1765
-
MPM #1405 mythbusters videos -
MPM #1404 ja amúgy nem tudtok egy ingyenes, jó képminőségü hejet,ahonnan le tudnám tölteni az összes részt?
-
#1403 Igen, ez a legelső rész amikor buster is megérkezik. Első feladata pedig ráulni egy wc-re amit pelrobbantanak. Nem egy kegyes feladat. -
MPM #1402 http://video.glath.com/view/mythbusters.Ice_Bullet,_Exploding_Toilet,_Who_Gets_Wetter
4.prectől -
MPM #1401 eleinte lehet, de aztán....
-
Exxon Valdeez #1400 Buster egy autók töréstesztjénél használt életnagyságú/súlyú bábu, aminek az ára több tízezer dollárra is rúghat, persze "felszereltségétől" függően, hiszen ezek tele vannak szenzorokkal, mérőműszerekkel. Persze a műsorban valszeg a kezdeti Buster is valami fapados kiadvány volt, nem hiszem hogy tömve volt műszerekkel, kütyükkel.
-
#1399 Néz meg a vöröskeresztnél lehet hogy van nekik amin oktatnak de az lehet hogy más, nemtudom. Vagy valamék autógyár kukájában kell turkálni hátha kidobtak egyet. -
#1398 ték -
MPM #1397 valaki? na válaszoljatok!
az iskola társaim már mind unják a mythbusteres hülyeségeimet
naaaaaa -
MPM #1396 San Fransisco-ban biztosan, (sok pénzért) ott mindent meg lehet venni. -
#1395 nem.má van férje :C .......ja és mellesleg inkább gyönyörű xD -
#1394 Imád robbantgatni, szép, és van humora.Álmaim nője -
#1393 És szerintetek be lehetne fűzni Kari-t?
Nagyon birooom XD -
#1392 Szerintetek lehet valahol olyan bábut venni mint Buster ??? -
#1391 Ja értem bocsi. Csak úgy láttam, hogy már több napja ugyanaz van félben, de akkor rosszul láttam. -
#1390 Ezt hogy érted, lehet azért mert épen most mennekmég fel
-
#1389 sziasztok,
a myth ftp-n mostanába hogyhogy félig feltöltött részek vannak? -
MPM #1388 ezekről
-
MPM #1387 ja meg hogy mien parodiák vannak a youtub-on -
MPM #1386 meg hogy itt van az összes legenda leirva
http://www.mythbustersfanclub.com/mb2/content/view/185/40/ -
MPM #1385 nemtom például azt hogy levelet írok Jaminek -
#1384 Há mit írjuk vége az új részeknek. -
MPM #1383 kössssssssssssssssssz!!!
-
#1382 :)
-
MPM #1381 valaki írjon valamit -
#1380 megerősítem: BUSTED! -
MPM #1379 hollywoody film mitoszok -
#1378 Milyen különkiadás volt szombat este?
A szalmaszálas mítoszt talán megcáfolták, már nem emlékszem. -
MPM #1377 Ja és tök jó volt a szombat esti különkiadás.
-
MPM #1376 neharagudjatok nem tudná valameikötök megmondani mi lett a vége a "végzetes szalmaszál" résznek ?
elöre is -
Nuki #1375 jeee ^^ -
#1374 már meg felfelé az előző heti adag -
#1373 ne sírjál annyira,bubi majd úgyis felteszi!meg majd megismétlik -
Nuki #1372 jaj ne is mond, osztálytársam is itt lelkendezik én meg nem látom mert nincsenek most a retekklubb-tv2-mtv-n kívül semmink :\ -
#1371 tök jók ezek a új részek. -
#1370 Ja mit mondana a gártó saját termékéről, hogy egy gagyi szar??? -
#1369 szerintem is jók az új részek,mekkora baszott nagy hangszórót csináltak a tegnapiban :D,meg Dj Jamie :D,a bűnügyek és mítoszok mind a két része fasza volt,de sztem az kamu volt h eddig fel nem tört ujjlenyomat olvasó az -
adsa #1368 ja naon jók az új részek a pirate special in naon jó. de vki tudna szerezni feliratokot a mythbustershez, tok angolul meg is értem de nem annyira h egy egész részt le tudjam fordítani. -
#1367 Ez az örvényes rész jó volt. Adam meg belehányt a vízbe, mondjuk nem csodálom. -
#1366 hát ja de lényegében olyan mint a csicsak anyi különbséggel hogy nem komreszorral hanem gőzzel működtették.