Működő vulkánok lehetnek a Marson
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja
Az univerzum végtelen ideje létezik!
csak a benne lévö anyag, legalábbis a mi kis részünk az amelyik 10-20? milliárd éves
sokan keverik a végtelen teret(univerzum) és a benne lévö parányi anyaghalmazokat😊)))
csak a benne lévö anyag, legalábbis a mi kis részünk az amelyik 10-20? milliárd éves
sokan keverik a végtelen teret(univerzum) és a benne lévö parányi anyaghalmazokat😊)))
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
""Azt gyanítom, hogy ahogy minél több ûrszondát állítunk pályára annál nagyobb lesz az esélyünk egy aktív kitörés észlelésére" - mondta Jim Head"
hehe, a kis rafinált tudós bács! : )
hehe, a kis rafinált tudós bács! : )
akkor már 11.000000003 milliárd 😊
Most azt mondják vulkánok vannak a marson...késõbb azt állítják hogy azok csak 'sötét viharfelhõk' voltak, majd késõbb kiderül, hogy a felhõk vulkánokból származnak...stb.stb...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én 11-et tanultam. 😊 Az volt 3 éve 😄
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
még az is sok, én annak harmadára emlékszem
most 1 a szaz szazalek vagy 100 nak a0,01 resze mer akkor telleg 40 milliard.
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Lehet, hogy én vok a hülye, de hogy kaptad meg a 40 milliárdot?
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
"4 millió év rettentõ hosszú idõ, a Mars történelmének ez azonban mindössze 0,01 százaléka"
akkor a Mars 40 milliárd éves? ezzel eléggé túlteljesíti kedvenc univerzumunkat, az a számítások szerint 12-18 milliárd éves.
akkor a Mars 40 milliárd éves? ezzel eléggé túlteljesíti kedvenc univerzumunkat, az a számítások szerint 12-18 milliárd éves.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
majd akkor amikor bevallják azt is hogy nem volt ember a holdon... <#banplz>#banplz>
Nem a lényeg, hanem a fontos!
majd ha elpusztitottak
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Mikor valják már be végre hogy van élet a Marson? <#ravasz1>#ravasz1>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
← ElőzőOldal 4 / 4