299
Hova jut az orszag?
  • CSOCSO
    DADA
  • CSOCSO
    jessz:) heheheeh allat.. amugy mondom ne obegass a video utan:) semmi kulonos nincs rajta.. egy fika ferrari eltolja az arcat elottem es kesz... ha ferrarit akarsz adok linket.. regeld magad ingye es toltse enzo meg mas ferraris videokat
  • Kit--Kat
    naaaa nmi a márája!!!:D
  • CSOCSO
    ez a baj...:(
  • CSOCSO
    kezitcsokolom..tobbet kisertem buszon heven metron haza csajokat mint autoval...
    szal ne nezzunk mar engem valami "CSAK AZ AUTO ES GUSZTUSTALAN a tomegkozlekedes "hivo embernek!

de mindegy... amugy meg lol:) marmint amit feszegetsz...
    szerintem neked valami pszihikai torzulasod van ezzel kapcsolatban.. mer normalis ember nem all ilyen hulyesegek feszegetesenek
  • Garfield
    Nem kell mindenkinek tömegközlekedni, elég, ha csak a negyede-harmada(-fele) így megy és átgondolja, hogy feltétlenül autóval kell-e oda mennie, ahova akar.
  • Kit--Kat
    de már alapból megvan telve az busz:(
  • Kit--Kat
    iéz akarommondani 23 ülőhely+75álló
  • Garfield
    Most akkor el lehet filózni, hogy ha elméletben heringbulit rendezünk egy ilyen buszon és felpakoljuk az autókban egyedül ülőket, akkor mekkora hely szabadul fel egy dugóban.
  • Kit--Kat
    mondjad erre kiváncsi vagy:)
    de komolyan!!!!
  • Kit--Kat
    naaa lassúúú:D
    az amikor támasztodmagad a a kocsinak, ott nehéz volt a loweridert meg a pálmafákat berakni a zsiguli meg a panelházak helyére?:D
  • CSOCSO
    nah.. ezzel most igazan megsertettel.... meghogy buffalo... kikerem magamnak.. amugy feka marka:) marmint ami nekem van
  • Kit--Kat
    múltkor néztem a régi ócska Ikarus adatait a fülkemögötti falon: 23+75 ülőhely, vvalami ilyesmi volt:)
  • CSOCSO
    ja.. gondoltam bemontirozok a hatterbe egy parkolo bugattit.. szal meg varnod kell a dologgal
  • Garfield
    mer 18 busz jobb mint 120 auto...

Az a 120 autós valszeg befér 2 buszba, kezétcsókolom. Láttál te már buszt belülről? Tudod, a férőhelyek száma...

És akkor még csak az egyik legkisebb férőhelyű közlekedési eszközről beszéltünk...
  • Kit--Kat
    azzza buzis báffállóóó...:D
    vagy nem, az ecserin vettél 1 utánzatot?:)
  • Garfield
    jo.. a nike ciponek is statuszszimbolumi jelentosege van mer kozelsem jobb mint egy avic cipo.. megse jarsz avicba..

Vagyis ha jól értem az amúgy elég érdekes mondatot, akkor azért hordasz Nike-t, mert az trendi, nem pedig azért, mert jobb.

Őőő, ez miben is cáfolja azt, amit mondok?

szal hagyjuk mar ezt az autonak mijen szomboluma van..... de tudod mit.. vigyel baratnod randizni a busszal, meg a villamossal..

Most igazoltad azt, amit mondok. Te nem azért randizol kocsival, mert szükséged van rá (ezek szerint még életedben nem kísértél haza egyetlen lányt sem...), hanem mert nem elég trendi busszal, esetleg - ebben a helyzetben - taxival menni, meg villogni kell a csaj előtt a kocsival.
  • CSOCSO
    deciki:) en le se irom a markajat a csukamnak:)
  • Kit--Kat
    yazza ügysene bánsz a photoshoppal:DDD
    nemhiába késik az a videó:DDDDDDDDDDDD
  • CSOCSO
    mer 18 busz jobb mint 120 auto...
    buszt hagyjuk, mert ugyanugy a dugoban all. max a hev a metro meg a villamos... az meg maximum azert jobb mert nincs dugo.. de leprasabb budosebb rosszabb , kenyelmetlenebb...80 dolog miatt szarabb es egy dolog miatt jobb...szerinted ki fog valtani autorol metrora?
    de hiaba magyarazom neked.. mert tomeg(nyomor) kozlekedessel elsz.. nem mintha en nem azzal eltem volna:)

es lol lett volna ha a sulinkba mindenki autoval jon.. egymas hegye-hatan alltak volna az autok...
  • Ottto
    6os a tuti. Városnéző busz :P
  • CSOCSO
    :)))))))))))))))00 igen.. a kepeket meg a gyors 7esrol szoktam csinalni
  • Kit--Kat
    nekem nike
    ciki:o
  • EOX
    nekem a focicsukám avic:D
  • Garfield
    Bazze, nálad csak fekete meg fehér van? Vagy mindenki buszozik/metrózik/villamosozik vagy senki???

A lényeg, hogy csökkenjen a gépjármű-forgalom.
  • Kit--Kat
    ez így igaz, te nagy kamus vagy nem is élsz Miamiban, itthon vagy és mész mindennap dolgozni a 133assal a gumigyárba:PPP
  • CSOCSO
    jo.. a nike ciponek is statuszszimbolumi jelentosege van mer kozelsem jobb mint egy avic cipo.. megse jarsz avicba.. ugye???????????
    szal hagyjuk mar ezt az autonak mijen szimboluma van..... de tudod mit.. vigyed a baratnodet randizni a busszal, meg a villamossal..
  • akyyy
    :D
  • Kit--Kat
    az borsod??? nemistudtam:)
    múltkor 1 drogosgeci esett neki 4-5 embernek a héven, volt ott kemény bunyó:D
  • CSOCSO
    "a jelenlegi koncepció annyiban tűnik szarnak, hogy csak a sarcról van szó, mert azt ugye senki nem gondolja komolyan hogy mi lenne ha az autósok buszra szállnának... milyen buszra? hova? így is tömeg van! reggelente így is van hogy nem fér fel az ember 1-2 buszra... és ha az autósok is odaállnak a buszmegállóba akkor mé lessz jobb?"

100% tömegközlekedés, ez lesz a szlogen akkor

ja így: TÖMEGközlekedés...
  • Ottto
    Kazincbarcika, jah
  • Kit--Kat
    +c
  • Kit--Kat
    kazin ugye?
  • Garfield
    Nem ezt mondtam, hanem azt, hogy az autónak van egyfajta státuszszimbólum-jellege.
  • Ottto
    Barcika...
  • Kit--Kat
    azaz szar 1 hely, sok a fekatesó:DD Miskolc?
  • Kit--Kat
    phűűűűűűűűű fáradt vagyok filozofálgatásokhoz mát:DD
    magyarul!!!
  • Garfield
    Történt már, hogy srácok balhéztak a buszok, és hidd el nekem, nagyon eldurvult!

Mert a magyar közlekedési morál olyan, hogy szívesen vesz részt benne az ember...
  • Ottto
    Nem de közel van. Egész borsod faszom gettó :(
  • CSOCSO
    nem.....hangoriben