1765
  • DJviolin
    Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy mikor kerülnek fel új részek a Myth oldalra?
    Továbbá az 501-es rész szerintem hibás, vagy az is lehet, hogy alapból így sikerült felvenni? Hiányzik a vége. :( Kíváncsi vagyok, hogy akkor most igazolták, vagy nem igazolták a Hindenburg mítoszt. :)
  • lpmaskmancick
    kedden(dec.18.) volt Kari szülinapja,33 éves lett
  • lpmaskmancick
    faszomba ma már megin kezdik előről a második évadot kapják be :S
  • bubi07
    Ma Basebal mítoszik. Az nem igazán izgat de azért belenézünk.
    A tegnapi az tényleg nagy rész volt.
  • Nuki
    (nemláttam tanultam:| )

Nem akarok belekötni de mekkora közhely már az hogy valakinek 'veszély' a középső neve így... szerintem oké volt a fordítás (annak tükrében hogy az eredetit is hallottam)

Nem hallottál még irodalmi fordításról? :P
  • lpmaskmancick
    hát danger - veszély
    mer azé mégisjob mint az ágyugolyó.
    tegnapi rész mekkora loál volt,gránátot a hűtőbe mint monk XD,meg hipnozissal méhfóbia leküzdése,meg grant mekkora loál volt azt mégsi rókázott :D
  • Nuki
    Te hogy fordítanád ezt le? :)
  • bubi07
    Decemberi műsor
    Dec elején még új részek aztán ismételnek. Karányonyra pedig megkapjuk a kétórás Kalózos különkiadást, és a havas mítoszokat. Ezek mellet pedig még két másik karácsonyi részt is kapunk, ami nem új de megdobja a karácsonyi hangulatot.

A szinkronhoz még anyit, hogy amikor a műsuzt irom be akkoris erősen koncentrálnom kell, hogy ki tudjam bogarászni mejik részre is gondolnak, mert ott is vannak érdekes fordítások.
  • bubi07
    Enyit a szikronokról általában és globálisan is.

-.-
  • lpmaskmancick
    GHrant 'Danger' Imahara erre a lámer fordítők: Grant 'Ágyugolyó' Imahara ez má fájt bazd
  • Nuki
    A Knight rideres? :D A tévében látva nagyon állat...
  • bubi07
    Jaja az nagyon jó rész.
  • adsa
    ma van az a rész amit én is lefordítottam :)))
  • Nuki
    Fú, én reméltem hogy ( a hangos) úgy fog menni, mint a poharas... :P
    ( a hipnotizálástól meg nagyon nem vártam eredményt, ez nem hoz engem lázba :P)

#1630: Igazából mindegy, egy helyből kipattanó kémiás okoskodás lett belőle pedig nem annak szántam, ne haragudjatok... :P
  • lpmaskmancick
    azokra énse naon szoktam emlékezni hogy mi szokott lenen végüla mítosszal,mekkroa loál volt má t űzoltás hanggal,meg a hipnotizálás,Grantet kajakra meg akarták szívatni,mekkroa durva lett vna szíveket rajzol a robotjára
  • bubi07
    Nem probléma egyetértek veled.
  • Nuki
    Az megértettem, hogy befolyásolja, de egyáltalán nem az okozta a katasztrófát ;)

Igazából kár erről beszélnünk mert már olyan régen volt hogy nem is emlékszem rendesen :P Azt tudom, hogy miiután megnéztem, eszembe jutott és gondoltam gyorsan megosztom negyogy buták maradjunk, mint az amerikai elvtársaink =)
    (még arra sem emlékszem, hogy mire jutottak a végén)
  • bubi07
    Hát igen a burholat maga nem gyulad meg magától. De ők ugyebár azt vizsgálták hogy miben befolyásolják a különbözö burkolatok az égést.
  • adsa
    az eredtiben azt modja a narrátor, hogy
    chemicals painted onto it's skin.
  • Nuki
    Termit-reakciós hindenburg kísérlet.

Amikor azt mondták hogy "egy elmélet szerint a burkolat miatt gyulladt ki a léghajó" (mondták/fordították, akármi) eléggé nagyot tévedtek már a kijelentéssel.

Ők maguk bizonyították be (pontosabban megemlítették) hogy egy 'titkos' komponens segítségével lehet csak beindítani a termitreakciót.

Kémiából már 7. vagy 8. osztályban tanultuk hogy miért gyulladt ki a Hindenburg léghajó. Azért mert a léggömbben lévő hidrogént VALAMi lángra lobbantotta. Ehhez elég egy fém-a-fémen csúszó szikra, cigarettacsikk, akármi ami esetleg szivárgó H2 gáz közelében lett elpöccintve.

Így eleve bukta az egész mítosz. Írni nekik meg azért nem lehet, mert nem hallottam az eredeti szinkront...

[apro]sz.v.sz. :P
  • bubi07
    Én nem igazán hittem, hogy a repülö madarak miat könyebb lesz, de nem is lett.
  • lpmaskmancick
    ja a robot macska odabszott,mega szuka hugyára hogy bekábult a kutya :D
  • PJack
    miszter Imahara robotmacskája se volt semmi!
  • bubi07
    Tory sárga hordója, mikor megláttam nagyot röhögtem.
  • adsa
    ma is új rész!!! Kutyás mítoszok!!
  • bubi07
    Miért is?
  • Nuki
    Amikor nézegettem hogy ott termiteznek, olyan jó volt végiggondolni hogy én akkor csinálok amikor akarok [iskolában]
    ...és milyen jól nézett ki egy léghajón! :)

Mellesleg szerintem kicsit bután fogtak hozzá a mítoszhoz, de amerikaiak, elnézzük nekik ^^
    (vagy rosszul fordították le magyarra a szöveget)
  • bubi07
    Ja a paírhajtogatós az tetszett.
  • lpmaskmancick
    tegnapi tök fasza rész volt,még Kari tetkóját is lehetett látni :D
  • bubi07
    Katt az aláírásban szerplő linkre.
  • Jency107
    Helló!
    Megtudná mondani valaki honna lehet eltölteni a müsörok adásait esetleg magyarul???
  • lpmaskmancick
    ja jó hogy bvégre új részek,a krokodilos is mekkora loál volt má :D
  • bubi07
    Végr itt van nálunkis végr ez az 5. évad. Igaz tartoznak nekünk egy kalózos résszel de ezt most nézzük el nekik. Ez a hindemburgos rész naggggggyyyon kemény volt. Azt a kis 4 kilós modelt, 7 kiló termittel beburkolni. Jó rész volt atzán jöjön a többi is. November tuti új részek, Dec eleje meg még bizonytalan, de azért reménykedjünk.
  • bubi07
    Hát ha minden igaz, és nem úgy mint tegnap.
  • adsa
    úgy tom még nem volt
  • adsa
    ma a hinderburg van!!!!
  • lpmaskmancick
    hát basszák meg
  • bubi07
    Hát minket átbaxtatk.
  • lpmaskmancick
    jee új részek!!beizzítom a dvd recorderem :D
  • bubi07
    Senki se felejtse holnaptól új részek.

És mától működik a rajongói lista, gyerünk feliratkozni!