F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • DarthUni
    fenris!

Itt a forumon már valaki lefordította a combat pilot skript readme-ét magyarra, keress rá a keresőbe ott sok mindenre választ kapsz.
    Amúgy a kérdésedre a válasz, 3 db m5-ös vadász kell, hogy Tour of Combat Duty-izzanak, az egyik gépen kiadod a parancsot és utána ki kell jelölni azt a három gépet amelyik szeretnéd hogy csinálja, ill a szektort is ahol szeretnéd hogy csinálják.
    Egy jótanács;) Sajna a játék nagyon hülyén számolja a csatát a vadiknál ha nem vagy a rendszerben. PL egy m3-as simán kivégez akár egy tucat m5-öst is ha nem vagy bent a rendszerbe. Ezért az m5-ösöket max gyakorlatozásra használd, erre pedig 2 rendszer alkalmas Kingdom End és Paranid Prime, itt nagyon ritka az ellenséges tevékenység. Ellenséges területen pedig csak m3-tól felfelé küldjél hajókat, mert egy hármas kalóz csapat röhogve végez ki bármilyen m3-nál kisebb csapatodat. Xenon szektorba egyszer probáltam combat tourozni, 1 db m2, 3 db m6, 12 db m3, az eredmény gyors halál volt:(, de ha én is bent voltam a rendszerbe simán kivégeztem öket.
    Sajnos ez a skript a járék aránytalansága miatt nem igazán használja ki a lehetőségeket:( Pedig nagyon jó lenne