Frizura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...what\'s for You, will not pass You by...
mert elég gáz így várni hogy nõjön,, uncsi!!!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
kenhetsz a hajadra is egy csomó mindent: tojás, narancs- és citromlé, méz. ijesztõen hangzanak, és ragacsosak is, viszont nagyon ápolják és táplálják a hajad. <#eljen>#eljen>
én nem élek velük, mert megõrülnék tõlük. így is elég sokáig tart, míg megmosom és megszárítom. <#vigyor3>#vigyor3>
szép a kezed.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Arcom ugye látható ott ahol a többieké P
Az orrom más :-)
élõben kellene látni (ezzel nem arra célzok, hogy találkozzunk <#felkialtas>#felkialtas>). elég fontos befolyásoló tényezõ az arcod karaktere ennél a frizuránál.
Nekem kevésbé 😄
Jólesz ez a rövid 1 dbig
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
fiúknak legyen rövid hajuk.
10 éve növesztem, de azóta vágtak már belõle.
nem hiszem, hogy bárkiért levágatnám. talán magam miatt, ha megunom.
szex közben... (inkább elõnyös.) <#hawaii>#hawaii>
Van még kérdésed? <#vigyor3>#vigyor3>
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
most hatkozep...8.tol aszem....
amikor mar vallig er akkor jo 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Majdnem középpen -)
kb egy centire vmelyik irányba.....
Belegondoltam, h tesi után ami ugyebár mindig 0. óra, 6-7 órát ott ülni vizes fejjel, nomeg edzésen is zavarna nyáron...
Tegnap voltam fodrásznál, 1.5-2 centis lett a hajam 😄