2255
Neked milyen van
-
#575 köszi a helyre igazítást,így már képben vagyok.Neked is úgy áll? -
#574 ms bond -
#573 msjamesb?Nem értem.(Nem rég ébredtem és egyből kutyát vittem sétálni,úgy hogy kicsit még lassú vagyok-kifejtenéd bővebben...?)Egyébként,ha megszokod lehet,hogy olgan jól fog állni,hogy a híre ide is el fog érni...:) -
#572 Egyenlőre zavar, hogy látom a hajam.
Tegnap volt e4gy film amiben msjamesbnek is hosszú haja volt -
#571 Szerintem az a lényeg,hogy te hogy érzed magad ilyen fejjel...Ne azt nézd,hogy ki mit gondol az enyhén buzis rángatózásodról.:) -
#570 hogy a hajammal kapcsolatban most ez a legnagyobb jelenleg -
#569 Ezzel mit akarsz mondani? -
#568 Ebben a topicban igen :-) -
#567 még nem örülök
csak megfogadtam, hogy márciusik nem vágatom
De szerintem már tök buzisan rángatom a fejem
Elmehetnék a SHrek-be királyfinak -
#566 Istenem,ez a legnagyobb gondod?:D -
#565 megnöveszted a hajad, örülsz neki, aztán meg zavar? milyen dolog ez? -
#564 nekem meg kéne egy hajpánt már P -
#563 Valahogy nekem sem jön be,ezért is -ismerem a fodrászt-ügyeltünk rá, hogy megmaradjon ill.megmaradhasson hosszúnak. -
Lacika 79 #562 Az a frizura nem valami jó. :) -
#561 Ez nem 12%-os hidrogén volt arról tudtam én is,hogy mennyire roncsolja a hajat.Vékonyszálú a hajam mostanra nem maradt volna semmi,összetöredezett volna és hosszúhajból kb.J.I.Jane-es hajam maradt volna...:) -
Lacika 79 #560 :D
Persze, hol máshol! :)
Ez az üzlet a Ferencziek tere 6-nál van, ha jól emléxem. Valami magyar fodrász kamarának az elnöke a főnök, ha jól tévedek. :)
Bizony, ügyes kislány a Drágám! :) -
#559 a grófnál? P -
Lacika 79 #558 12%-os? Az már picit roncsol. Az exem mindíg azt tanácsolta a vendégeinek, hogy inkább 10 %-osat használjanak. Persze hajtípustól és igénybevételtől függ, de akkor is. :)
Jah, ebből gondolom kiderül, hogy fodrász a Drágám. Pesten is dolgozott egy darabig Szécsényi Istvánnál. -
#557 a véresebb részeket direkte nem irtam -
#556 ez esetben engedélyezem
és sajnálom
Nekem is volt gyerekkorban egy balesetem.
Futottam Almádiban a strandon mint eleven kisgyerek és jött a hinta énmeg lettem síró kisgyerek.
Eredmény az ha mosolygok kis gödröcske jelenik meg.
Szerencsére ez sármos :-) -
#555 Csak baleset következtében szétrepedt a jobb szemöldököm és ezét úgy kell csinálnom,hogy csúnya ne legyen,de hasonló legyen.:( (eltört az orrom is,az államat is 1plasztikai sebész csinálta meg-hál Istennek csak az orrom miatt nem vagyok olyan"szép",de minden maradt és nem kell vödör sem a fejemre:DDDD) -
#554 Nekem azok amik természetesek
A műszinektől herotóm van
És a kihúzótt kitépkedett szemöldöktől is -
#553 értem. A szőkésvörös már nem lenne olyan szokatlan,most a sötét lenne az,de a fekete és sötétbarna úm.öregítene.Marad a vöröses barna és a szőkés vörös.-kék a szemem,ha ez mond vmit.Mint férfi melyik szín jön be jobban...? -
#552 Akkor úgy mondom a saját gépedbe kell, hogy a programnak meg adhasd -
#551 arra gondoltam én is:) -
#550 ne nekem adj
hanem a programnak -
#549 nem tudok képet adni magamról... -
#548 keressük meg a festékmárkát és nézzük meg konkrétan
amúgy kipróbáltad a programot?
Azzal megnézheted -
#547 hát...szőkésvörös,vöröses barna? -
#546 lássuk a palettát -
#545 még mindig a hajam színén töröm kicsi agyam...:) -
#544 szoktunk -
#543 egyetértünk -
#542 Hát pedig kicsit jobb zenék -
#541 Az nincs.A petyka így is hülyét kap attól,hogy a régiek is tetszenek... -
#540 Hm jó zenék
Toto? -
#539 dehogy is ,el ne menj!Kedves brekegőm sose voltam én se az gondolod most akarok,ebben a pillanatban megváltozni????? -
#538 Főleg most Heart-ot és Whitesnake-et,ja becsúszik1-1ZZ top,1Metalica szám is.-megmutatnám,csak ezt nem tudom sajna...:D:))) -
#537 ha te keresni komoly férfi engem messze elkerülni uff -
#536 komoly,férfias válasz