Hi
a küldetés szál végigjátszása után én is a pilótaképzésbe vetettem bele magam, ugyhogy hozzászólok a témához.
nem használok cheat-et, szépen lassan tanitgatom a pilótáimat és a CT 2 órahosszája alatt meg a kereskedelmi tevékenységet folytatok
12 db m5-ös hajót vettem/zsákmányoltam ezek az alapja a kezdöképzésnek.
nagyon vegyes banda, minden faj hajói szerepelnek a repertoárban. az argon prime rendszerben gyakorlatoztatom öket. (érdekesség képpen az elsö 8 pilóta nállam is hölgy :D )
a következö hajó az m4 osztály ezekböl 6 db van szintén hadizsákmány, szintén argon prime rendszer
és most lett 2 commanderem akik már m3-as hajókba ülhetnének (ha lenne pémzem vásárolni alájuk hajót)
ezt már nem akarok löni magamnak, hanem céltudatosan Nova-t szeretnék, mert ez a legerösebb és mivel ezeket a pilótákat már csak ellenséges szektorban tudom tréningeztetni ezért szükség van rá, hogy ütöképesek legyenek. Nagyjábol már összejött a pénz a 3 Novára, mostmár csak az a gondom, hogy hol vegyem, mert L felszereltségüt sehol sem találok, alább meg nem adom. Sajnos igy most megrekedtem, pedig itt kezd izgalmas lenni :)
apropó !
pontosan mit is jelent az hogy ellenséges szektor?
elég ha nem argon szektor vagy mindenképpen kaloz szektornak kell lennie?