DarthUni#4643
Ellenséges szektornak a Pirate ill a Xenon szektort tekinti a script, ugy hallotam, hogy ha valamelyik fajnál ellenséges a reputiciód az is ellenséges, de Én ezt még nem próbáltam mivel mindenkivel haverságban vagyok;).
A Nova jó választás mivel ha nem vagy a rendszerben a gép elég sok pluszot ad neki csatában. Engem is főleg a novás piri csapatok szivatak be. Amúgy észrevételem szerint a gép ha nem vagy a rendszerben a következők szerint számolja a csatát: hajó osztály (M5,M4,M3...), fegyverek száma (itt minnél erősebb fegyver van rajta annál erősebbnek veszi, pl Novánál csupa plazma főleg béte ill alfa, akkor nagyobb a támadása, az nem számít rendszeren kívüli csatánál hogy 1 lövés után lemerül:P), a pajzsok, ill a sebesség.
A sebességet akkor vettem észre mikor egy teladi m6-osomat 1 niva, 2 falcon és 2 harrier röhögve leszedte, mig a centaur karcolás nélkül leszedte ugyan ezt a csapatot:(.
Ja és még az is számít hogy az ellenség csak átvonul a rendszeren és a csapataid úgy támadják le őket vagy az ellenség egyből támadólag lép fel. Utobbi esetben nagyobb támadó értéket számól nekik a gép.
Még egy dolog amit észrevettem (a lassan 1 éves játék idő alatt:D) ha nem vagy bent a rendszerben de a térképen figyeled a csatát akkor is jobban harcolnak a csapataid.
Amúgy ezt a rendszeren belüli-kívüli csaták máshogy való számolását igen rossz pontnak értékelem:( Főleg mivel még GOD cheatel is kipróbáltam és úgy is leszedték a hajóimat, mindha nem is lettek volna halhatatlanok:P