Mi lesz igy Magyarorszaggal?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gagyi.. budos.. az orrodat se turkalhatod😊))))))))))) de most komolyan.. ja amugy en tomegkozlekedtem..szal tudom milyen...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Senki sem kényszerít, hogy bemenj a 800 forintos zónába, be is buszozhatsz.
Tudod, sokkal inkább az a "luxus", amikor áll a dugó és végignézel az autókon: szinte mindben egyetlen egy ember ül...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
tudod rajtad kivul van sok ember aki autoval megy.. mer osszekuporgatta a tetves ket milliot egy hasznalt autora..
Látod, errõl beszélek. Biztos, hogy olyan rohadt szükség van arra az autóra? Nem pedig csak a városban arra használják, hogy eljussanak A-ból B-be, amelyet valszeg tömegközlekedéssel is teljesíthetnének? Erre mondom én, hogy státuszszimbólum. Hogy el lehessen mondani: én a saját autómban rohadok a dugóban.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Naccerû. És mondd, ott is ilyen szinten vannak egymás hegyén-hátán az autók, vagy esetleg arrafelé kapásból autós közlekedéshez igazítanak mindent, nem pedig tömegközlekedéshez?
Ahelyett hogy újítanák fel a kórházunkat, ami momentán tök romos, de arra nincs pénz.....
eleg nagy baj a 800 ft-s parkolas!
miami beachen 4szer olcsobb a parkolas..
nah meg hogy mindenhova kiterjesztik.. hat lol😞
az auto meg nem mindenkinek statuszszimbolum... de gaz hogy egyesek annak nezik.. marmint hogy olyanok vannak akiknek az a kocsi..
Tévedések elkerülése végett: a parkolási díjat akarják kiterjeszteni, nem a 800 forintot.
2. Londonban a City-be csak úgy hajthatsz be, ha fizetsz.
A túlzás nem a 800 forintos parkolási díj, hanem az, hogy az egész fõvárosra ki akarják terjeszteni. Csak épp azt nem veszik figyelembe, hogy Magyarországon az autó nem közlekedési eszköz, hanem egyfajta státuszszimbólum: ha van, akkor vagy valaki, ha viszont csak tömegközlekedésre futja...
meg emelik az autopalya dijakat😊))))))))))) looool .. hatalmas!!!!
flamelni??? hat itt veszekedni nem fogunk, legalabbis ki az aki idejon leanyazni engem hogy : DE IGENIS A 800 FORINTOS PARKOLAS AZ TOK JO!!!😊
szal mindenki irja miert lesz szar az orszag... azt meg tudjuk hogy a politikusok le se szarnak minket
de mindenki a6 os bomiket kap a parlamentbe... es csak azt tudja hajtogatni: nem nyilatkozom... mer mar annyira leszarja az embereket hogy mar nyilatkozni sincs kedve
Ez sajnos qrvára igaz.Én azt a néhai összefogást se látom sajnos.
Kibaszott korrupt ország vagyunk. Mindennki a saját hasznát nézi, a másik le van szarva. Ez tipikus magyar mentalitás. Néha összefogunk, igaz akkor nagyon, de utána minden a régi kerékvágásba.
1490 ben meg amerika se igazan letezett most megis hol tart?... nahde nem erdekel amerika..a lenyeg hogy magyarorszag miert fajul el ennyire????
10 eve meg megelt egy ember a fizetesebol.. tavaj mar nem vehettel meg sokmindent, orul az ember ha el tudja magat tartani.. mostmeg jonnek az ilyenek hogy emelik a benzint tovabb.. meg a szamlakat is. .meg fizethetsz ejszakankent tobbezret mert te a belvarosba lax es nem akarsz a kocsidtol hazaig gyalogolni 2 km -t
szal ezt en nem fogom megmondani..
nem lehet mit csinálni, szétverték a szakszervezeteket, nincs aki megszervezze a megmozdulásokat...
amugy , nem tudok ilyen topokrol de ha van szoljatok...
szal alenyeg hogy haverral beszelek.. es most mondja hogy MINDENHOL fizetni kell majd a parkolasert.. belvarosba orankent akar 6-800 ft-t is.... teljesen leesett az allam hogy ilyenek vannak.
aztan meseli hogy 60% al emelik a villanyszamlat
kozben hozzateszi hogy spanyolban a batyjanal 10% ot emelt az ellem. kicsit felemelte a hangjat a nep azonnal visszaallt a rendes arra a szamla...
amugy meg johetnek az ilyenek.. mik valtoznak magyarorszagon.. miert lesz szarabb, fosabb orszag ez a Magyarhon!
😞