3866

Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
  • RelakS
    Ne is foglalkozz vele. Mondjuk nekem spec csak a supra tetszett, olyan mozdony érzete van :)
  • rezsofiz
    Pff gratulálok emberek.. 10/8 kép biztos hogy nincs átméretezve.. no comment
  • rezsofiz
    RULEZ!!
  • Random_
    Nem kell itt link elég lenne ha mindenki 800x600-ba tenné a képeket esetleg egy fájlméret limitet határozunk meg. Nekem tök mind1, de azért tetszik a fórum mert itt láthatóak a képek és nem egy másik oldalon. Ha mindenki egyforma méretű képeket tenne be akkor szép lenne fórum.
    Nekem is csak egyszer kellett mondani, hogy 800x600-nál ne legyen nagyobb és meg tudtam oldani. Aki meg azzal akar villogni, hogy milyen nagy felbontásban játszik az linkelje.

A cement féle kritikát illetően kicsit nyersen fogalmazott, de igaz van a színek eléggé olyanok ahogy véleményezte. Lehet, hogy a JPG konvertáláskor vesztett fényéből nekem is volt olyan.
    A kritikát azért meg kell fogadni mert nem csak neki nem tetszett hanem 3 személynek és az már jelent valamit. Általában egy autóra nem szerencsés mindent felpakolni még ha lehetne is és nem mindnenből a legtöbb pontot érő a legjobb.

Megjegyzem van egy Suprám csak otthon egyszerű festés tele reklámokkal majd beteszem ide.
  • The Hedgehog
    Szerintem, hogy ne baxa szét itt mindenki a fórumot ide töltsétek fel a képeket: http://imageshack.us

Mert itt a feltöltés alkalmával kis kép is készül a nagyból és egyből a képlinkeléssel sem kell vesződni, mert egyből a BB-kódot is mellé szúrja az oldal amint felöltöd...

Ezt akár le lehetne írni fent topik képe alatt is... szólni kellene a modiknak!
  • CSOCSO
    szerintem azt nem kell moderalni.. nem mondott semmi komolyat. majd ha idetlenul kurvaanyazni kezd, ne felj kimoderaljak.
    inkabb csinalj valami fasza suprat...
    Pl ilyet
    http://www.hcgamer.hu/.../winners/.../HCG Kedvenc

najo azert ilyet ne csinaljatok...
  • CSOCSO
    lincoln es a supra nekem se tetszik. az audi es a hummer egesz jok
  • Maksi
    Még szerencse, hogy aludtam rá egyet, és mostanra már elszállt a mérgem. Szerintem ezt kellenne tennie mindenkinek, aki másokat szándékszik megalázni, anonimitás fátyla mögé bújva...
    Mondjuk azt szeretném megtudni, hogy a VIP-s tagokat miért NEM MODERÁLJA senki? Egyáltalán, hogy kerülhet egy hozzád hasonló ember ilyen pozícióba?

Bocs mindenkitől, ha kissé nyers voltam!
  • Maksi
    Valahogy mindig akkor száll el a net, mikor valaki felé a nemtetszésemet kívánom kinyilvánítani. HOGY MIÉRT NEM OLYANOKKAL FORDUL EZ ELŐ, MINT TE, AKIK ÖRÖMÜKET LELIK ABBAN, HOGY MÁSOK MUNKÁJÁT, EREDMÉNYEIT BECSMÉRLIK, PUSZTÁN AZÉRT, MERT NEKIK NEM TETSZIK.
  • CSOCSO
    nem akarjuk bevezetni hogy KOTELEZOEN CSAK linkelni lehet??? ez a 120 kep foleg hogy iaro srv szerverrol jonne. nagyon lassu:(
    tegyunk inkabb linkelve pls!...
  • CSOCSO
    a sok folt nem kene ra.. randa
  • sabexx
    itt a TT is, mostmár 1más alatt

• sabexx
    nem tom miért raktam egymás mellé....
  • sabexx
  • ACE
  • examinee
  • zolle
    ja amúgy pénzt azért nem kapsz ha mész az utcán és baromkodsz. az csak style point. nem?
  • zolle
    énis végigtoltam, de olyan fura volt hogy 70%nál lett vége
    nemhiába egy konzolos játékról van szó :D
    megyek pontot vadászni:D
  • The Hedgehog
    szolíd, de mutatós :P
  • The Hedgehog
    madmaxezel mint a mérkezet patkány, hidraulikával trükközgetsz... frászt hozod a koca sofőrökre az autópályán 2centire elszáguldva mellettük...
  • InfectedMann
    versenyeken kívűl hogyan lehet pénzt szerezni?
  • Pukkka
  • The Hedgehog
    lehet valahogy forgatni az autót a Garage-ban? nem tudja valaki?
  • The Hedgehog
    logikus, de mondjuk én is arra hagyatkoztam amit itt hallottam... ugyanis sokan mondták, hogy 100%-ra kinyomták a gammát mégsem volt meg mindenük csak akkor ha megtalált egy addíg észre nem vett Shop-ot... szal' én többek közt ebből szűrtem le dolgokat! :P
  • Atika :o)

• The Hedgehog
    csecse lett...
  • The Hedgehog
    mediiiiiiic... szanitéc.... :D
  • HiPPoNaX
    De ha carrieren kivul elerheto neki, akkor eccer mar megtalalta azt a body shopot ami "adja" es onnantol meg ugye tokmind1 melyikbe megy be mert mind1ikben kaphato :D
  • Nonoo
    Sziasztok!!

Remélem nektek is tetszik:

• Zippanto
    én a halucinációra tippelek
  • karikusz
    Ez a vinyl az 1-ben is benne volt
  • The Hedgehog
    elvileg úgy van asszem, hogy bemész egyikbe oszt ott van és akkor onnantól már többiben is... én ezt tapasztaltam... bár lehet, hogy az éjjelente való játék halucinációkat okoz! :P
  • zolle
    Melyik bodyshopban kell keresni?
  • Random_
    Hmm nem mindben van? :D
  • The Hedgehog
    ott vót az Carrierben is csak rossz BodyShop-ban kerested :)
  • Zippanto
    Wide body kit: #623asnál a Skylineon az van , egyébként valamiért
    Carrier módban nem kaptam meg, csak customizeban a játék vége után.
  • The Hedgehog
    köcce, még van egy Suprám is csak az épp a festőnél van úgyhogy arról majd hónap' dobok egy shootot :P
  • Random_
    Legalábbis az első és az uccsó színei engem se győztek meg. :)
    Az Audi már egész jó.

A #701 viszont szép.
  • PeeTeR
    en direkt nem akartam beirni :D
    bar en ugy fogalmaznek, hogy lehetne rajta meg javitani boven
  • cement
    mar neharagudj de mind a négy verda hányadék!