2255
Neked milyen van
  • krisztike
    Nem dohányzok és nem is iszok,1-1-szer kávézok.Amikor iszok egy keveset akkor vörös bort.
  • eLviRA
    nem tudom, mire írta.
  • eLviRA
    érthető. és is leszoktam. már rég.

kissing a smoker is just like licking an ash-tray.
  • Breki33
  • Breki33
    sztem a másikra írta

• Breki33
    nah a dohányzás a másik

nem tudnék megcsókolni egy dohányzó nőt

• Breki33
    nincs mit hölgyem
  • eLviRA
    ebből látszik, hogy még nem voltál béka, akinek alkoholt töltöttek vagy cigit nyomtak a szájába.
  • krisztike
    Végül is ez még nem olyan botrányos.
  • eLviRA
    már láttam. olyanról meg csak hallottam, amelyik dohányzott is. béke (béka) poraira. [nagyon vicces]

miért nem nagyon? rossz emlékek?

persze nem azért kérdezem, mert bármi gond lenne ezzel. mi se szoktunk sokat inni, szeritem gyarkan se. csak ha együtt vagyunk, iszunk, beszélgetünk, és jól érezzük magunkat. csak lájtosan.
  • krisztike
    Jót röhögnék rajtad béka...:DKösz a tájékoztatást a hajjal kapcs.-ban.
  • Breki33
    Nem nagyon.

Ritkán és keveset.
    Láttál te már részeg békát?

Hukk
  • eLviRA
    te nem szoktál alkoholt inni? [ezt most komolyan kérdezi]
  • Breki33
    Az nem érdekel.
  • eLviRA
    nélküled nem!
  • eLviRA
    süti nem, de más lesz!
  • Breki33
    lesz süti?
  • Breki33
  • Punkerwork
    akkor hétvégén szülinapozzatok nélkülem.....
  • eLviRA
    megértem...
  • eLviRA
    kiből? Punkerből?
  • Breki33
    jajj

kiábrándultam
  • eLviRA
    nem. hímnemű.

igazából az ivócimborám.
  • Breki33
    A legrégebbi - az indiai irodalomban is szereplő, és Kleopátra által is használt - hajfesték a henna, amely nemcsak festék, de egyben hajápoló szer is. Az erős vörös festéket adó növényre sokan esküsznek, mivel a kémiai alapú festékekkel szemben teljesen befedi a hajat - az ősz hajszálakat is -, és fényessé, dússá teszi azt. A henna, mint a legrégebben ismert hajszínező, korunkban ismét reneszánszát éli. Ezt az ősi készítményt már ismerték a régi rómaiak és egyiptomiak is. Fő termőterülete Pakisztán és India. A henna betakarításánál két aratás van, mely felhasználása során lényeges különbséggel bír. A nyári aratásból származó növényi kivonat nem színez, viszont selymes fényt ad a hajnak, megerősíti, dúsítja, kondicionálja, és rugalmassá teszi. Nálunk ismertebb az őszi aratású növényből nyert kivonat, a vörös henna. Alkalmazása során a haj a behatástól függően erősebb vagy gyengébb vöröses árnyalatot kap. A STYX HENNA színskála azonban nemcsak egy színt tartalmaz. Különböző természetes adalékanyagok hozzáadásával (pl.: indigó, ébenfagyökér, sárgafagyökér, stb.) sikerült az osztrák STYX Naturkozmetikai cégnek a hennaport különböző színárnyalatban, természetes bázis alapján elkészíteni.

SZŐKÍTŐ: minden hajnak egy világosabb színárnyalatot ad, kivéve a fekete hajat.

SZŐKE: szőke és világosbarna hajnak világos csillogást ad.

NATÚR: fényt ad a hajnak és kondicionálja.

VILÁGOSBARNA: okkerszínű tónust ad.

SÖTÉTBARNA: barna színárnyalatot ad.

GESZTENYE: világos gesztenye színárnyalatot ad.

MAHAGÓNI: a világostól a barna hajig, egy vörösesbarna színárnyalatot ad.

VÖRÖS: a világos hajat vörösre, a sötétbarna hajat vörös árnyalatúra fest.

ERŐS VÖRÖS: világos hajat erős vörösre, sötétbarna hajat erős vörös árnyalatúra fest.

SÖTÉT VÖRÖS: a sötét hajnak egy mély vörös csillogást ad.

FEKETE: a világos hajat többszöri használat után feketére, fekete hajat mélyfeketére fest.

Az elkészült HENNA festékhez:

- egy citrom levének hozzákeverésével, minden színárnyalat világosítható.

- egy igen erős teafőzet levének hozzákeverésével, minden színárnyalat sötétíthető.

- egy tojás sárgájának hozzáadásával a HENNA kezelés hatása fokozható.

Az első lépésként a hajat meg kell mosni. Mivel a HENNA természetes termék, ezért a használó testi állapota befolyásolja a festék eredményes használatát, mert betegség esetén, vagy ősz hajnál az eredmények nem optimálisak. Az olyan haj, amelyet korábban már festettek, HENNÁVAL csak 5-6 hajmosás után színezhető. Ha feltétlenül daueroltatni kell, akkor tanácsos a hennát kezelés előtt használni.A STYX HENNA használatával a haj dúsabb, simább, fényesebb, rugalmasabb, teltebb, egészségesebb lesz. Látványosan gyors javulás várható a kémiai szerektől tönkrement, száraz, töredezett haj esetén. Mivel minden hajmosásnál a természetes színezőanyag egy részét a hajunkból kimossuk, két hennás festés között feltétlenül javasolt a STYX HENNA SAMPON és BALZSAM használata, hogy tartósabbá tegyük úgy a kondicionáló, mint a színhatást.

Ha a hennát csupán regenerálóként, kondicionálóként szeretnéd használni, akkor a "színtelen" HENNA készítményeket részesítsd előnyben (SAMPON és BALZSAM, valamint SZÍNTELEN HENNAPOR).. A STYX HENNA SAMPON és BALZSAM akkor is jól használható, amikor kiegészítőként alkalmazod más festék mellé, ebben az esetben csak arra kell ügyelni, hogy a megfelelő színárnyalatot kombináld össze.
  • Breki33
    Hajápolási tippek
    Hogyan ápold a finomszálú hajat?
    Kövesd a tanácsokat - legyen akár finom szálú, makacs göndör, vagy erős kefe hajad, segítünk az ápolásban!

Finomszálú haj:
    Ismertetőjele, hogy erősen csillog és tapintása olyan, mint a selyem. Az átmérője sajnos vékonyabb, mint a normál hajé, ezért nehezebb formába hozni, és gyakran lelapul. Ajánlott a gyakori hajmosás, illetve a dúsító hajápoló szerek használata!

Problémák:
    Ez a típus érzékeny és finom. Minél hosszabb, annál nehezebb dússá varázsolni. Ha nem használsz dúsító hajápolószereket, nehéz lesz mindig "jólfésülten" kinézni! Fontos, hogy ne használj durva fésűt, kefét!

Hibák:
    Ahhoz, hogy hajad trendi legyen, fontos, hogy hossza arányban legyen dússágával. Akinek vékony a haja, hajlamos túlzásba vinni a fixálók használatát: ki kell tapasztalni azt a mértéket, ami még hagyja a hajat szabadon lélegezni, élni.

Trükkök, tippek:
    Ne nyírasd lépcsőzetesre, és ne ritkíttasd! Használj dúsító sampont, majd habfixálót. Oszlasd el szárazra törölt hajadban és utána szárítsd. A tartóshullám is segíthet, valamint a szőke tincsek is dúsabb hatást váltanak ki.

Ápolás:
    Fontos, hogy gyakran moss hajat, viszont csak egyszer samponozz! A dúsító samponok, kúrák és öblítők erősítő hatóanyagai többet hoznak ki a gyenge hajból. Az ápolószereket mindig alaposan öblítsd ki a hajadból, mert összeáll, ha benne marad!
  • krisztike
    Nem értettem félre semmit... Nem próbáltam még,de köszi.(azért ne úgy képzelj el,hogy egész nap a tükör előtt ülök.):)
  • Breki33
    Henna sampont próbáltad már?

Én nem nehogy félreérts csak olvastam róla :-)
  • krisztike
    Tényleg,de te szerinted vékonyszálú,hosszúhajra,sőt most festett is milyent ajánlasz.Útálom,hogy gyorsan olyan lesz mintha lenyalták volna ha az ellenkezőjét akarom elérni akkor legalább 3óra és az egész fodrászkellék bolt termékét a fejemre kell kenni.-külömben 1teljes este alatt legalább5-10-szer séró ellenőrzés.
  • Breki33
    Attól függ mit irtam, konkrétan

Nyáron a csajéból kértem itthon meg vettem egyet.
  • Breki33
    Fiu lány barátság?

Vagy Punker lány?
  • Breki33
    Hát most nem szánékozom királylányt készíteni úgymond.

Egy ebihallal meg csak elbirok
  • Breki33
    Akkor bódog szülinapot

Hány helyet tudsz együltőhelyedben lefoglalni?
  • Breki33
    sokkicsisokramegy
  • eLviRA
    akkor most melyik volt az amiről írtál - konkrétan?
  • eLviRA
    furcsa az izlésed. ebből nem lesz királylány...
  • eLviRA
    kezdődő barátság, amit a beszólásaival folyamatosan rombol...

hétvégén közös szülinapi buli szerveződik, és az én feladatom, hogy lefoglaljam a helyet.
  • eLviRA
    elég vékonyszálú a hajam, csak szerencsére sok van belőle.
  • Breki33
    Az ott a Békalány?

ŰMert akkor kérem a telcsiszámát
  • Breki33
    Hm fura kapcsolat :-)
  • Breki33
    Az vékonyszálura van és hajtőemelő

nemtudom jó-e neked.

Amit a csajtól loptam az más volt, talán Dove
    Illetve nem loptam mert ő meg a samponomból lopott. P