2255
Neked milyen van
-
#254 értem :-)
ez fontos infó -
#253 Van benne valami...,mire megszárítom a 45cm-es hajam...és még v,milyen formája is lesz...-kész idegsokk:D Mitől áll a hajad?Hajrögzítő habbal szárítod majd hajlakk az egészre-elvileg jónak kellene lennie... -
#252 az egyre joban!!!! :) -
#251 azért a hosszúhaj egyben szenvedés is :P -
#250 irigykedni -
#249 miért ne? -
#248 akinek nincs annyi haja, hogy frizurát csináljon belőle az minek jönne ide? -
#247 engem elzavartak, mikor próbáltam puccsal átvenni a hatalmat -
#246 és hogy itt (szinte) mindenkinek hosszú a haja...
amúgy sztem lányoknál természetes a hosszú (vagy a félhosszú) haj! -
#245 azért furcsa, hogy szinte csak fiúk írnak ide... -
#244 növesszétek meg. akkor nem lesz vele baj. nem kell folyamatosan a fodrásznál ülni, mert nőtt 2 centit és már nem áll jól. nem alszod el. most hirtelen más előny nem jut eszembe... -
#243 Punkernél idősebb vagyok. két nap híján egy egész évvel. -
#242 de akkor már nem is érdekel, hogy milyen a frizud -
Lacika 79 #241 De ha feldagad a fejed, akkor már a frizura sem illik hozzá. :D -
#240 a szépségért szenvedni kell -
Lacika 79 #239 De akkor megtámadnak a darazsak. -
#238 vagy együtt a három :) -
Lacika 79 #237 A szappan nem annyira jó, hamar zsíros hatású lesz tőle a haj. Viszont a borotvahab az nagyon ász. :) -
#236 szappan, borotvahab, cukrosvíz -
#235 zselé?
zsír?
fodrász? -
#234 festés na P -
#233 És egyből megvan a fastés? -
#232 hajólakk :) -
#231 sör? P -
ZsirosKenyer #230 hej!
tudtok olyan cuccot amitől durván beáll a haj?
úgyértem hogy megmarad a formája és nem egy szét.Konkrétan ilyen divat-olckúlos harang alakú szerkóra gondolok
cseszegetnek hogy nincs formája a hajamnak, gondoltam kipróbálom az előbb említett stílust de nem igazán akar a hajam vége úgy maradni(kifele állva), mivel elég vékony szálú fejszőrrel rendelkezem.. :) -
Lacika 79 #229 :D
Igen, vagy előtt el kell menni McDonald's-ba. Tudod, a zacsi miatt! :D -
#228 sztem ebben az esetben ez nem szükséges :-) -
#227 mosolygunk tőle az pedig fiatalít :) -
#226 Ilyenkor nem elég a pálesz,ehhez kell 1vödör a fejére és rohadt nagy sötétség...:D -
Lacika 79 #225 Minél többet iszol, annál szebb lesz. Ez így szokott lenni általában. Mondjuk vannak olyan "nemtúlszép" leányzók, hogy az oroszlánt ütni kéne, hogy megegye. (persze fickók is) Ilyen esetekben nem biztos, hogy működik a pálesz. De némi "minőségjavítás" elérhető azért sztem. :D -
#224 És attól, hogy lesz fiatalabb? :-) -
#223 mézespáleszt kell inni :) -
#222 érdekel az elméleted -
#221 nem kell még őt fialtalítani, illetve meg van rá a csodaszer amit elméletileg ma magunkhoz is veszünk :) -
#220 bocsi :-)
csak fiatalítottam a hölgyet -
#219 hátközép!! :) -
#218 max öcsi lehetek :) -
#217 de én nem szpímelek PP -
#216 csak kiváncsi lettem volna a hajadra.... -
#215 mindegy :-)
Punker nagybácsi beszólt :-)