3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#101 ez a nissan nagyon cool... marcsak azert mert tiszta wissza a jovobe feelinges:) -
#100 Váltottam TT-re :)
ala natur:
és Made in Hungary
-
clio1616v #99 :) -
#98 Nahh, holnap (ma) majd én is összeauztózom egy jó kis verdát:D -
#97 Szép, de nem kell mindegyikbe betenni :) -
clio1616v #96 -
#95 Kár hogy mindegyikbe belerondít a kurzor, amúgy szépek. -
Bandy #94 Itt van néhány az ennyimből is:
-
#93 Úgy látom "kicsit" több extra van az autókhoz mint az 1-ben
Hétvégén már remélem le tudom szedni a játékot és akkor majd mutatok igazán szép dizájnt -
#92 Hyunday powaa, 286-ot megy már most:D -
#91 Egy kicsit rohangáltam a városban, az eredmény:
Meg poénból baszkuráltam a mátrixos Cadillac-et (asszem az):
-
#90 Uhh, bocsánat, kicsit nagyra sikeredett:( -
Egyelőre minden egyes szintű benne, rajta, de még csak három órája kezdtem, s ismerkedni is kellett a játékkal:D -
#88 -
Bandy #87 mehehe sikerült egy sima 1es szintü tuningal 260at kihozni egy kis 206-osból :P eléggé fogni kellett a kormányt.
-
#86 Na, én mára rongyosra játszottam magam. Össze kéne vadászni 7000 piculát hogy megtudjam venni a lvl3 ECU-t. Az viszont kb 6 verseny. Holnap is van nap :D
Amúgy szerintem ez a TT nem annyira jó mégse, mert csúszkál ezis.
Nem lehet a tuning cuccokat egyik kocsiról a másikra átpakolni vajon? -
#85 huuuu ez nagyon pöpec!
a kamera ugy mozdult el, hogy elkezdesz a hidraulikával játszani, felemeled az elejét, hátulját vagy valami, és elfordulsz a kocsival. Ekkor a kamera iránya nem változik. -
#84 Mikor kinn vagy "cruise"-lni, akkor ott hogy lehet kamerát mozgatni?? -
Audi TT Coupé.. Szerintem. -
Bandy #82 mehehe ez volt a legértelmesebb de nekem sem jön be mert nincsenek ott a számok :) -
#81 pikáááááccsu -
Bandy #80 Zsir ezt a hidraulika :)
-
#79 sorry az 1024-ért elfelejtettem kicsibe rakni -
#78 milyen 3D karid van? -
#77 itt a végleges tuning verdám ! majd ha lesz más tuning akkor majd berakom a jobbat de most ezzel tolom sokáig !
-
Bandy #76 hát én nekem most jött elő a celica :D remélem köv köcsi már audi lesz. Wáhá TT az is zsir az is kell.... :). Most ha teljesitem a sponsor szarjait választhatok egy ingyen kocsit remélem addigra kijön a tt vagy az audi :) -
#75 -
#74 Audi A3 kb 4-5 játékóra után jön elő.
Most vettem egy TT-t is, így már 4 verdám van :D -
tmate6 #73
-
Bandy #72 ságrga pötty a térképen :) -
Bandy #71 car specialties boltban lehet :) -
#70 neont hol lehet melyik shop-ba lehet rápakolni a verdára ? -
Bandy #69 mikor kaptál audi a3mast nekem is az kell :) -
#68 neont -
#67 a neo-t melyik shopba lehet feltenni ? milyen színű ? -
#66 ezt nem ide akartam.. sorry -
#65 szerintem a gyorsulas eleg hulyen van megcsinalva.. a pontiac GTO 4 mp alatt (3.8) mpalatt gyorsultam 100 ra.. mekkora faszsag mar??? es a 8 szor erosebb lenne az auto akkor ott leszek 1 mp-n belul?????????????????? -
#64 orulok hogy ezt az atrycsoka gyereket leugattak.. ennyi faszasgot osszehordani.. oldalakon keresztul rinyalnia kurva ut textura mmiatt.. de arra nem gondolt a kicsi hulye fejevel hogy ha az a texturat kene kirakni az NFSU2 ben a gepe leterdepelne es sirva konyorogne a csunya texturaert...
abban a hude value jatekban meg gondolom osszessegeben van annyi textura mint itt az autokon.. -
#63 -
#62 A3 nem alapautó, de sztem nemis baj, túl jó az útfekvése, nem lehet csúsztatni. Tiburon az istenkirály!
Alap verdák:
206, golf, corolla, 240sx, civic
assem ennyi