5017
Japán
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
-
Nuki #3574 Szerintem a német wiki a lehető legjobb megoldás. Egy az egyben át tudod emelni a cuccokat, no problem. :D -
#3573 azok a képek legalább tetszeni fognak biztosan :) -
#3572 Az a baj, hogy a magyarról fordított dolgok nem mindig jók! Sőt, nagyon el lehet őket bszni!
Viszont lehet megelégszem a német Wiki-vel!
Esetleg.. kifejezett japán képek? [Nincs megszabva semmi, úgyhogy körbe kell néznem az Ázsia Gyöngyszemei topikban és a japancsaj.blog-on! :D] -
Cat 02 #3571 Magyar wiki és fejben lefordítod amit le tudsz ? :p
-
#3570 Japánról fogok beszélni a kiselőadásomban!
Csütörtökön adom[-juk egy barátommal] elő...
Egy problémám van, hogy németül kéne megcsinálnom! :D
Na már most, segítségül hívom a német Wiki-t, de ki tudna még esetleg valami könnyebben érthető forrást ajánlani? Nagyon megköszönném természetesen! :) -
Nuki #3569 Akkor már ez jobb =D
Mellesleg tényleg van kicsi esély arra hogy csapda. -
bcrics #3568 hát,,azért,,elég oda a comb is és a csípő is..és ha csávó a kurva anyját..de tuti nem -
#3567 :DDD
azért jól keni :P -
#3566 Én fej/arc nélkül nem hoznék elhamarkodott döntést. -
bcrics #3565 ien japo csajt akarok:) -
FoodLFG #3564 Ójaj o.o
Hát ezt kipróbálnám xD
Csinos a lány >.< -
#3563 Nekem ez a kedvencem:D nem bírom ki sose nevetés nélkül, pedig már ezerszer láttamXD
-
Monoton #3562 Az emberi tetris után nem hittem volna, hogy bármin meglepődnék, de ez ... FANTASZTIKUS :D -
#3561 wow! megtaláltam! Valóban szép gyűjtemény! -
#3560 Ja, azt hittem, hogy eljutottál a "saját oldal"-ra (banner), és ott nem találod -
Cat 02 #3559 Bannerban a saját oldal szerintem az. -
#3558 tegnap felkerült az utolsó füzet is, meg a 31-32 ki lett javítva (a zip-ben csak page 7 volt XD)
ebből gondoltam, h valaki valahová valamiféle japán nyelvlecke füzeteket töltöget felfelé -
#3557 ezt hogy érted? -
#3556 és ezek a füzetek merrefelé vannak zippelve? -
#3555 Na, akkor hogy egyértelműbb legyen:
tegnap felkerült az utolsó füzet is, meg a 31-32 ki lett javítva (a zip-ben csak page 7 volt XD) -
#3554 Nakérem, ki fogom ám kérdezni! -
Nuki #3553 Királyos (: -
#3552 Na, utolsó előtti füzet is fent van -
AranyKéz #3551 Öregszik a japán nép, kéne a munkaerő, erre egy ilyen kis hülyeség miatt elküldik a már ottlevő, beilleszkedett, jó munkaerőt, hogy aztán majd pár év múlva eszeveszetten keressenek újakat, és esetleg nem épp megfelelőeket?
-
#3550 Na, csak felkerült egy újabb füzet...
még kettő van hátra -
#3549 Amiért az európaiak is. Fóleg szegények, nincstelenek menten a jobb megélhetés reményében. -
#3548 Japán fizet, csak menjenek az emberek!
Miért mentek a japánok Brazíliába + egyáltalán dél amerikába. -
#3547 elnézést ha kicsit ingerülten válaszoltam csak hirtelen bombáztatok itt a kérdésekkel, h minek az nekem:D
Relaks köszi h megpróbáltad azért!! -
Cat 02 #3546 Legegyszerűbb lenne google translate :D Lehet h rossz, de legalább van. -
Nuki #3545 Szerintem csináld azt, hogy véletlenszerű kanjikat egymás után behánysz aláírásba, ha kérdezik mi az beírod angolul, ha lebuksz fogd ránk hogy rosszul adtuk meg -
#3544 ja
Feltételes szerkezet az elején, "or" a végén, ez nekem még elég magas, hgoy biztonsággal lefordítsam. Az összes többire meg a második sorban "deshou"-znék, de ebben sem vagyok 100%-ig biztos :S -
#3543 ne szívd mellre :D egyáltalán nem gond :D csak elmondtuk hogy lehet hogy épp nem a legjobb ötlet ^^ mellesleg én nagyon nem tudok japánul... legjobban itt talán RelakS tud... (de ő is azt írja hogy nem megy neki a feladatod ^^) -
#3542 Meg ha lenne igazán jó japános köztünk, lehet, már rég kaptál volna választ
(nem, én még nem tartok ott!) -
Rundstedt17 #3541 jah még ha japán mániások többségének sincs nemhogy sima embereknek....:D -
Nuki #3540 Nőj föl, nem csinál ebből senki nagy ügyet, én csak kérdeztem. Elmesélem a történetem:
Barátnőmnek kiírtam egyszer így aláírásba, hogy "szeretlek" japánul (nagy anime-manga rajongó ő is). Eltelt jó pár idő, és kiderült hogy egyáltalán nem lát semmit, csak kockákat. Na hát ez tök jó :\
Érted, előbb győződj meg róla hogy akinek szánod látni fogja rendesen ;) -
#3539 hát ööö...nem gondoltam volna h ilyen nagy gond ha vmit ki szeretnék írni vhova kanjikkal, sztem nem kellett volna ebből nagy ügyet csinálni, ennyi... az meg h ki látja ki nem, őszintén megmondom h nem nagyon érdekel:S(tudom ebbe is bele lehet kötni...) tárgytalan akkor -
#3538 1: úgy kevésbé rímelne
2: akinek nem lenne kelet-ázsiai támogatás felrakva, annak meg egy marék négyzet lenne :] -
Nuki #3537 Én nem tudok japánul, nem az időt húzom, csak kíváncsi voltam.
(mellesleg miért nem jó angolul?) -
#3536 ha ennyire érdekel msn-re kéne, 1-2 ember értené csak mondjuk... -
#3535 olyan helyre ahol érti bárki is? :D