DarthUni#4646
Ja tényleg, félre értés ne essék Én se cheatel játszom, mivel a storít már réges rég végig tóltam a galaxyst felfedeztem a gazdaságom már fel van építve, (sőt milliárdos vagyok:D)
De mivel most +60 új hajó ill a fegyverzet van át moddolva, így cheat nélkül nem igazán tudnák egy Rebel vs Imperial vagy, Starwars vs. Babylon 5 csatákat létre hozni.
Sajnos a xeno/pirate/kha'ak írtás lassan egy év után kissé uncsi, de a cheat segítségével olyan grandiozus csatákat lehet létrehozni, hogy a stroy final csatája kispista hozzá:D
Valamint nekem a fegyverek is modosítva vannak, a gyenge fegyók, mint IRE, PAC felvannak erősítve az alpha hept erejére, így a kis m5, m4-es hajók is képesek legyőzni egy nagyobb hajót, valamint a csatahajók fegyverzet sebzése levan csökkentve, mivel nem tetszett hogy két nagy hajó közt a csata csak pár másodperc, most ezzel a beállítással több percig söt akár 15-20 percig is eltart, és ami a legjobb így már a vadászok is képesek legyözni egy nagyobb hajót, ami nekem az eredeti értékek mellett sehogyse ment:P, és ami a legszebb a lövedékek sebessége is fel van növelve, mivel ez se tetszett, hogy ugy löttek mintha slaggal fröcsköltek volna. Így most sokkal film szerübb az egész, sokszor nem is csinálok mást, mint beugrok az m1-es ISD-vel+1-2 kisérő m2-esemmel egy ellenséges szektoba, vagy teremtek magamnak pár ellenséges hajót (50-60-at vadászt, meg pár nagyobb hajót)aztán kieresztem a vadászaimat, és utánna csak mozizok:D
Ha más is végig tólta a gamet már és unja a xenon/kha'ak respawn csatákat, az probálja ki így, garantáltan olyan élménye lesz mintha egy új gamet játszana;)