3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#741 Ne is foglalkozz vele. Mondjuk nekem spec csak a supra tetszett, olyan mozdony érzete van :) -
#740 Pff gratulálok emberek.. 10/8 kép biztos hogy nincs átméretezve.. no comment -
#739 RULEZ!! -
#738 Nem kell itt link elég lenne ha mindenki 800x600-ba tenné a képeket esetleg egy fájlméret limitet határozunk meg. Nekem tök mind1, de azért tetszik a fórum mert itt láthatóak a képek és nem egy másik oldalon. Ha mindenki egyforma méretű képeket tenne be akkor szép lenne fórum.
Nekem is csak egyszer kellett mondani, hogy 800x600-nál ne legyen nagyobb és meg tudtam oldani. Aki meg azzal akar villogni, hogy milyen nagy felbontásban játszik az linkelje.
A cement féle kritikát illetően kicsit nyersen fogalmazott, de igaz van a színek eléggé olyanok ahogy véleményezte. Lehet, hogy a JPG konvertáláskor vesztett fényéből nekem is volt olyan.
A kritikát azért meg kell fogadni mert nem csak neki nem tetszett hanem 3 személynek és az már jelent valamit. Általában egy autóra nem szerencsés mindent felpakolni még ha lehetne is és nem mindnenből a legtöbb pontot érő a legjobb.
Megjegyzem van egy Suprám csak otthon egyszerű festés tele reklámokkal majd beteszem ide. -
#737 Szerintem, hogy ne baxa szét itt mindenki a fórumot ide töltsétek fel a képeket: http://imageshack.us
Mert itt a feltöltés alkalmával kis kép is készül a nagyból és egyből a képlinkeléssel sem kell vesződni, mert egyből a BB-kódot is mellé szúrja az oldal amint felöltöd...
Ezt akár le lehetne írni fent topik képe alatt is... szólni kellene a modiknak! -
#736 szerintem azt nem kell moderalni.. nem mondott semmi komolyat. majd ha idetlenul kurvaanyazni kezd, ne felj kimoderaljak.
inkabb csinalj valami fasza suprat...
Pl ilyet
http://www.hcgamer.hu/.../winners/.../HCG Kedvenc
najo azert ilyet ne csinaljatok... -
#735 lincoln es a supra nekem se tetszik. az audi es a hummer egesz jok -
Maksi #734 Még szerencse, hogy aludtam rá egyet, és mostanra már elszállt a mérgem. Szerintem ezt kellenne tennie mindenkinek, aki másokat szándékszik megalázni, anonimitás fátyla mögé bújva...
Mondjuk azt szeretném megtudni, hogy a VIP-s tagokat miért NEM MODERÁLJA senki? Egyáltalán, hogy kerülhet egy hozzád hasonló ember ilyen pozícióba?
Bocs mindenkitől, ha kissé nyers voltam! -
Maksi #733 Valahogy mindig akkor száll el a net, mikor valaki felé a nemtetszésemet kívánom kinyilvánítani. HOGY MIÉRT NEM OLYANOKKAL FORDUL EZ ELŐ, MINT TE, AKIK ÖRÖMÜKET LELIK ABBAN, HOGY MÁSOK MUNKÁJÁT, EREDMÉNYEIT BECSMÉRLIK, PUSZTÁN AZÉRT, MERT NEKIK NEM TETSZIK. -
#732 nem akarjuk bevezetni hogy KOTELEZOEN CSAK linkelni lehet??? ez a 120 kep foleg hogy iaro srv szerverrol jonne. nagyon lassu:(
tegyunk inkabb linkelve pls!... -
#731 a sok folt nem kene ra.. randa -
#730 itt a TT is, mostmár 1más alatt
-
#729 nem tom miért raktam egymás mellé.... -
#728 -
ACE #727 -
#726 -
#725 ja amúgy pénzt azért nem kapsz ha mész az utcán és baromkodsz. az csak style point. nem? -
#724 énis végigtoltam, de olyan fura volt hogy 70%nál lett vége
nemhiába egy konzolos játékról van szó :D
megyek pontot vadászni:D
-
#723 szolíd, de mutatós :P -
#722 madmaxezel mint a mérkezet patkány, hidraulikával trükközgetsz... frászt hozod a koca sofőrökre az autópályán 2centire elszáguldva mellettük... -
#721 versenyeken kívűl hogyan lehet pénzt szerezni? -
Pukkka #720 -
#719 lehet valahogy forgatni az autót a Garage-ban? nem tudja valaki? -
#718 logikus, de mondjuk én is arra hagyatkoztam amit itt hallottam... ugyanis sokan mondták, hogy 100%-ra kinyomták a gammát mégsem volt meg mindenük csak akkor ha megtalált egy addíg észre nem vett Shop-ot... szal' én többek közt ebből szűrtem le dolgokat! :P -
-
#716 csecse lett... -
#715 mediiiiiiic... szanitéc.... :D -
#714 De ha carrieren kivul elerheto neki, akkor eccer mar megtalalta azt a body shopot ami "adja" es onnantol meg ugye tokmind1 melyikbe megy be mert mind1ikben kaphato :D -
Nonoo #713 Sziasztok!!
Remélem nektek is tetszik:
-
Zippanto #712 én a halucinációra tippelek -
#711 Ez a vinyl az 1-ben is benne volt -
#710 elvileg úgy van asszem, hogy bemész egyikbe oszt ott van és akkor onnantól már többiben is... én ezt tapasztaltam... bár lehet, hogy az éjjelente való játék halucinációkat okoz! :P -
#709 Melyik bodyshopban kell keresni? -
#708 Hmm nem mindben van? :D -
#707 ott vót az Carrierben is csak rossz BodyShop-ban kerested :) -
Zippanto #706 Wide body kit: #623asnál a Skylineon az van , egyébként valamiért
Carrier módban nem kaptam meg, csak customizeban a játék vége után. -
#705 köcce, még van egy Suprám is csak az épp a festőnél van úgyhogy arról majd hónap' dobok egy shootot :P -
#704 Legalábbis az első és az uccsó színei engem se győztek meg. :)
Az Audi már egész jó.
A #701 viszont szép. -
#703 en direkt nem akartam beirni :D
bar en ugy fogalmaznek, hogy lehetne rajta meg javitani boven -
#702 mar neharagudj de mind a négy verda hányadék!