Mi lesz igy Magyarorszaggal?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
DADA
CSOCSO
jessz😊 heheheeh allat.. amugy mondom ne obegass a video utan😊 semmi kulonos nincs rajta.. egy fika ferrari eltolja az arcat elottem es kesz... ha ferrarit akarsz adok linket.. regeld magad ingye es toltse enzo meg mas ferraris videokat
Kit--Kat
naaaa nmi a márája!!!😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
ez a baj...😞
CSOCSO
kezitcsokolom..tobbet kisertem buszon heven metron haza csajokat mint autoval...
szal ne nezzunk mar engem valami "CSAK AZ AUTO ES GUSZTUSTALAN a tomegkozlekedes "hivo embernek!

de mindegy... amugy meg lol😊 marmint amit feszegetsz...
szerintem neked valami pszihikai torzulasod van ezzel kapcsolatban.. mer normalis ember nem all ilyen hulyesegek feszegetesenek
Nem kell mindenkinek tömegközlekedni, elég, ha csak a negyede-harmada(-fele) így megy és átgondolja, hogy feltétlenül autóval kell-e oda mennie, ahova akar.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Kit--Kat
de már alapból megvan telve az busz😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
iéz akarommondani 23 ülõhely+75álló<#idiota>

Most akkor el lehet filózni, hogy ha elméletben heringbulit rendezünk egy ilyen buszon és felpakoljuk az autókban egyedül ülõket, akkor mekkora hely szabadul fel egy dugóban.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Kit--Kat
mondjad erre kiváncsi vagy😊
de komolyan!!!!

Kit--Kat
naaa lassúúú😄
az amikor támasztodmagad a a kocsinak, ott nehéz volt a loweridert meg a pálmafákat berakni a zsiguli meg a panelházak helyére?😄

CSOCSO
nah.. ezzel most igazan megsertettel.... meghogy buffalo... kikerem magamnak.. amugy feka marka😊 marmint ami nekem van
Kit--Kat
múltkor néztem a régi ócska Ikarus adatait a fülkemögötti falon: 23+75 ülõhely, vvalami ilyesmi volt😊

CSOCSO
ja.. gondoltam bemontirozok a hatterbe egy parkolo bugattit.. szal meg varnod kell a dologgal <#vigyor1>
mer 18 busz jobb mint 120 auto...

Az a 120 autós valszeg befér 2 buszba, kezétcsókolom. Láttál te már buszt belülrõl? Tudod, a férõhelyek száma...

És akkor még csak az egyik legkisebb férõhelyû közlekedési eszközrõl beszéltünk...

Kit--Kat
azzza buzis báffállóóó...😄
vagy nem, az ecserin vettél 1 utánzatot?😊

jo.. a nike ciponek is statuszszimbolumi jelentosege van mer kozelsem jobb mint egy avic cipo.. megse jarsz avicba..

Vagyis ha jól értem az amúgy elég érdekes mondatot, akkor azért hordasz Nike-t, mert az trendi, nem pedig azért, mert jobb.

Õõõ, ez miben is cáfolja azt, amit mondok?

szal hagyjuk mar ezt az autonak mijen szomboluma van..... de tudod mit.. vigyel baratnod randizni a busszal, meg a villamossal..

Most igazoltad azt, amit mondok. Te nem azért randizol kocsival, mert szükséged van rá (ezek szerint még életedben nem kísértél haza egyetlen lányt sem...), hanem mert nem elég trendi busszal, esetleg - ebben a helyzetben - taxival menni, meg villogni kell a csaj elõtt a kocsival.

CSOCSO
deciki😊 en le se irom a markajat a csukamnak😊
Kit--Kat
yazza ügysene bánsz a photoshoppal😄DD
nemhiába késik az a videó😄DDDDDDDDDDD

CSOCSO
mer 18 busz jobb mint 120 auto...
buszt hagyjuk, mert ugyanugy a dugoban all. max a hev a metro meg a villamos... az meg maximum azert jobb mert nincs dugo.. de leprasabb budosebb rosszabb , kenyelmetlenebb...80 dolog miatt szarabb es egy dolog miatt jobb...szerinted ki fog valtani autorol metrora?
de hiaba magyarazom neked.. mert tomeg(nyomor) kozlekedessel elsz.. nem mintha en nem azzal eltem volna😊

es lol lett volna ha a sulinkba mindenki autoval jon.. egymas hegye-hatan alltak volna az autok...
Ottto
6os a tuti. Városnézõ busz 😛

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

CSOCSO
😊))))))))))))))00 igen.. a kepeket meg a gyors 7esrol szoktam csinalni
Kit--Kat
nekem nike
ciki:o

EOX
nekem a focicsukám avic😄

Retteketet

Bazze, nálad csak fekete meg fehér van? Vagy mindenki buszozik/metrózik/villamosozik vagy senki???

A lényeg, hogy csökkenjen a gépjármû-forgalom.

Kit--Kat
ez így igaz, te nagy kamus vagy nem is élsz Miamiban, itthon vagy és mész mindennap dolgozni a 133assal a gumigyárba😛PP

CSOCSO
jo.. a nike ciponek is statuszszimbolumi jelentosege van mer kozelsem jobb mint egy avic cipo.. megse jarsz avicba.. ugye???????????
szal hagyjuk mar ezt az autonak mijen szimboluma van..... de tudod mit.. vigyed a baratnodet randizni a busszal, meg a villamossal..
akyyy
😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kit--Kat
az borsod??? nemistudtam😊
múltkor 1 drogosgeci esett neki 4-5 embernek a héven, volt ott kemény bunyó😄

CSOCSO
"a jelenlegi koncepció annyiban tûnik szarnak, hogy csak a sarcról van szó, mert azt ugye senki nem gondolja komolyan hogy mi lenne ha az autósok buszra szállnának... milyen buszra? hova? így is tömeg van! reggelente így is van hogy nem fér fel az ember 1-2 buszra... és ha az autósok is odaállnak a buszmegállóba akkor mé lessz jobb?"

100% tömegközlekedés, ez lesz a szlogen akkor <#mf1>

ja így: TÖMEGközlekedés...<#gun>
Ottto
Kazincbarcika, jah

Kit--Kat
+c

Kit--Kat
kazin ugye?

Nem ezt mondtam, hanem azt, hogy az autónak van egyfajta státuszszimbólum-jellege.

Ottto
Barcika...

Kit--Kat
azaz szar 1 hely, sok a fekatesó😄D Miskolc?

Kit--Kat
phûûûûûûûûû fáradt vagyok filozofálgatásokhoz mát😄D
magyarul!!!

Történt már, hogy srácok balhéztak a buszok, és hidd el nekem, nagyon eldurvult!

Mert a magyar közlekedési morál olyan, hogy szívesen vesz részt benne az ember...

Ottto
Nem de közel van. Egész borsod faszom gettó 😞

CSOCSO
nem.....hangoriben
blablabla

Lásd #43.

Olyan ez, mint a CD ára. Állítólag azért MP3-aznak sokan, mert drága a CD, persze ha olcsóbb lenne, akkor vennék. Persze... Aki csak az ára alapján ítél meg egy CD-t és nem azalapján, hogy azért az árért mit kap, az az 1500 forintosra meg azt mondja majd, minek fizessen érte, ha ingyen le is töltheti?

Kit--Kat
csak azon ahogy mondtad, hogy én már ültem buszon😄DD
hollaksz te Ózdon???

CSOCSO
ertem.. tehat aljjak az utcan meg egy orat mer az 5. buszra se fertem fel...ahelyett hogy ulok a kocsimban zenethallgatva....
Ottto
Gúnyolódj csak...szvsz ez annál komolyabb dolog. Hogy már azon a qrva buszon is megkéselik az embert!

Kit--Kat
minkéne 1ként??😄DDDDDDDD

CSOCSO
felre ertitek azt amire szerettem volna celozni

garfield szempontjabol luxus.. mer tomegkozlekdessel is el lehet jutni ide meg oda es meg jobb is meg ilyenek...de komolyan ezen kell vitazni?????????????????//
Kit--Kat
nemond, komolyan??😄DDD
Én is😄

Nem kell mindenkinek. Csak jóval több embernek. Aki akar, az meg majd fizet.

ha igen akkor meg úgyis csak a dugóban áll...

Talán kisebb lenne a dugó is...

Kit--Kat
Májámiban???<#hehe>

Ottto
Nincs, de buszon ültem már 😛