Mythbusters (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most megint, ma este azt a vécéset adják, amit már párezerszer láttam...
egyébként neked is buék 😊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Szeretnék érdeklõdni, hogy mikor kerülnek fel új részek a Myth oldalra?
Továbbá az 501-es rész szerintem hibás, vagy az is lehet, hogy alapból így sikerült felvenni? Hiányzik a vége. 😞 Kíváncsi vagyok, hogy akkor most igazolták, vagy nem igazolták a Hindenburg mítoszt. 😊
A tegnapi az tényleg nagy rész volt.
Nem akarok belekötni de mekkora közhely már az hogy valakinek 'veszély' a középsõ neve így... szerintem oké volt a fordítás (annak tükrében hogy az eredetit is hallottam)
Nem hallottál még irodalmi fordításról? 😛
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
mer azé mégisjob mint az ágyugolyó.
tegnapi rész mekkora loál volt,gránátot a hûtõbe mint monk XD,meg hipnozissal méhfóbia leküzdése,meg grant mekkora loál volt azt mégsi rókázott 😄
Dec elején még új részek aztán ismételnek. Karányonyra pedig megkapjuk a kétórás Kalózos különkiadást, és a havas mítoszokat. Ezek mellet pedig még két másik karácsonyi részt is kapunk, ami nem új de megdobja a karácsonyi hangulatot.
A szinkronhoz még anyit, hogy amikor a mûsuzt irom be akkoris erõsen koncentrálnom kell, hogy ki tudjam bogarászni mejik részre is gondolnak, mert ott is vannak érdekes fordítások.
( a hipnotizálástól meg nagyon nem vártam eredményt, ez nem hoz engem lázba 😛)
#1630: Igazából mindegy, egy helybõl kipattanó kémiás okoskodás lett belõle pedig nem annak szántam, ne haragudjatok... 😛
Igazából kár errõl beszélnünk mert már olyan régen volt hogy nem is emlékszem rendesen 😛 Azt tudom, hogy miiután megnéztem, eszembe jutott és gondoltam gyorsan megosztom negyogy buták maradjunk, mint az amerikai elvtársaink =)
(még arra sem emlékszem, hogy mire jutottak a végén)
chemicals painted onto it's skin.
Amikor azt mondták hogy "egy elmélet szerint a burkolat miatt gyulladt ki a léghajó" (mondták/fordították, akármi) eléggé nagyot tévedtek már a kijelentéssel.
Õk maguk bizonyították be (pontosabban megemlítették) hogy egy 'titkos' komponens segítségével lehet csak beindítani a termitreakciót.
Kémiából már 7. vagy 8. osztályban tanultuk hogy miért gyulladt ki a Hindenburg léghajó. Azért mert a léggömbben lévõ hidrogént VALAMi lángra lobbantotta. Ehhez elég egy fém-a-fémen csúszó szikra, cigarettacsikk, akármi ami esetleg szivárgó H2 gáz közelében lett elpöccintve.
Így eleve bukta az egész mítosz. Írni nekik meg azért nem lehet, mert nem hallottam az eredeti szinkront...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
...és milyen jól nézett ki egy léghajón! 😊
Mellesleg szerintem kicsit bután fogtak hozzá a mítoszhoz, de amerikaiak, elnézzük nekik ^^
(vagy rosszul fordították le magyarra a szöveget)