Mi lesz igy Magyarorszaggal?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem értem miért nem lehet itt is sorba állni érkezés szerint...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
már több mint 7 éve vagyok a távolsági buszok rabja, és ez szinte mindennapos... mondjuk én már kifejlesztettem ez ellen egy módszert magamnak. fogom az mp3 lejátszóm, fejhallgató a fejemre, full kakaóval be a zenét, hogy még azt se halljam, hogy mit morognak össze-vissza... buszra felszállásnál meg mindig én szállok fel utoljára, ha meg túl sokan szállnak fel, akkor inkább kihagyom, és megyek a következõvel...
más, amig ilyen politikusok irányítják az országot, akik soha nem tapasztalták milyen minimálbérel "élni", addig itt nem lesz változás. egy megoldás van (legalábbis számomra... húzok el ebbõl a szar országból, ahogy letettem diplomám...)
ez egy vad világ, alkalmazkodni kell 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Amikor a végállomáshoz közeledünk akkor is ez a szitu már elõre állnak fel és dúródnak az ajtóhóz azt nem veszik észre, hogy addig még van egy megállo ahol mások leszállnának. Szóval néha igazán felidegesítenek és ezek általában idõsebb nõk. Mikor állok az ajtó közelében sokszor beszólnak, hogy engedjen már el kérem mert le akarok szállni. Persze erre mindig megjegyzem, hogy ez a végállomás lesz és én is le fogok itt szállni eztért nem kell kikerülni és elém tolakodni.
Na ezt most jól kiírtam magamból. Az autósok nagyon felbosszantottak anno volt amikor beérve a melóba már tiszta ideg voltam.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
szemetelõ emberek
boltban tolakodó idegbajos brigád
mobil meg ruhabuzi fiatalok
irígy emberek(ebböl van a legtöbb)
Hirtelen ezek jutottak eszembe ami a magyarok nagy rászére ráillik😛
V9ykn8_TZL0
Mitõl faszfej valaki szerinted?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
V9ykn8_TZL0
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Arra gondolsz, hogy az importban nincs káros anyag? Szerinted ezt elhiszik az importõrök vagy érdekli õket? Ez egy újabb fogás rajtunk, hogy minél kevesebb paprikát tudjunk eladni. De ne ragadjunk le a témánál mert nem idevaló és szerintem ahogy te már modtad más fórumon nem vagyunk eléggé tájékozottak se te se én a média mindenfélét mond.
Megjegyzem sokan a falunkban visszasírják a régi idõket mikor volt egy megtermett rendõr vagy csendõr (mikor hogy hívták) és lekevert egy sallert annak aki megérdemelte. Most van 1 rendõr aki kapott kérót mindent, de ha verekedés van akkor átmegy az utca másik oldalára és elõfordulhat, hogy egy amúgy rendes srác kómába esik úgy összeverik. Ja és miért verték meg? Mert a discoban kialakult egy kis vita és megvédte a vétlen srácot megakadályozva a verekedést. Azt fölvállalva, hogy néhány napra rá õt verik szinte halálra.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Gondolom te tudod miért is van az import ha már így kioktatsz! Megjegyzem nem csak a paprikára gondoltam, csak te kiemelted és ráugrottál, hogy cincáld a témát. Gondolom az nem téves következtetés, hogy paprika import van és az se, hogy káros anyag van benne akkor tehát téves következtetést nem vontam le.
😊
ha már "elég szomorú", akkor az is az, hogy jónéhányan - ahogy ez a topic is mutatja - elégtelen félinformációk alapján, és nem áttekintve a helyzetet von le téves következtetést, esetleg még demagógiába is belemegy.
egy ország mentalitását pedig nem lehet 15 év alatt megváltoztatni, ahoz legalább 1, de inkább 2-3 céltudatosan nevelt generáció kell.
Pl: elég szomorú, hogy olyan cikkeket importálunk amit mi is termelünk a mezõgazdaság meg tönkremegy mert külföldrõl hozzuk be a sz*rt. Ugye nem kell említenem a múlt heteket ezzel kapcsolatban.
Szüleim kezdettõl fogva gazdálkodtak és most is van sok földünk, de meggyõzõdésük, hogy a kormány tönkre akarja teljesen tenni a mezõgazdaságot és nem véletlenül! De ez már megin politika.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Jó példa pl az uncsitesóm férjével történt dolgok. A férje francia, és éppen ment haza a vonaton, amikor az egyik megállón felszált egy banda. Teli vészjósló izomagyúakkal, meg nagydarab feketékkel. El kezdték az utasokat zaklatni. Erre mit csináltak az utasok? Megtámadták õket! Bizony uncsitesóm férje is kikapott magának egy baromi nagy négert (õmaga alacsony és vékony) és izomból elkezdte rúgdosni. Magyarországon mi lett volna? Mindenki kussol, nehogy elverjék és hagyták volna, hogy a másikat megalázzák. És nem csak ez az egy példa van Mo. gyávaságáról és más országok bátorságáról. Szóval engem leginkább ez zavar.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az autó valóban gyorsabb és kényelmesebb, de drágább és károsabb! Én 2 évig autóval jártam dolgozni minden nap mert 10km-re lakok a melóhelytõl. Kifizettem havi 25ezret és még egy barom meg is húzta a kocsim. Most buszozok havi 7000 amibõl 80%-ot a munkahely megtérít. Persze ezt csak bizonyos bérleteknél teszik meg. Sokkal nyugodtabb vagyok mert nem basz föl minden reggel a sok láma autós csak fölülök a buszra füles fel (mert nem csak kocsiban lehet zenét hallgatni a mai technikának köszönhetõen) vagy elõkapok egy könyvet és olvasok. 20 perc és benn vagyok a városban. Összesen 30-35 perc busszal az út a melóba. Kocsival 15 perc volt. Mondok újat biciklivel 45 perc! Nem szabad elfelejteni, hogy lehet közlekedni nem csak autóval és busszal hanem kerékpárra motorral is. Megjegyzem sokkal gyorsabban haladok városban biciklivel mint autóval.
Na és mióta busszal közlekedek sok régi haverral találkozok akikkel autóban egyedül soha. 😊
Amúgy az összes kormány csak megszedi magát és kész. A valós problémákat 4 évente emlegetik mi meg bevesszük a maszlagot és kész. Az valóban elkeserítõ, hogy nincs összefogás így bármit megtehet a kormány mi beletörõdünk. Bár ha lázadoznánk akkor meg a sitten találnánk magunkat úgylehet.
még a sörük is szar !!!!!!4
<#falbav>#falbav><#lama>#lama>
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Azért venni kocsit - fõleg egérkamiont!!! -, hogy kiváltsuk a tömegközlekedést, hááát, nem igazán racionális indok. Szerintem legalábbis.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
pedig nem azert vette.. ismerem.. hidd el nem azert vette😊)))
Kibeszélés az, amikor megvitatjuk, hogy miért akarnak emelni, jó-e/rossz-e az emelés, milyen következményei lesznek, stb.