2255
Neked milyen van
-
#375 ne szóljál be! szpemmer!!! -
#374 balzsam helyett a hétvégét intézd -
#373 korábban említettél egy balzsamot, ami jót tett a hajadnak. melyik volt az? érdekelne engem is... -
#372 most tulasjdonkép mirő van szó?
Bélszínről? -
#371 Hát sztem túl kicsi ne legyen de ekkora már túlzás.-a gyomrommal próbléma lenne...Hova nem keveredsz...? -
#370 egy oldalomn ahová véletlen keveredtem
eddig énis azt gondoltam -
#369 Úristen,hol látál!?Mit eddig te is? -
#368 Szia!A festék neve:Londa Color Emotion-a DM-ben kaphatod meg a legkönnyebben és adagoló doboz van benne,így könnyebb lesz a festék felvitele és elosztása a hajon.Rengeteg szín van még term.külömböző fantázia nevekkel ellátva. -
#367 A HAJGENERÁTOR egy egyedülálló lehetőség arra, hogy külső beavatkozás nélkül kipróbáld és megtaláld az igazi hajformádat és hajszínedet, azt ami az egyéniségedhez legjobban illik, aki valójában Te vagy!
Töltsd be a fotódat és próbáld ki a több mint 2000 frizurát és a rengeteg hajszínt.
Ahhoz, hogy hiteles és jó végeredmény szülessen, szükséged van egy lehetőleg fehér háttér előtt készített fotóra, amelyen pontosan szemből vagy lefotózva, ugyanis így illeszkednek a frizurák a legjobban az arcodhoz. Ha elkészültél a fotóval nincs más dolgod, mint követni az utasításokat. Ha gondolod ki is nyomtathatod a kedvenc kombinációdat, így könnyebben megérti majd a fodrászod. Ha igazán jól sikerült, küld el nekünk is és mi feltesszük a HAJGENERÁTOR TABLÓ-ra.
Kalandra fel és jó szórakozást!
-
#366 Eddig énis
mondjuk tegnap láttam egy olyat -
#365 Jó éjt! -
#364 Nyugi nem kérdezősködöm senkitől ez nem tartozik rám.:D -
#363 1 én a hajra gondolta m másban a 45cm azért nagy lenne...Kettő ezzel nem szándékoztam senkit sem lealázni...-főleg nem téged...:D -
#362 De nem ágybabújásos egyéjszakás.
Azt nem komálom.
Remélem nem olvassa olyan aki megcáfolhat P -
#361 Azt hogy mindjárt jön Elvire és lealáz minket P -
#360 Ezekkel van a legkevesebb gond. -
#359 Képzeld el,az enyém még hosszabb kb.45cm.Mit szólsz hozzá?:) -
#358 De már sokkal hoszabb.
Ez tavaly nyáron készült Olaszország után -
#357 Köszi...hát esetleg melír,de más nem kell.Ez így jó,ahogy van-mármint hasonló színben.:) -
#356 Divatos?Én csak azt mondtam,ami nekem is tetszik,de a fazontól is függ mennyire lesz a toppon.Kép nem jön? -
#355 klikk -
#354 és így lesz a divatos frizura -
#353 nem mondta, hogy kifogása van
mondjuk ez egyéjszakás volt -
#352 Csak figyelj oda a festék szavatosságára!-mert ha lejárt gyönyörűen tönkreteszi a hajad. -
#351 okéj! thx! -
#350 Holnapra megmondom,most abban a szobában már alszanak és nem akarom a villanyt oltogatni... -
#349 Mert enyhén hülye vagyok a géphez.-magyarul béna.:D -
#348 nem látta a fényt a hajában és már dobta! akkor jól is tette ha otthagyta -
ZsirosKenyer #347 és végül is ez volt a kifogása ellened? :D -
#346 szívdöglesztő??? mggondolandó!! ;)) és márka? -
#345 miért nem tudod? -
#344 Nem tudom megnézni a képedet ez bosszantó...:)Küldd át nekem!-és megmondom a véleményem.Sajna én nem tudok szkennelni,így kép lemarad...:) -
#343 nekem speciel nem állna jól a kékesfekete sztem
bár egy randin a csaj erről győzködött -
#342 Mi az a hehe? -
#341 hehe -
#340 A kék nem látszik,csak az a fény természetes árnyalatot és fényt ad és az szívdöglesztő...-tapasztalatból beszélek.:) -
#339 barna a jelenlegi és fekete lesz!! de mért kékesfekete??? -
#338 Azért mert reklámozzák és márkás nem biztos,hogy a legjobb.(ajánlat:kékes feketét vegyél és lehet,hogy 1nem is elég-tudod ez a haj hosszúságától függ)Milyen az alapszín ill.a jelenlegi szín? -
#337 Must valami Garniert reklámoznak nagyon a külföldi adókon -
#336 csak gondolom a csajoknak nagyobb a tapasztalata hogy meik a jobb egészségesebb.. (márka megienek)
Amúgy fekete