F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • DarthUni
    Sajnos a DDR 2.3... nem müxik az 1.4x-es mentésekkel, vagy egy régebbi verzió mentése kell vagy meg kell vári a 2.4-es DDR verziót. Ezért új játékot kell kezdeni hozzá:(
    De nálam a másik probléma az, hogy majdnem naponta jelennek meg új hajók az X3-hoz amiket be is szoktam illenszteni a modba, de sajna ilyenkor a mentésemet corruptnak tekinti, ezért jelenleg nem normálmodon játszok (legalábbis amíg nem jelenik meg az összes olyan hajó amit szeretnék kiprobálni;)). Most úgy játszok hogy a gazdaságot hanyagolom és csak a csatákra koncentrálok.
    Pl. Cheatel kitakarítom az összes épületet és hajót Argon Primból(hogy ne szaggason halálra a gém:P), majd betelepítek kb 100 vadászt 6-8 csatahajót ellenségnek, majd magamnak is teremtek egy ugyan ekkora méretü flotát aztán beugrok a rendszerbe és gyözzön a jobb.;)
    A kedvenc helyem a Brenans Triump vagy hogyis írják:D mivel a bolygó nagyvonalakban hasonlít a StarWars 3 részének Corusant felett vívott csatályának helyszinére, innen leírtom a felesleges oblyektumokat (aszteroidák, épületek...) majd jöhet 100 db x,y,z wing :D + csatik, és az Én oldalamon a Birodalom. Ezzel kész is van a nem létező 7 rész csatajelenete:P
    Komolyan mondom a gém grafikája még mozizásra is simán el megy. Most sikerült modosítanom a fegyverek ill avadászok hangját is hogy még SW-sebb hangulta legyen a dolognak. Itt gondoljatok a TIE vadászok visító hangjára:D
    Bár itt jegyezném meg hogy az egonál igen csak kapkodhattak a fegyer és gép hangok elkészítésénél mivel hajó hangból összesen csak 5 fajta van M5.M4.M3+M6, Teher hajó, és a nagyhajók, így sajna most minden M5-ösnek TIE hangja lett:(. A fegyvereknél még siralmasabb a helyzet. Az AIRE-nek ill a BIRE-nek még volt idejük két különböző hangot készíteni, de az APAC ill a BPAC-nak már ua, na és a HEPT-ek ill a PPC-k mind ua. a hangon szolnak:( De mindegy ez van ezt kell szeretni;)
    Amugy amiket már lejebb leírtam, mint pl. a fegyver rebalancolás, vagy a hangok cserély nem nagy kunszt, én is analfabéta vagyok modolás terén, de az ego lapról letölthető mod managerel bárki képes ezeket elvégezni, a fegyver modosítást már lejjebb leírtam.A hangokat pedig a jéték könyvtárában található 3.dat fájlban vannak .wav formátumban, ezeket a wav fájlokat kell extractolni. A kicsomagolt hangoknak szám neveik vannak, amelyik hangot szeretnéd modosítani annak a számát kell megadnod az új hangnak név ként. (arra figyelj hogy az is wav formátumú legyen ill. 65kib nél ne legyen nagyobb, mert nem midig fogadja el), majd a kivánt modhozz az Add gombal hozzáadod. Ekkor be kell írni egy elérési utat ami mindig ugyan az mint az eredeti fájlé, vagyik egy "s" a hangé, "type" a fegyereknél.
    Amúgy nem olyan bonyolult mint ahogy hangzik, de ha kérdésetek van nyugodtan tegyétek fel és segítek.

Vissza kanyarodva az elöző hozzászóláshoz, a DDR-t modot csak azért használom mivel enélkül sok hajó sajnos nem müködik rendesen(pl ISD, Narn Cirkáló, Omega Romboló...), sajnos a DDR mod nélkül nem müködnek az ágyúik így nem tüzelnek, amúgy én is jobban szimpatizálok az xtended moddal, de sajna ezt az áldozatot meg kellett hoznom az ISD-ért;)
    Legalábbis amíg nem jelenik meg a xfusion project, ami elég érdekes modnak igérkezik, föleg ha egy kicsit modosítok rajta;)

Jelenleg a modom a már említett modosításokon kívül, még tartalmazza a DDR 2.3.3 verzió 35 hajójái + még 48 db ShipInstalerrel telepített hajót.
    Ha valakit érdekel a mod és tud mondani egy helyet ahová fel tudom rakni akkor szivesen megteszem. Jelenleg a mod mérete 46 Mb.