esrohnoil
    Utoljára az "Independence War 2" és a "Starlancer" volt amit Joy-al játszottam. :)
  • goyo2
    De megpróbálhatod Joy-al is.
  • o0tomy0o
    Részben stratégia, de igen, nyilakkal és egérrel kell irányítani a hajót, mint az NFS-ben a kocsikat. Ezért olyan különleges...
  • Crazy Mate
    Sziasztok,ez stratégiai játék?A hajót úgy kell irányítani,hogy oda kattintunk,ahova menjen,vagy lehet rendesen nyilakkal,mint egy szimulátorban?
  • DarthUni
    Az X3-nál is ellehet érni hogy ne szaggasson halálra, az Én konfigom az alábbi: AMD Semptron 2800 proci, Abit 754-es alaplap, 1 giga ram,és egy ati raderon 9600 pro 128 mb-os kártya. Egy ilyen konfigon ne használj anizotropikus szürést, ill antialisinget, a felbontást rakd nyugodtan 1280x1024x32-re, a textur ill shader: high, és a glowe-ot kapcsold ki. Így nekem átlagosan 20-30 fps-en fut a game. Érdemes még a hotkey cheat-el letakarítani a szektorokból azokat az aszteroidákat amikre úgyse fogsz bányát építeni, mert így is növelheted a sebeséget.
    Sajna a sztoriban van 3 pálya ahol még minimális beállítás mellet is halálra szaggat, ezek azok a részek ahol aszteroidák belselyében kell manőverezni, ill. egy bázis belselyében. Akinek nincs erőműje otthon annak érdemes itt levenni teljesen minimumra a configot, akkor átlehet vinni ezeket is;)
    Van a sztoriban egy rész ahol fatert kell üldözni egy aszteroida belsejében, közben meg téged kergetnek a kha'akok, na itt nekem voltak olyan szakaszok ahol még minimális beállítás mellet is beszagatot, valszeg program hiba, mivel nincs semmi olyan objektum ami ezt okozná, itt van egy trükk, amivel könnyen át lehet vinni ezt a pályát: (aki maga akarja át vinni az ne olvassa tovább)
    azon a részen ahol az alagútban oszlopok vannak, ha többször neki mész a falnak kijutsz az alagútból a "semmibe". Itt kívűl is végig mész és megkeresed a kijáratot, majd megvárod a téged üldöző kha'akokat és jó messziről szépen lelövöd őket (még csak nem is fognak védekezni), majd bemész a kijáraton keresztül az alagútba és elindúlsz visszafelé. Egy idő után megjelenik egy animáció és a pályát át is vitted.;)
    Azért írtam le ezt a megoldást, mert én itt szívtam a legtöbbet, mire rájöttem erre a kis trükre.
    Amúgy a storyval az a gond nagyon rövid, egy nap alatt simán végig lehet tolni:(
    de majd biztos lesz folytatása;)
  • haxoror
    Közben körbenéztem, x3-hoz több mod van és a grafikája is jobb stb stb, asszem inkább rögtön ezzel kezdem :)
  • Zeenoo
    az x2 és az x3 között annyi a külömbség, hogy ... ööö ... izé ... van egyáltalán? ...
    ja igen, más a sztori, meg némi grafikai fejlödés

Szóval jobban néz ki és jobban szaggat
  • haxoror
    Ez egy kicsit szétcsúszott!

Viszont kurva jó képek, kedvet is kaptam a játékhoz!

Rögtön a 3-al érné meg kezdenem vagy inkább a második résszel?
  • DarthUni
    Ime pár kép a modból;)
    Itt épp a Föld-Mimbari háború egy jelenete látható;)

• DarthUni
    k=l
  • DarthUni
    a hekyesírási hibákért bocs kicsit késő van:P
  • DarthUni
    Sajnos a DDR 2.3... nem müxik az 1.4x-es mentésekkel, vagy egy régebbi verzió mentése kell vagy meg kell vári a 2.4-es DDR verziót. Ezért új játékot kell kezdeni hozzá:(
    De nálam a másik probléma az, hogy majdnem naponta jelennek meg új hajók az X3-hoz amiket be is szoktam illenszteni a modba, de sajna ilyenkor a mentésemet corruptnak tekinti, ezért jelenleg nem normálmodon játszok (legalábbis amíg nem jelenik meg az összes olyan hajó amit szeretnék kiprobálni;)). Most úgy játszok hogy a gazdaságot hanyagolom és csak a csatákra koncentrálok.
    Pl. Cheatel kitakarítom az összes épületet és hajót Argon Primból(hogy ne szaggason halálra a gém:P), majd betelepítek kb 100 vadászt 6-8 csatahajót ellenségnek, majd magamnak is teremtek egy ugyan ekkora méretü flotát aztán beugrok a rendszerbe és gyözzön a jobb.;)
    A kedvenc helyem a Brenans Triump vagy hogyis írják:D mivel a bolygó nagyvonalakban hasonlít a StarWars 3 részének Corusant felett vívott csatályának helyszinére, innen leírtom a felesleges oblyektumokat (aszteroidák, épületek...) majd jöhet 100 db x,y,z wing :D + csatik, és az Én oldalamon a Birodalom. Ezzel kész is van a nem létező 7 rész csatajelenete:P
    Komolyan mondom a gém grafikája még mozizásra is simán el megy. Most sikerült modosítanom a fegyverek ill avadászok hangját is hogy még SW-sebb hangulta legyen a dolognak. Itt gondoljatok a TIE vadászok visító hangjára:D
    Bár itt jegyezném meg hogy az egonál igen csak kapkodhattak a fegyer és gép hangok elkészítésénél mivel hajó hangból összesen csak 5 fajta van M5.M4.M3+M6, Teher hajó, és a nagyhajók, így sajna most minden M5-ösnek TIE hangja lett:(. A fegyvereknél még siralmasabb a helyzet. Az AIRE-nek ill a BIRE-nek még volt idejük két különböző hangot készíteni, de az APAC ill a BPAC-nak már ua, na és a HEPT-ek ill a PPC-k mind ua. a hangon szolnak:( De mindegy ez van ezt kell szeretni;)
    Amugy amiket már lejebb leírtam, mint pl. a fegyver rebalancolás, vagy a hangok cserély nem nagy kunszt, én is analfabéta vagyok modolás terén, de az ego lapról letölthető mod managerel bárki képes ezeket elvégezni, a fegyver modosítást már lejjebb leírtam.A hangokat pedig a jéték könyvtárában található 3.dat fájlban vannak .wav formátumban, ezeket a wav fájlokat kell extractolni. A kicsomagolt hangoknak szám neveik vannak, amelyik hangot szeretnéd modosítani annak a számát kell megadnod az új hangnak név ként. (arra figyelj hogy az is wav formátumú legyen ill. 65kib nél ne legyen nagyobb, mert nem midig fogadja el), majd a kivánt modhozz az Add gombal hozzáadod. Ekkor be kell írni egy elérési utat ami mindig ugyan az mint az eredeti fájlé, vagyik egy "s" a hangé, "type" a fegyereknél.
    Amúgy nem olyan bonyolult mint ahogy hangzik, de ha kérdésetek van nyugodtan tegyétek fel és segítek.

Vissza kanyarodva az elöző hozzászóláshoz, a DDR-t modot csak azért használom mivel enélkül sok hajó sajnos nem müködik rendesen(pl ISD, Narn Cirkáló, Omega Romboló...), sajnos a DDR mod nélkül nem müködnek az ágyúik így nem tüzelnek, amúgy én is jobban szimpatizálok az xtended moddal, de sajna ezt az áldozatot meg kellett hoznom az ISD-ért;)
    Legalábbis amíg nem jelenik meg a xfusion project, ami elég érdekes modnak igérkezik, föleg ha egy kicsit modosítok rajta;)

Jelenleg a modom a már említett modosításokon kívül, még tartalmazza a DDR 2.3.3 verzió 35 hajójái + még 48 db ShipInstalerrel telepített hajót.
    Ha valakit érdekel a mod és tud mondani egy helyet ahová fel tudom rakni akkor szivesen megteszem. Jelenleg a mod mérete 46 Mb.
  • goyo2
    És a DDR modot úgy inditottad, hogy elfogadta az 1.4x -es mentést? Mert én kipróbáltam, és nem ment. (anno irták is a fórumba, hogy új játékot kell kezdeni vele)

Ezért feltettem az extended modot.

Az tény hogy nem férenk össze.

Érdekelne hogy inditottad el.
  • DarthUni
    fenris!

Nekem az alap mod a DDR, de ezt már modosítottam a "ShipInstaler"el ezzel raktam bele +21 hajót, valamint a "CapitalRebalance" mod-ot csomagoltam ki, és ebböl kivettem a Tbullet modot és ezzel modosítottam a fegyvereket, majd "ModManager"rel összeillesztetem őket( DDR+ShipInstaler+Tbulett ). Probáltam még az xtended modot is bele illeszteni, de ez nem igazán müködött együtt:(
    Ezek a modok mind fent vannak az ego honlapján, ha kisérletezni akarsz te is onnan le tudod tölteni;)
    Amúgy ha meggyorsítod a lövedékeket még a játék is gyorsabb lesz, mivel nem vánszorog több száz PPC lövedék az ürben csiga lassúsággal:P
  • fenris
    Köszönöm!

Most, hogy írod, már rémlik, hogy kértem ilyet a pilótákról.
    Sejtettem, hogy nem vagy cheater, csak gondolom bosszantó volt a gép "agyatlankodása" a csaták kiszámolásakor.
    Melyik MOD van fent? A DDR? És a fegyever és hajó balanszírozás benne van, vagy ahhoz külön szkript van?
    Nekem még van hova fejlődnöm gazdaságilag meg ütőerő szempontjából, és a sztorit is lassacskán csinálo. Igaz , csak 10 nap tiszta játékidő van mögöttem...
  • DarthUni
    Ja tényleg, félre értés ne essék Én se cheatel játszom, mivel a storít már réges rég végig tóltam a galaxyst felfedeztem a gazdaságom már fel van építve, (sőt milliárdos vagyok:D)
    De mivel most +60 új hajó ill a fegyverzet van át moddolva, így cheat nélkül nem igazán tudnák egy Rebel vs Imperial vagy, Starwars vs. Babylon 5 csatákat létre hozni.
    Sajnos a xeno/pirate/kha'ak írtás lassan egy év után kissé uncsi, de a cheat segítségével olyan grandiozus csatákat lehet létrehozni, hogy a stroy final csatája kispista hozzá:D
    Valamint nekem a fegyverek is modosítva vannak, a gyenge fegyók, mint IRE, PAC felvannak erősítve az alpha hept erejére, így a kis m5, m4-es hajók is képesek legyőzni egy nagyobb hajót, valamint a csatahajók fegyverzet sebzése levan csökkentve, mivel nem tetszett hogy két nagy hajó közt a csata csak pár másodperc, most ezzel a beállítással több percig söt akár 15-20 percig is eltart, és ami a legjobb így már a vadászok is képesek legyözni egy nagyobb hajót, ami nekem az eredeti értékek mellett sehogyse ment:P, és ami a legszebb a lövedékek sebessége is fel van növelve, mivel ez se tetszett, hogy ugy löttek mintha slaggal fröcsköltek volna. Így most sokkal film szerübb az egész, sokszor nem is csinálok mást, mint beugrok az m1-es ISD-vel+1-2 kisérő m2-esemmel egy ellenséges szektoba, vagy teremtek magamnak pár ellenséges hajót (50-60-at vadászt, meg pár nagyobb hajót)aztán kieresztem a vadászaimat, és utánna csak mozizok:D
    Ha más is végig tólta a gamet már és unja a xenon/kha'ak respawn csatákat, az probálja ki így, garantáltan olyan élménye lesz mintha egy új gamet játszana;)
  • DarthUni
    Az adott hajó commnad menüjében az "additional ship command"-nál van egy olya szép cián kék parancs hogy "Generat a Commbat Report for this Pilot" erre kattintva részletes leírást kapsz a pitotádról, amit a massenge-eknél tudsz megnézi, ebben levan írva a leadership ratingja ez befolyásolja a rangon kívül hogy mekkora hajókba tud bele ülni: m6/TL 25, M1/M2 75
    valamint a combat rating ami 15 Lieutenant, 30 commander, 60 capten, 120 vice admiral 240 admiral, (de ezek változhatnak a speciális tulajdonságok hatására)
    Valamint a pilotád speciális tulajdonsága is itt van leírva.
  • fenris
    Sziasztok!

Tegnap elkezdték végre a csajok azt csinálni, amit kell...
    Ennek örömére vettem gyorsan 3 újabb Split Jaguart (hiába na, Split és Argon rajongó vagyok), és őket is elkezdtem Combat Tour of Duty-ztatni. Aztán ha beindul a dolog, nagy tételben fogom klónozni őket DarthUni tanácsa alapján (bár mint írtam, cheat-et nem szándékszom alkalmazni).
    Érdekességképen: amikor még az állomáson volt az első 3 Jaguar és nem a rendszerben járőröztek, a parancsot kiadva nem csináltak semmi (csak ültek az állomásban), de az egyik manci mégis Lieutenant lett. Így a gép egyből őt választotta vezérnek, nem azt, akit eredetileg jelölni akartam. Egy másik meg az alvilági kapcsolataitól pletykát kapot (biztos egy Pirate csajszitól egy délutáni kávézgatás közben) a 101-es Xenon szektorról.
    Most az a problémám, hogy egyelőre nem találom, hogy a gép hol jelzi a Command Pointjait a pilótának. Egyébként hány kört kell csinálniuk, hogy Commanderek legyenek, és így átültethetők legyenek Nova-kba és Mamba-kba?

fenris
  • DarthUni
    Ellenséges szektornak a Pirate ill a Xenon szektort tekinti a script, ugy hallotam, hogy ha valamelyik fajnál ellenséges a reputiciód az is ellenséges, de Én ezt még nem próbáltam mivel mindenkivel haverságban vagyok;).
    A Nova jó választás mivel ha nem vagy a rendszerben a gép elég sok pluszot ad neki csatában. Engem is főleg a novás piri csapatok szivatak be. Amúgy észrevételem szerint a gép ha nem vagy a rendszerben a következők szerint számolja a csatát: hajó osztály (M5,M4,M3...), fegyverek száma (itt minnél erősebb fegyver van rajta annál erősebbnek veszi, pl Novánál csupa plazma főleg béte ill alfa, akkor nagyobb a támadása, az nem számít rendszeren kívüli csatánál hogy 1 lövés után lemerül:P), a pajzsok, ill a sebesség.
    A sebességet akkor vettem észre mikor egy teladi m6-osomat 1 niva, 2 falcon és 2 harrier röhögve leszedte, mig a centaur karcolás nélkül leszedte ugyan ezt a csapatot:(.
    Ja és még az is számít hogy az ellenség csak átvonul a rendszeren és a csapataid úgy támadják le őket vagy az ellenség egyből támadólag lép fel. Utobbi esetben nagyobb támadó értéket számól nekik a gép.
    Még egy dolog amit észrevettem (a lassan 1 éves játék idő alatt:D) ha nem vagy bent a rendszerben de a térképen figyeled a csatát akkor is jobban harcolnak a csapataid.
    Amúgy ezt a rendszeren belüli-kívüli csaták máshogy való számolását igen rossz pontnak értékelem:( Főleg mivel még GOD cheatel is kipróbáltam és úgy is leszedték a hajóimat, mindha nem is lettek volna halhatatlanok:P
  • Zeenoo
    Hi
    a küldetés szál végigjátszása után én is a pilótaképzésbe vetettem bele magam, ugyhogy hozzászólok a témához.
    nem használok cheat-et, szépen lassan tanitgatom a pilótáimat és a CT 2 órahosszája alatt meg a kereskedelmi tevékenységet folytatok
    12 db m5-ös hajót vettem/zsákmányoltam ezek az alapja a kezdöképzésnek.
    nagyon vegyes banda, minden faj hajói szerepelnek a repertoárban. az argon prime rendszerben gyakorlatoztatom öket. (érdekesség képpen az elsö 8 pilóta nállam is hölgy :D )
    a következö hajó az m4 osztály ezekböl 6 db van szintén hadizsákmány, szintén argon prime rendszer
    és most lett 2 commanderem akik már m3-as hajókba ülhetnének (ha lenne pémzem vásárolni alájuk hajót)
    ezt már nem akarok löni magamnak, hanem céltudatosan Nova-t szeretnék, mert ez a legerösebb és mivel ezeket a pilótákat már csak ellenséges szektorban tudom tréningeztetni ezért szükség van rá, hogy ütöképesek legyenek. Nagyjábol már összejött a pénz a 3 Novára, mostmár csak az a gondom, hogy hol vegyem, mert L felszereltségüt sehol sem találok, alább meg nem adom. Sajnos igy most megrekedtem, pedig itt kezd izgalmas lenni :)
    apropó !
    pontosan mit is jelent az hogy ellenséges szektor?
    elég ha nem argon szektor vagy mindenképpen kaloz szektornak kell lennie?
  • fenris
    Szia DarthUni!

Nagyon köszönöm a választ!
    Akkor jól sejtettem, ha a hajó dokkol, nem megy ez a parancs. Ez azért furcsa, mert ugye a többi parancs, legalábbis amiket használok, dokkoló hajókra is érvényes, megcsinálják azt.
    A cheat-et azt hiszem nem fogom használni, majd végigküzdöm velük a dolgot, hogy lássam őket bakából generálissá válni. Persze ha azt látom, hogy a gép is csal (már pedig, ahogy írtad, ez sanszos), akkor mégiscsak rapid képzés lesz.
    Mégegyszer kösz a segítséget!

fenris
  • DarthUni
    HA bent vannak az állomáson akkor nem lehet kijelölni öket. Először kikell velük jönni az állomásról, majd ott kiadni a Tour of Combat parancsot,az elsőnek kijelölt hajó lesz aparancsnok, (magasabb szinten, már nem midig ezt teszi parancsnoknak, hanem a magasabb szintüt ill. a nagyobb command pontút), a második kettő pedig a wing menjei lesznek.
    Ha gyorsan akarsz task forcet akkor használd a scriptben lévő cheatot ami az általad kijekökt pilotát gyorsan kapitányá lépteti elő, majd küld el Kingdom Endbe, adj mellé 10+ M5-ős vadászt. Ekkor ezeket csak gyakorlatoztatja, de ő is gyorsan lépi a szinteke. Ahoz hogy M1-esbe ültesd kell Admiral rang és 75 command pont (amit nem ir a readme). A még gyorsabb megoldás (amit én is csinálok;)) cheat script, vigyél magaddal 12 pilotát egy üres rendszerbe, itt indítsd el öket combat tourra, majd teremts a cheattel m5-ös ellenséges hajókat, de maradj is ott velük, ha bent vagy minimális veszteséggel elfogják őket intézni a vadászaid, majd ha szintet léptek ültsd át őket nagyobb hajóba, és teremts a cheatel még több m5-öst, azért elég az m5-ös mert ascript csak a darabszámot nézi, nem a hajó fajtáját az xp osztásánál;) Ezzel a modszerrel hamar lehet admirálisod. Ha nincs meg a 75 command pont hogy m1 ill. m2 be üljön akkor küld el tovább képzésre kingdom endbe ott jelöld ki taskforce leadernek adj mellé 10+ m5-öst, így hamar meg lesz az is.
  • fenris
    Szia DarthUni!

Köszönöm a választ!
    Az igazság az, hogy volt szerencsém látni azt a readme-t(igaz angolul, de ez nem probléma), viszont a 3 Jaguar esetén még sem mennek a dolgok (egyelőre csak ennyi van). Vagyis amikor az egyiknek kiadom a parancsot (Tour of Combat...), azután csak a rendszerre kérdez rá, de pl. arra nem (pedig a readme szerint ezt is meg kellene tennie), hogy vezérnek, vagy szárnynak szánom-e az adott hajót. Illetve nem is tudom a hajót kijelölni, mert csak a rendszerben lévő Adv. Sattelite-omat látom. Ez utóbbi azt is jelentheti, hogy míg egy hajó bent parkol egy állomáson, nem lehet járőröztetni, csak ha kint van a nyílt űrben. Vagyis a parancsot nem lehet neki kiadni.
    Erről esetleg van elképzelésed?
    Kellenének az Admirálisok, mert Task Force-okba akarom szervezni majd a flottát.

fenris

• DarthUni
    fenris!

Itt a forumon már valaki lefordította a combat pilot skript readme-ét magyarra, keress rá a keresőbe ott sok mindenre választ kapsz.
    Amúgy a kérdésedre a válasz, 3 db m5-ös vadász kell, hogy Tour of Combat Duty-izzanak, az egyik gépen kiadod a parancsot és utána ki kell jelölni azt a három gépet amelyik szeretnéd hogy csinálja, ill a szektort is ahol szeretnéd hogy csinálják.
    Egy jótanács;) Sajna a játék nagyon hülyén számolja a csatát a vadiknál ha nem vagy a rendszerben. PL egy m3-as simán kivégez akár egy tucat m5-öst is ha nem vagy bent a rendszerbe. Ezért az m5-ösöket max gyakorlatozásra használd, erre pedig 2 rendszer alkalmas Kingdom End és Paranid Prime, itt nagyon ritka az ellenséges tevékenység. Ellenséges területen pedig csak m3-tól felfelé küldjél hajókat, mert egy hármas kalóz csapat röhogve végez ki bármilyen m3-nál kisebb csapatodat. Xenon szektorba egyszer probáltam combat tourozni, 1 db m2, 3 db m6, 12 db m3, az eredmény gyors halál volt:(, de ha én is bent voltam a rendszerbe simán kivégeztem öket.
    Sajnos ez a skript a járék aránytalansága miatt nem igazán használja ki a lehetőségeket:( Pedig nagyon jó lenne
  • fenris
    Urak!

Elnézést az „offolásért” , de egy kérdés miatt visszatérnék az X 3-ra.
    Feltettem a Combat Pilot Project szkriptet, szépen megvettem a Split M5 osztályú felderítő/könnyűvadászaimat (beálltam velük a Home of Light-os TerraCorps Headquater-be), besoroztam a csajokat (női neveket adott ki a gép), és meg is jelent a Command Consolban a Tour of Combat Duty parancs. Ennek ellenére nem hajlandók semmire, nem hogy járőrözni. Hiába, nem lehet a nőkön kiigazodni...

Viccet félretéve, lenne valakinek ötlete arra nézve, hogy mit csináljak, hogy elkezdjék a Combat Duty-t a pilóták? Esetleg be kellene még szereznem valamit?

A kereskedelmi flottám már szépen felépült, most a csapásmérő kapacitásomat akarom növelni. A Xenon fiúk ugyan csak „kamillázgatnak”, de a Pirate-ok és a Kha’ak-ok előszeretettel amortizálják a vagyonom. Őket befenyíteni kellenének a harci pilóták.

fenris
  • gvarga12
    :) goyo2 azert nem kell ennyire hallgatni masokra szerintem
    nkem is mondtak ezt azt de azert en csak kipróbáltam mindent
    4 trial accot nyűttem el :)
    aztan onnan mar viszonylag celtudatosan vittem a karim
    (nagy szívfájdalmam hogy mikor kezdtem meg eppen nem volt 3 karizmás caldari)

lammaer annyira azert talán nem súly a komplexitás egy idő után elég jól át lehet látni
  • lammaer
    Ejnye ejnye, tutorialt nem csináltuk végig?
    Ott vannak az Agent küldetések is, amelyek jobban fizetnek az elején (hiszen a hatékony bányászathoz skillek kellenek), esetleg a deadspace küldetések... nem olyan rossz az. Mondjuk még nem érzem az ellenálhatatlan vágyat az American Express kártyám sorszámának elküldésére (az utazások túl sokáig tartanak, bár közben lehet mindenfélét olvasgatni, nézelődni).... frusztrálóan komplex a játék.

No de elég az offolásból, megyek EVE fórumokat olvasni :)
  • goyo2
    Biztos igazatok van, nem akarok vitázni. Amikor kipróbáltam, felvettem egy két magyarul beszélő pilótával a kapcsolatot, és a pénzkeresési kérdésemre többen azt mondták hogy bányásszak. Hát én bányaásztam, mint a jógyerek. Még csak meg se említették a missziókat.
  • goyo2
  • lammaer
    Mondjuk szvsz abban lehet valami, hogy "Az EVE-ben arra mennek, hogy minél többet lógj rajt.".... mert hát végül is ők abból élnek, hogy függővé teszik az embert :), de szvsz ez minden fizetős MMO-nál így lehet.

Viszont például a skillfejlődésnél szerintem korrekt gesztus, hogy az idő akkor is tellik, ha nincs az ember beloggolva. Szóval azért nem olyan gonoszak :)
  • lammaer
    Én is úgy vagyok vele, hogy két hétig ingyér van, hát kipróbálom, bejön-e. Az első hetet biztosan egyedül töltöm, utána keresek valami bandát és megpróbálok betársulni. Aztán kiderül, ér e annyit a dolog....