299
Hova jut az orszag?
-
Garfield #59 blablabla
Lásd #43.
Olyan ez, mint a CD ára. Állítólag azért MP3-aznak sokan, mert drága a CD, persze ha olcsóbb lenne, akkor vennék. Persze... Aki csak az ára alapján ítél meg egy CD-t és nem azalapján, hogy azért az árért mit kap, az az 1500 forintosra meg azt mondja majd, minek fizessen érte, ha ingyen le is töltheti? -
#58 csak azon ahogy mondtad, hogy én már ültem buszon:DDD
hollaksz te Ózdon??? -
#57 ertem.. tehat aljjak az utcan meg egy orat mer az 5. buszra se fertem fel...ahelyett hogy ulok a kocsimban zenethallgatva.... -
#56 Gúnyolódj csak...szvsz ez annál komolyabb dolog. Hogy már azon a qrva buszon is megkéselik az embert! -
#55 minkéne 1ként??:DDDDDDDDD -
#54 felre ertitek azt amire szerettem volna celozni
garfield szempontjabol luxus.. mer tomegkozlekdessel is el lehet jutni ide meg oda es meg jobb is meg ilyenek...de komolyan ezen kell vitazni?????????????????// -
#53 nemond, komolyan??:DDDD
Én is:D -
Garfield #52 Nem kell mindenkinek. Csak jóval több embernek. Aki akar, az meg majd fizet.
ha igen akkor meg úgyis csak a dugóban áll...
Talán kisebb lenne a dugó is... -
#51 Májámiban??? -
#50 Nincs, de buszon ültem már :P -
#49 igy van.. tomegkozlekedes: NYOMOR....
gagyi.. budos.. az orrodat se turkalhatod:)))))))))))) de most komolyan.. ja amugy en tomegkozlekedtem..szal tudom milyen... -
#48 van már autód? -
#47 nem olvasok vissza, de ez nem így megy, a kocsi az tök alap dolog, nemondja már, hogy luxus......... -
Garfield #46 Hagyjuk már az ilyen hülye dumákat... méghogy luxus...
Senki sem kényszerít, hogy bemenj a 800 forintos zónába, be is buszozhatsz.
Tudod, sokkal inkább az a "luxus", amikor áll a dugó és végignézel az autókon: szinte mindben egyetlen egy ember ül... -
#45 de vegulis majdeljon a korszak mint japanban meg kinaban mikro az embrek biciklivel mennek a dolgozoba:) -
#44 amíg nem lesz normális a BKV addig nem fognak az autósok azon gondolkodni, hogy menyjenek-e tömegközlekedéssel -
#43 Úgyvan. De milyen büszkén teszem ezt. Hogy nem kell a rothadó buszokban álnom, és nem kerülök össze olyan emberekkel, akiknek esetleg nem teszik a képem. Történt már, hogy srácok balhéztak a buszok, és hidd el nekem, nagyon eldurvult! Emellett csak jobban szeretem vezetni a saját kocsim, minthogy rá legyek bízva valakire. A biztosnág fontos! -
ShaiHulud #42 nemar igyis tomegnyomor van a tomegkozlekedesen..ahogy a neveben is benne van:) -
#41 megis ez jon le az egeszbol nem????
-
#40 mi lenne ha mindenki tényleg tömegközlekedéssel menne reggel dolgozni? hm? így is olyan tömeg van reggelente hogy nem ritka hogy pár buszra fel sem fér az ember, ha igen akkor meg úgyis csak a dugóban áll... de ha az autósok is busszal mennének??? -
#39 ez hülyeség.... -
#38 szomoru hogy a kocsi meg a tobbi magyarorszagon ma mar nem az eletet konnyebbe tevo cikk.. hanem kokemenyen luxus... -
Garfield #37 Ja, tömegközlekedek.
tudod rajtad kivul van sok ember aki autoval megy.. mer osszekuporgatta a tetves ket milliot egy hasznalt autora..
Látod, erről beszélek. Biztos, hogy olyan rohadt szükség van arra az autóra? Nem pedig csak a városban arra használják, hogy eljussanak A-ból B-be, amelyet valszeg tömegközlekedéssel is teljesíthetnének? Erre mondom én, hogy státuszszimbólum. Hogy el lehessen mondani: én a saját autómban rohadok a dugóban. -
Garfield #36 Vagyis csak nem arról van szó, hogy mindenfelé az autós közlekedést veszik alapul, ennek megfelelő infrastruktúra épül? Nem pedig az, ami nálunk, hogy van egy évtizedekkel ezelőtti infrastruktúra, amelynek a létrehozásakor senki sem gondolt arra, hogy ilyen mértékű forgalmat kell egyszer majd elvezetnie... -
#35 hurra...te mivel jarkalsz.. tomegkozlekedessel??? tudod rajtad kivul van sok ember aki autoval megy.. mer osszekuporgatta a tetves ket milliot egy hasznalt autora.. fizeti a havi es feleventi szarsagokat az autora.. most meg fizethet azert hogy parkoljon... mer kitalalta par okos hogy szennyezett a levego.. de az a par okos ember tovabbra is jarkall a VIP 10 eves kartyajaval ami persze egy 20 millas kocsiba van beteve.... **********djanak meg -
#34 hat nemigazan van tomegkozlekedes..persze van.. de alig latni buszokat.. -
Garfield #33 A jelenlegi koncepció annyiban jónak tűnik, hogy már nemcsak sarcról van szó, hanem arról is, hogyan lehetne a tömegközlekedés felé terelni az autóhasználókat. -
#32 még lent a p****** ban van pluszba kettő -
Garfield #31 miami beachen 4szer olcsobb a parkolas..
Naccerű. És mondd, ott is ilyen szinten vannak egymás hegyén-hátán az autók, vagy esetleg arrafelé kapásból autós közlekedéshez igazítanak mindent, nem pedig tömegközlekedéshez? -
#30 tévecc -
#29 hja.. valaholc sak 600ft lesz:) -
#28 Miért szar? Mert nem tudják mire kell költeni a pénzt! Nálunk is épül 2 templom, de kérdem én mi a jó büdös életnek kell annyi? Így is van 3+1zsidó templom, minek még 2????
Ahelyett hogy újítanák fel a kórházunkat, ami momentán tök romos, de arra nincs pénz..... -
#27 nem lattam hogy nincs pol forum.. de mindegy...
eleg nagy baj a 800 ft-s parkolas!
miami beachen 4szer olcsobb a parkolas..
nah meg hogy mindenhova kiterjesztik.. hat lol:(
az auto meg nem mindenkinek statuszszimbolum... de gaz hogy egyesek annak nezik.. marmint hogy olyanok vannak akiknek az a kocsi..
-
Garfield #26 hogy az egész fővárosra ki akarják terjeszteni.
Tévedések elkerülése végett: a parkolási díjat akarják kiterjeszteni, nem a 800 forintot. -
Garfield #25 1. Pol.fórum nincs, nem tűnt fel???
2. Londonban a City-be csak úgy hajthatsz be, ha fizetsz.
A túlzás nem a 800 forintos parkolási díj, hanem az, hogy az egész fővárosra ki akarják terjeszteni. Csak épp azt nem veszik figyelembe, hogy Magyarországon az autó nem közlekedési eszköz, hanem egyfajta státuszszimbólum: ha van, akkor vagy valaki, ha viszont csak tömegközlekedésre futja... -
#24 milliardos nepszamlalasbol inkabb ujitanak fel a belvarost hogy ne legyen olyan hanyadek szurke es barna...
meg emelik az autopalya dijakat:)))))))))))) looool .. hatalmas!!!!
-
#23 nem politizalni akarok.. mer akkor atteszik a politikai forumba amit nem szeretnek...
flamelni??? hat itt veszekedni nem fogunk, legalabbis ki az aki idejon leanyazni engem hogy : DE IGENIS A 800 FORINTOS PARKOLAS AZ TOK JO!!!:)
szal mindenki irja miert lesz szar az orszag... azt meg tudjuk hogy a politikusok le se szarnak minket -
#22 Nézőpont kérdése ez az egész. A népnek semmmise jó, persze erről is mindenkinek megvan a véleménye. Én is azt vallom hogy a kormány arra költ amire alig van szükség, utána meg nézi hogy fogy ki a pénzéből és ezért új adókat vezet be, vagy emeli a jeelenlegiket. Múltkor mentem végig pesten, mindenhol a járdákat csinálják...kérdem mi a fenéért? Fökdúton is elballagunk....de ha meg nem csinálnánk azért problémázna a nép. Persze nem biztos. Talán még én is problémáznék miatta, bár én már beletörődtem hogy egy egész magyarország egy hatlmas gettó. Itt ahol mi lakunk legalábbis az. De pl: az olyan marhaságokért én is fel vagyok háborodva hogy népszámlálás milliárdokból, tök fölöslegesen. -
Garfield #21 Ez egy király topik: úgy igazán semmi konkrétról nem szól, csak nagy igazságok puffogtatásáról, viszont kiválóan alkalmas egy jó kis flémre meg politizálásra. -
#20 nah meg irhattok jo kis dolgokat!!! mik mennek mostansag a hirekben .. mit emelnek fel pofatlanul.. a fizetest azt nem akarjak emelni, mi??
de mindenki a6 os bomiket kap a parlamentbe... es csak azt tudja hajtogatni: nem nyilatkozom... mer mar annyira leszarja az embereket hogy mar nyilatkozni sincs kedve