13397
  • Eisenhower
  • Torry
    Általában TPS-ekben van autoaim konzolon.
  • mucsácsó
    Nem értem én sem, hogy hova fikázza a sok PC-párti a konzolokat...
    csak egyszer egy napra próbáljátok ki valamelyik konzolt, és FPS-eket is toljatok...higgyétek el, hogy kurva nagy élmény lesz :) Én szerintem sokkal jobb konzolon az FPS, pedig "tipikusan pécés cucc" ugyebár..de nagyon jó controllerrel is, és egyáltalán de nem nehéz, akármennyire is hihetetlen ;) Pár perc után nagyon megszokható az analoggal való irányítás :)
  • wedge31
    Nem én kezdtem koma te szóltál be de legyen, a stilusod amugy is nem ide való.
  • Zsoltika 007
    Legyen igazad. Befejezted?
  • wedge31
    Te vagy a másik, én is játszok konzolal ugyhogy felesleges ez a hangnem probálj meg ésszerüen érvelni.
    Eszem ágában sincs tériteni már írtam ha te gamepaddal tolod az fps-seket egézségedre.
  • Zsoltika 007
    Tod melóban nem tudom folyamatosan ide terelni a figyelmem de legyen igazad.
  • wedge31
    Hát te is elég szorakoztato vagy ezzel az álláspontal.
    Az meg hogy nem érdekel a véleményem de mégis gyorsan ujraszerkeszteted a gyengusz hsz-ed / megjegyzem igy csak alpári lett nem jobb / téged minösit.
  • Zsoltika 007
    De most nem vágom! Miért nyomod itt a prédikációt? Van aki konzolozik, van aki pc-zik. (van aki mind2-t)
    Csípi a szemedet vagy mi? Mindenki azt csinál amit akar. Ha nem tetszik az a te egyéni szoc problémád. Mi köszönjük jól szórakozunk, nem kell itt a vérpistike pc térító kommandója. (Főleg nem minden ki**** topikba az sg-n ahol konzol is van. Mi sem téritünk szval nem kérjük.) Lerágott csont, menj a pc játékoknak leáldozott topikba ha szeretnél téríteni. Thx!
    Ha meg arra vered hogy lelőnél egy kontrolleres játékost egér+billel nem árt ha számításba veszed hogy a konzolos magasról sz**ik rá hogy belövöd vagy sem.

És most ha lehet a játékról szoljon a topik és ne a platformról amin játszák.
  • wedge31
    Hát szivesen multiznék veled egyet te a konzolal én meg a pc-vel szerintem még meglöni se tudnál én annál inkább téged.
    De mint montam akinek a gamepad jobb az jáccon konzolon fps-t én csak kizárolag tps tipusu játékokat tolok azzal.
  • Kandurex
    Jó, annyiba igazuk van, hogy nem Counter Strike WB -n kell gamepaddal nyomulni, de voltaképp tényleg irányíthatók különösebb nehézség nélkül a játékok,...csak játszani kell, nem vér-komolyan venni.

• Zsoltika 007
    Nem érzem, hanem élvezem. És szórakoztató. Köszi!

És ahogy már mondták itt előttem, kis szokással simán lehet irányítani. Érdekes módon mindíg azok fikázzák a kontrollert akik még életükben nem is láttak olyat... Akkor meg ki a f**t érdekel a véleményük?
    Különben meg ez itt a Bioshock topik szval maradjunk a játéknál.
  • Attila8805
    Nem a konzol fps szánalmas csak te nem tod irányítani.
    Érdekes hogy a konzolosoknak semmi baja nincs vele.
  • wedge31
    Erre nem tudok mit mondani ha te jobban érzed egy fps írányitását gamepadal mint bill+egér-rel akkor a további jó szórakozást hozzá.
  • Zsoltika 007
    Szvsz nem. Nekem pl tökre kikapcsolás kontrollerrel tolni. Olyan fun. 2 war között tökéletes szórakozás.
  • wedge31
    Azt hogy konzolon szánalmasak az fps-ek ?
    Azért gondolom mert ez a tapasztalatom és valszeg nem vagyok egyedül ezzel.
  • Zsoltika 007
    Miért is gondolod ezt.
  • wedge31
    Mit miért ?
  • tugyiti
    autoaim pfff
  • Zsoltika 007
    Haha! Miért is? Én pc-n is gamelek mind a mai napig. De ahogy érzed.
  • wedge31
    Szánalmas nem tudják mi az igazi fps mert amit konzolon szerencsétlenkednek ezzel a müfajal az kimeriti a gagyi fogalmát.
  • Kandurex
    Nemsoká én is tolom a demót. Egyébként pont emiatt kell venni konzolt, lassan eltolódnak az arányok. A PC = Munka, a Konzol = játék.

nc, (nem veszi fel a kesztyűt, szal nem kötekedni, egyéni álláspont :)
  • Zsoltika 007
    HÖHÖ :D
  • Rage47
    szörnyű...:( konzolra kiadni egy fps-t pff, na de ez már más téma.
  • dante3
    irigykedik!!!
  • Evogordon
    Már tényleg azt mondom hogy a k*rva ist*** fa**** hogy nemhogy előbb pc-re adnák ki áhhh adjuk ki box-ra hagy bénázzanak az fps-el....
  • Veelee
    Letoltottem a x360 demojat uberbrutal a hangulat es a grafika is.Szerintem game of the year lesz.
  • Newfronter
    DX10 only játék nem is lesz, 1 évig szerintem biztosan, a DX10-es karik nincsenek annyira elterjedve és drágák, meg sokan nem fognak rögtön a boltba rohanni ilyen kártyákért még egy játék kedvéért sem. Szóval az összes játék DX9-es alapból, de ha van DX10-es karid akkor azt is ki tudja már néhány játék használni, így a Bioshock is ki tudja.

A demó úgy tűnik, a Gamestaron is így írták hogy csak megjelenés után lesz, szóval előbb lesz a full. Na nem baj, nagyobb izgalommal töltjük majd a fullt! :D
  • grebber
    DX9-es!
  • Lteam
    Figy már,bocs a láma kérdésért de a Bioshock ez dx10-es game lesz vagy marad dx 9.mert a filmekből nem igazán tudtam kiszedni....azért a látvány odabasz...még 8 nap.
  • Newfronter
    Azt írták hogy még csinálják a PC-s demót, majd a hónap végén kijön. Szóval szerintem előbb lesz meg a full. :D
  • L2Goku
    kevesebb mint 2 het amig kijon +-1 nap szal nemsokat kell mar varni ra!:D
  • Ron Ragm
    Csek végtelen ellenfél ne legyen benne...
  • mucsácsó
    Itt már megtekinthető ez a híres-neves trailer, tökjó lett szerintem, nézzétek meg :)

Amúgy jha, azt kotyogják a külföldi fórumokon, hogy estére várható a PC demó...dehát ki tudja, ezaz...majd valami lesz :D
  • buldozer99
    úgylegyen:D
  • MrDevil
    de lehet hogy este lesz valami ki tudja :D
  • buldozer99
  • mucsácsó
    Most írtam épp, hogy nem akarok ünneprontó lenni, de...: X360 DEMO van a Live-on, PC-re nincs semmiféle demo (még legalábbis).. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs boxom :(
    szóval szopás van...
  • MrDevil
    A nagy bejelentés egy X360-ra a demo semmi több :( szal várnunk kell még!
  • mucsácsó
    hm én most keltem, úgyhogy maradok kicsit...megy a Spike TV, éppen CSI megy :P

amúgy ez a August 12 at 9pm/8c mit jelent? Soha nem értettem :D Percre pontosan nem nagyon tudni, hogy mikor lesz ez a trailer, mi? :D Mert gondoltam lehet felveszem :P

szerk.: 2K Games has announced that they will be premiering the launch trailer for the upcoming FPS BioShock on Spike TV this Sunday. The trailer will air sometime during a new episode of “The Kill Point” on August 12 at 9pm/8c and will feature brand new footage from the highly-anticipated game. Following the trailer’s debut, there will also be a surprise announcement from Game Head’s Geoff Keighley. I know I’ll be watching it anyway though, trailer or no, just because that show has been pretty good so far. BioShock will be in stores on August 21 exclusively for the Xbox 360 and Windows.

háde most néztem a műsort, és nincs ilyen hogy The Kill Point ma :D nemvágom az egészet, de valami csak lesz majd...