Mythbusters (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egész rész feliratozva van
nekem megvan az elso season mega masodik 10. ig, a Discoveryn sajna csak ismetelnek, nem tudjatok hol tart a sorozat es magyarul meddig van kesz?
spam. sry
Készen van a felirat, majd még csiszolok rajta. elküldöm neked lpmaskmancick és majd ha bubi kéri kérlek küld el neki mert nem leszek itthon.
jó nyaralást. a tegnap nem volt idõm fordítani és az XP-m nem megy most a Vistáról írok nem tom h fogok fordítani....
nyaralsz?
na hazaértem. holnap fojtatom a feliratozást és remélem hamar kész lesz...
Keresõt ismered? Itt próbálkozz
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
2 cd-s filmet 1dvd-s formába, amit dvd lejátszóval is meg tudok nézni.
Valaki tudna segíteni konvertálás témában/nem találtam megfelelõ fórumot/???
jó nyárt ^^
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
33 perc van kész, de holnap megyek nyaralni egy hétre és csak jövõ hétvéfén lesz kész...
mostmár 22 perc és 14 másodperc
18 perc 50 másodperc.
hát persze😊
ennyi van lefordítva
Eddig enyi van lefordítva, vagy enyi van idõzítve, de jó nagyon, eredeti hang és az ember még érti is. COOL
köszi😊 remélem hamarosan kész lesz mert holnapután megyek nyaralni
Adsa, ez nagyon cool már csak a következõ 45 perc kell. Gratulálok.
Kiváncsi leszek ezt mikor adják le itt nálunk, és már új az intró.
Kiváncsi leszek ezt mikor adják le itt nálunk, és már új az intró.
én is szedem,ezt a verziót,én a feliratcsináláshoz nem értek,emg az angol tudásom se a legjobb,video cuccokban max. amiket tudok: konvertálgatás,dvd-authorálás,meg esetleg vágáshoz.feliratokhoz nem....
nekem ez van: Mythbusters.S05E11.DSR.XViD-DGAS.avi
neked. ez a kamionos rész amikor az vizsgálják h egy felrobbant gumikerék leviszi-e a fejed meg h fellehet-e mennni egy rámpára az úton vezetés közben
megcsináltam a S05E11-es résznek az elsõ felének a feliratát. ha megvan neked ez a rész akkor küldj egy privit a e-mail címeddel és elküldöm h aztán megmond folytassam vagy itt hadjam abba😊
hát igen legalább felrakják az amerikai részeket az internetre!
csak az a baj h felirat nincs hozzájuk. Nincs kedvetek feliratot készíteni? úgyértem nem egyedül hanem összefogva! vki az egyik rész megadott részét fordítja le míg a másik a másik részt.
csak az a baj h felirat nincs hozzájuk. Nincs kedvetek feliratot készíteni? úgyértem nem egyedül hanem összefogva! vki az egyik rész megadott részét fordítja le míg a másik a másik részt.
ezek baxnak új részeket adni,má egy jó ideje nem nézem a mûsort me csak ismétlés ismétlés ismétlés ismétlés van....
Augusztusban sem lesznek új részek<#rinya>#rinya>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor lesz a következõ új rész?
csak kipróbáltam a spoilert
wow 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
mininovapontorg
Pólót meg rendelhetsz amcsiból csak nemtudom menyire jönne ki, és nembiztos hogy kiszállítanák. póló
Pólót meg rendelhetsz amcsiból csak nemtudom menyire jönne ki, és nembiztos hogy kiszállítanák. póló
Hello!Valaki ne tudja hogy honnan lehetne mythbusters-es pólót szerezni??És a Mega movie myth honnan lehet leszedni??