Frizura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendszerint olyan fél centis körülire lenyírom egy hajnyíróval... aztán amikor megnõ olyan 3 centi körülire, zselézgetem egy kicsit (többnyire kócos-style), aztán amikor már nagyon zavar a hullámosodás, újra lenyírom...
Inkább fogom a hajhabot és összekócolom, hátha sikerül jól belõni. De oldalt semmiképp
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
de ha már kb 6-7 centis a hajam nem tudom felállítani :D szóval ilyen esetben nemnagyon tudok mást kitalálni, mint a középen elválasztást amit nem szeretek...
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
amúgy ha már túl hosszú nem szeretem felzselézni... max összevissza kócolni zselés kézzel :D néha jól sikerül
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
vagy van valami ötleted? :D
de levileg van oan mai vitamonadagolásal meg egy kis extrával havi 4 cm-re növeli a speedet! én most növesztem, és középálapotban, vok,, elég gáz! ezért kéne valami stuff hogy megáljon rendesen, ezért gondoltama vaxra, de azt nem tom az mire jo pontosan!!
de ha tudtok valami jo növesztöt, kkor mondjatok már,, de csak oat amit teszteletek is :))))
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
es mit tanacsolsz "mester" ?
Kéne valami gyors hajnövesztõ cucc :D
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Tavaly voltunk Budvában és hát eddigi életem egyik ha nem a legszebb khelye illetve környéke.
Írj oda nem akarom szétoffolni a topic-om.
Ja gondolom ettél egyeurós HAmburgert amibe azt pakolsz amit akarsz
nekem rovid, de lehet h megnovesztem, csak az a baj, hogy elol nagyon nagy a fufrum, es mire hatul megno barmennyire is, elol lenne vagy 30cm-es hajam...
[/cserf][/fülünyúl]
még nem láttam, miért?
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
(lehet hogy hosszúval se :D)
és nem szoktam lófarokba hordani... :D
Egybéként a sok mosás tényleg nem egészséges annak akinek gyakran korpásodik a haja. Nekem például amint elkezdtem növeszteni megszûntek a korpásodási gondok. Most semmi baj vele, még csak nem is zsírosodik. Bár ez talán a balzsam miatt is van.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
És a korpásodás elleni dolgokról is elég érdekeseket írtak.
[/cserf][/fülünyúl]