Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
  • Zippanto
    szasztok, kérdés valaki megszerezte már a wide body kit-et, a játék végén 69%-al fejeztem be az utolsó versenyt, de ott még nem volt meg, szombat este óta keresem de nem találom sehol probáltam outrun versenyekt nyerni de csak pénzt nyerek (mert azt halottam hogy outrunban lehet nyerni 1-2 rejtett cuccot). Továbbá nincsenk meg a sponsor vinylek, na mind1 végnyomom az incompleted pályákat csak meg kapom valamelyik után.....

Autók sorrendben: 206, Focus, Corolla, 240SX, MX-5, Civic, H2, Navigator, Escalade, Tiburon, Sentra, Celica, IS 300, Supra, Golf, A3,
    RSX, Eclipse, TT, RX-8, G35, Eclipse, 3000 GT, GTO, GT 500, Skyline, EVO VIII, RX-7, Impreza

Ja egy trükk: ha bemész a Garage-ba, utána World Map, ott kijelzi melyik versenyeket hagytad ki (Not Completed). Ezt a versenyt ha elindítod és megnyered nem kapsz pénzt se reputationt, de ha elindítod a versenyt és rögtön inditás után ESC és Restartolsz és úgy nyered meg akkor megkapod a pénzt és a reputationt is. Így lehet SUV versenyeket is nyomatni rendes kocsikkal...