1765
-
#1485 akko videjó :D
-
Nuki #1484 jóhát ezen mit nézzek, nőt látok farmerban mindennap az utzán... -
F1re #1483 en dugna'm
kari cso:cs ke'p nincs ? :D
-
#1482 nesztek még popsi :D
-
#1481 LOL ez nekem megvan vidbe is :D na meg a full rész magyarba :D -
Nuki #1480 :D -
F1re #1479 nesztek kari popsi jo minosegben XD
-
MPM #1478 jól van na
-
#1477 ha nem ide tartozik akkor mi a fasznak raktad be ide? -
MPM #1476 tuom hogy nem ide tartozík de nézzétek végig
http://www.youtube.com/watch?v=Xui7x_KF7bY&mode=related&search= -
#1475 szerintem nem lesz,ezek direkt kivágott részek,mert lehet hogy nem pont tv-be való lett volna,bár a brainiac-ben pedig mutatták rendesen hogy hánytak az emberek,annyi erővel azt se adhatták volan le....nemtom mé van így -
Hellion #1474 Ezek ki nem adott részek lennének?
http://youtube.com/watch?v=vz6IGuYdXFo
http://youtube.com/watch?v=RHcDP_Yew-g
Láttam már fingós rész, de ezek nem voltak benne. Tud erröl valaki valamit? Lesz-e van-e szinkronos a Discovery-n?
-
#1473 Oké majd felrakom mégegyszer. -
#1472 Átírtam, a file hibás -
#1471 Próbáld meg átirni a .divx-et .avi-ra és akkor hátha. -
#1470 Bubi,a 2. évad 3. része (203.Okori sugarfegyver, hogyan tisztitsunk borzot, mi is az, hogy golyoallo.avi) hibásnak tűnik, az avi nem tekerhető. 16 másodpercig megy; utána a kép szétesik.Kétszer is letöltöttem, hátha nálam a hiba.
Ha van mód rá légyszíves töltsd fel
Egyébként szép gyűjtemény, köszi a lehetőséget; szedem mind -
#1469 Elkészült a 2. kvíz, 20 új kérdésel tehetitek próbára tudásotokat.
www.myth.wss.hu -
#1468 Fogalmam sincs, de áprilisban birtos hogy nem. -
#1467 nem tudja vki mikor kezdik el adni az új részeket Mo.-n?de ez a buzi discovery is csak ismételni tudja az ezeréves 3. évadbeli részeket -
DJviolin #1466 Ok. Köszi. -
#1465 Igen a részek magyarok. És ha átnevezed .avi-ra akor is működik. Azért .divx mert dix converterrel csináltam és az igy adja ki és minek nevezzem át. -
DJviolin #1464 Szia bubi07!
Szeretnék kettőt kérdezni: :)
Az oldaladon lévő részek magyar nyelvűek? És miért divx formátumban vanak? Ezeknél is működik az (mint például a stage6-ről letöltött Heroes részeknél) hogy mondjuk csak simán átnevezem a .divx kiterjesztést .avi-ra, és így nem változtattam semmit, csak az avi kiterjesztés miatt több lejátszó felismeri. -
#1463 nem tudom mi a baj maga a wss.hu se jön be. És egyetlen wss-es oldal sem. Remélem csak karbantartás van, és nem becsődöltek. -
#1462 nem működik a wss :S :(,most küldtem az sms-t azt kaptam vissza hogy a szolgáltatás nem működik :( most elbasztam 150 ft-ot :( -
#1461 bubi: ma vmiért nem jön be az oldalad azt írja hogy a kapcsolat alaphelyzetbe állt a webhelyhez való kapcsolódás közben,pedig tegnap még bejött,meg ma akartam volna elkezdeni szedni a részeket -
#1460 Én tudom: a rész címe : Acélbtetétes amputáció -
#1459 Én tudom: a rész címe : Acélbteétes amputáció -
avman #1458 tiszteletem. tudna valaki segíteni, hogy melyik rész lehet az állítólag/mythbusters sorozatból az, amikor védőbakancsokat tesztelnek? az egyikből kiszedik a védővasat és rájuk ejtenek vmit. elég fontos lenne, márc 31-ig kellene szakdolgozathoz prezentációnak (nem tudtam mást kiizzadni magamból a tematika meg kötelez rá, h vmilyen multimédiás prezentációt becsatoljak), de se időm, se energiám nem nagyon van leszedni mindet és átnyálazni. szóval nagyon sokat segítene, aki tudja h kb. melyik részben keressem. köszi. -
MPM #1457 ugylátszik mindenki átszokot a hyth.wss.hu ra
én is megyek oda -
MPM #1456 na mindegy
akkor is
-
MPM #1455 de az én pici képemen tök ugy néz ki
mont ő -
MPM #1454
most nagyon zavarban vagyok -
#1453 nem ám!!! ő Alexandra Sim-Wise brit modell!ezt nézzétek meg: itt az igazság!ja és vigyázat hamisítják!! -
#1452 Ő nem -
MPM #1451 igen ő Kari Byron -
MPM #1450
-
MPM #1449 ja amúgy
-
MPM #1448 miért nem reagáltok? -
MPM #1447 a fegyver fia
buhahaha
-
MPM #1446 miért játszanak hajnali 4 kor mythbustert?