13397
  • Rage47
  • Kandurex
    Mi? A demó? Hát., ja..egy ideje már :)
  • Frank99
    KINN VAN!!!!!!!!
  • Istencsászár
    Ugylátom kis okítás ideférne:)

Valószínüleg nem, de nyugadtan rálehet rakni Lcd monitorra és élvezni a dolgot, sőt nekem sem HD tévém van, hanem pár éves LCD tévé de tudja a 720pt és semmi gond sincs vele, csak egy vga kábelt kellett vennem és voálá tökéletes a cucc.
  • Kandurex
    pedig máson nem érdemes, akkor inkább PC
  • GPx8
    Ja tényleg! Magyarországon mindenki HD-s TV-n nyomja az XBox-os játékokat. Ahogyan Te azt elképzeled...
  • Istencsászár
    A TV-t töröld ki a szótáradból nagyon gyorsan, HD!, akkor mé1szer közösen HD nem pedig TV.
  • Kandurex
    1080i mi? :D
  • ProGabe #537
    akarod mondani HDTV felbontásban? :P
    mert úgy nem igazán
    nálam ez a játék jelenti amúgy az igazi next-gen eljövetelét PC-re!ez már tényleg a következő fokozat,egyszerűen gyönyörű és eszméletlenül hangulatos
    ez az igazán jó példa arra,amikor a grafika tényleg csak azért olyan amilyen,hogy teljesen a hangulatot szolgálja.hát ez jó magyartalan lett,értitek az a lényeg :)
  • GPx8
    Most nem azért, de ha mi is TV felbontásban játszunk a játékokkal, akkor a felső-közép kategóriás VGA-k is simán bírják.
  • ProGabe #535
    az a hivatalos időpontja a demo megjelenésének!
    hát itt tartunk,demonak is hivatalos megjelenés,eszem megáll!
    amúgy én már már nagyon várom,biztos hasítani fog a 2100+-omon és a 9600promon :D
  • DarkSector
    21?
    Inkább örülhetsz ha a hó végén jön a demo, mert 20-ára esik az eredeti, és rá 1-2 héttel fog csak jönni a demo..
  • DarkSector
    Most akkor mi az álláspontod, mert aszöveg egyik részében ellentmondasz nekem a másikban, meg ugyanazt mondod, amit énn?!
  • Zóanagyvarázsló
    Remélem még sokan meg akarják osztani a Bioshock topikban a gépválasztásuk motivációit...

Teljesen fölösleges erről elmélkedni, különböző szempontok léteznek a választáskor, és fogyasztói szokásoktól is függ, kinek melyik éri meg jobban - többek között köztudott tény, hogy a konzol ára a játékszoftverek árába van beépítve. Vannak játékok melyeket kényelmesebb konzolon irányítani, játszani, egy FPS nem feltétlenül ezek közé tartozik, sajnos konzolon sok esetben lebutítják a mozgást és a célzást, hiába van elvi lehetőség billentyűzet és egér használatára. Bízom benne, hogy ez esetben mindkét verzió ki fogja elégíteni a tábora igényeit.
  • Hoz_Hun
    Teljessen igazad van. Én pont így voltam vele és nem rég vettem egy X360at. Otthon házimozi+HDTV, szóval nincs szükségem rá hogy bárkivel vitába száljak, mert magam tapasztalom az X előnyét. Mondhat akárki amit akar. Ha neki az a jó mondja a magáét, én meg látom élőben a külömbséget. Pedig elég erős az otthoni PCm is, de ha játékot veszek, ami mindkét platformon megjelenik, nem kétséges, hogy X-re veszem meg.
  • dante3
    Attól félek, hogy ha a demo 21.-én jön, akkor a teljes kicsit később!
  • wedge31
    Engem nem zavar ha ajnározod az x360-at / bár a másik két konzol jobban megérdemelné / mondjuk a konzol forumon de itt abszolut off.
  • Inquisitor
    Reklám? Nem tudom mire gondolsz. Arról van csak szó, hogy 8 bites korom óta számítógépet (PC) használok, és most értem el arra a pontra, hogy ha belerokkanok se tudok rákölteni annyit, hogy legalább "közepes" szinten tartsam és hát vannak költséghatékonyabb megoldások.
    Másrsézt meg azért keveredett a témába, mert a boldog X tulajok már tegnap éjszaka óta nyomhatják a demót, és kíváncsi voltam a véleményükre.
  • Inquisitor
    Vegyük figyelembe, hogy az X360-nak korlátozott a memória és Vram mennyisége egy csúcs PC-hez képest. Viszont azt hiszem azt is írták, hogy kevesebb shader lesz a PC verzióban. Abban még is csak ott van a toppon az X360.
  • wedge31
    Most tényleg kell ez konzol reklám egy pc-és topicba ?
  • Istencsászár
    Kétlem hogy igy lenne, mert igyis izzadós lesz a pécéken a dolog, csodálkoznék ha olyan frémmel menne mint Xen, azmeg hogy még szebb texturák jó Pr mivel tű élesek a texturák, ezt nehéz lenne feljvítani:)
  • Inquisitor
    Akiban január-feubruárban a karácsonyról beragadt konzolokat igen érdekes áron nyomták ki.
    X360-ból a karácsonyi csomagot árulták, ez félúton van a Core és a Premium között, nagyobb vinyóval.
    Akkor került a használt 32K-ba, az új meg 40K-ba persze jenből átszámítva. És ugyanitt a kisebb PS3 volt 60K körül :)

De igazad vagyon arány ügyileg, ha a friss USA árakat nézzük, azok is nagyobbak ennél. Viszont egy komplett gamer PC árából (ami viszi maxon) már tényleg vehet az ember kettőt.
  • Djemba
    nekem egy ati x1650pro 512 mb karim van
  • Kandurex
    akkor se jön ki kettő :)...bár core -ból lehet...használtan akár 2 core is kijön!...megkövetlek...igen. min. 2db X360 -at is tudsz venni abból a videókártya árából amin hasonló minőségben élvezheted, mint az X360 verziót..
  • Inquisitor
    Egy hét és kiderül. Bár demok átlag csak közepes beállításokat tartalmazzák a méret miatt. De a full is jön 21-én USA-ban.
    X360-at meg aljas módon nem itthoni árakon szoktam számolni.
  • Kandurex
    hm...nos, miután az én véleményem szerint maximális minőségbe el kell futnia egy 8800GTS -en, 1db X -et se tudsz venni belőle
  • Inquisitor
    De lesz, még szebb is. Kérdés hány X360-at kapsz a VGA árán, amin olyan lesz?
    (Amúgy azt nyilatkozták, hogy pár helyen grafikailag polirozottabb és magasabb felbontású textúrákat használ majd a PC verzió.)
  • IgH
    Túl nagy jelentősége nincs,ha ki tudjuk már próbálni a demót egy héten belül,sőt lehet a teljeset is,bár én azt,ha jól fut nem szedem le..
    Csak remélem,h 24-én Mo.-n is lehet már kapni a cuccost,ha meg netán esélytelen lenne a videókarim miatt,akkor meg úgyis mind1. :/ Bár ebbe nem is gondolok bele..
  • Kandurex
    nem mondod, és még is honnan is veszed?
  • Djemba
    láttam xbox360 a demot grafika ngyönyörű csak pc nem lesz ilyen szép
  • Inquisitor
    Tévedtem az EU-s megjelenés nem 23-a, hanem 24-e.
  • IgH
    A hardwireden van egy hír,miszerint 21.-én jön a demo,bár lehet,h csak félreértelmezték az alant is idézett szöveget,ahol azt írták,h lehetőleg 21.-e előtt ki akarják adni. Na mind1,legalább biztos,h egy héten belül lesz kipróbálható verzió,ha meg elviselhetően fog futni,akkor úgyis megvárom a teljessel az boltba kerülést,csak kérdést,h nálunk is lehet-e majd kapni jövőhéttől.
  • Inquisitor
    Na jah, de mindenhol folyik a víz, nem kevés PixelShader erő kell hozzá.
    Meg szvsz pöttyet jobban néz ki a BS, mint a Tequila felügyelős játék.
  • Inquisitor
    Az lehet, de ami videot sikerült látnom (IGN-es?), ott kiderült, hogy ha a legdurvább fegyverek összes lőszerét elpazarlod egy Big Daddyre, akkor sem fog megmördelni. Konkrét leírás volt ugyan ott, hogy a különböző módszerek bevetésével röpke 26 perc alatt sikerült kinyírni egyett, de olyan trükökkel, hogy telekinézissel rádobta a fazon az összes bombát amit egyik monsta rádobált, átvágta a biztonsági rendszert, hogy megtámadja a Big Daddyt, stb. És ezekkel együtt is ennyi meló volt ...
  • strebacom
    "Igaz hogy a játék kipróbálható verziója XBOX360 konzolra már elérhető, az Irrational Games bejelentette, hogy nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy a PC demó is kész legyen még a végleges játék megjelenése előtt! A teljes játékig még 8 nap van, vagyis a demó akármelyik pillanatban megérkezhet!"

Forrás:Cybergen....
  • wedge31
    Big Daddynak ha nem akarsz egyáltalán nem kell neki esni ez is játékos függö.
  • Elmör
    Ez az ajánlott konfig azért nem semmi lett. Ennél durvábbat talán csak a Stranglehold adott ki ajánlottnak.
  • Elmör
    Az is biztos, csak az elején szerintem nagyon vigyázni kell az ilyennel (lásd Stalker) mert kevés erő és fegyver lesz gondolom, tehát nem biztos, hogy rögtön neki kell esni a Big Daddynek, legalábbis én nem tenném.
    Zsír játék lesz az már biztos!
  • wedge31
    Valamelyik trailerben pont egy fejlesztö mondta ,hogy lövöldözve meg varázsolgatva is végig lehet tolni a játékot ez a játékostól függ.
  • Inquisitor
    BioShock developer Irrational Games has apologised for the lack of a PC demo, following the arrival of the 360 version on Xbox Live Marketplace yesterday. However, Irrational assured that "everyone is working at full capacity to deliver it to you before the game hits store shelves on August 21".

Reméljük sikerülni is fog.