13397
  • grebber
    Hány éves vagy te ,ha ez számodra fosatos ? Még véletlenül se láttam eddigi videók alapján fosatosat!

Pár játékban már volt ilyedés de ott se szörnyek meg ilyenek miatt hanem a hangok miatt. Pl a Doom 3 nál amikor mentél (persze nem nappal hanem este fülhalgatóval) az üres folyoson sehol senki azt egyszercsak előttem egy kibaszott nagy csattanas a falról levágodik egy fémlap és kicsapott a gőz na ott rendesen hátramozdultam.
    Meg a FEAR pil ott is nagy csend sehol senki mászol le a létrán megfordulsz parás hang azt ott a kiscsaj előtted!

Bioshockba ilyeneket hirből se láttam.
  • csoola
    nincs igy, ritkán tényleg elöfordul h valahonnan egy belsö ember kiszivárogtatja... de bizzatok benne, én már nem is merem majd elinditani a vidik is fosatosak néhol igencsak:D
  • csoola
    az majd csak a sli quad sliben megy 8 karival de cask 8900 ultrán (bennfentes info)
  • Scofield
    Már csak 20 nap emberek!!!!!
  • strebacom
    "Augusztus 21 lesz az a nap, amit már sokan és régóta várunk, hiszen megérkezik az FPS 2.0, azaz a BioShock. Bár sok videót és képet láthattunk már eddig a játékról, a várakozás utolsó heteiben is jól jön némi betekintés a műbe. A mostani trailer a játékmenet részleteit mutatja be számunkra némi magyarázattal körítve"

Videó

forrás:cybergen....
  • Kandurex
    Ne bántástok már! Arany ember! Látjátok, hogy szívén viseli az anyósa sorsát na!
  • lee56
    akkor már ne légy kispályás, 8800 utlra kell neked méghozzá 4x quad sli-be, ozt menni fog a szupermárió is folyamatosan legalább
  • minimize
    Szerintem vegyél inkább két 8800GTX-et, meg egy 1,2kW-os tápot alá.
    Meg még2GB memóriát.
  • Evogordon
    Ad nekem veszek még egy hd2900-et :DDD én is hagy legyek boldog..
  • Voltan
    Hát LOL.
  • Kandurex
  • L2Goku
    Nem ezen fiacskam csak dossos jatekok futnak.
  • Kindred Blades
    A héten pakoltam fel egy új gépet, véleményezést kérnék, hogy hiányzik-e még valami (előreláthatólag, a játék teljes grafikai élvezete végett), vagy költsem a maradékot a kocsira (úgyis anyósom utazik vele, ki akarom vetetni a légzsákot. A minap 180-al söpört végig Ausztriában, a sztrádán :) )

alaplap: ASUS Nforce4 M2N4 SLI (AMD, AM2, DDR2)
    proc: AMD Athlon 64 X2 5200 AM2 (OEM, de terméksupport csak nem kell :) )
    grafkártya: 2 db, ASUS Gerforce 8800 GTS, 320 MB, SLI-ben, párban
    2GB 800 MHz-es Kingsmax (MARS) RAM
    és egy 320-as samsung, SATA 2-es winchester.

El fog ezen menni, vagy valamit még be kéne újítani?
  • Scofield
    Remélem jövő héten már lesz demo
  • Code92
    na augusztus végén indul a hajsza de sajna nem soká akkor már indul a suli is
  • Rage47
    tuti jó lesz, sztem nem rossz gép, max. a proci kicsit...
  • w77d
    basszus de jó lessz ez a game!! szigorúan megveszem eredetiben méghozzá amint boltokba kerül!!
  • buldozer99
  • Voltan
    Höhö :D
    Nekem nincs sok választásom. Novemberben újítottam gépet egy akkor felső középkategóriásra, és most csak lesek... :((
    Mindegy, lesz*rom, hogy fog kinézni, de ezt mindenképp kipróbálom.
    Végülis egy 3800 + Athlon, 2 G ram, 7600 GT csak elég lesz valamilyen szinten. Legalábbis nagyon ajánlom...
  • Csuhai G
  • grebber
    Szerintem XP-n futtasd akkor gyorsabb lesz :D
  • lee56
    Szerintem várd meg amég kijön a játék, s dönts akkor bölcsen, sokat már ugyse kell aludni odáig :)
  • daneelolivaw
    hali!
    nem tudok döntei, lécci segítsetek!
    most akkor vista vagy xp alatt futtassam a bioshockot?
  • Evogordon
    Demót a népnek!!
  • grebber
    Több helyen jelesre vizsgázott a BioShock

Platform: PC, X360 Típus: Érdekesség
    Dátum: 2007.07.31. Író: fojesz

Néhány szerencsés külföldi kolléga már szemügyre vehette az augusztus végén boltokba kerülő BioShock végleges verzióját, mely a hírek szerint rendkívül jól teljesített.

Sejtettük ugyan, hogy nem érheti majd panasz az új FPS-t, mely mint kiderült, nem csak szép, de rendkívül hangulatos és innovatív is. A PC Gamer profiljához hűen a számítógépes változatot vette górcső alá, s remek osztályzattal illette a játékot: 95 százalékot szavaztak meg neki a tesztelők. Az OXM a konzolos (Xbox 360) változatot tesztelte és maximális pontszámmal ajándékozta meg a kicsikét vagyis tíz pontból tizet ért el a sikervárományos lövölde.

info: Gamekapocs

Na akkor ez is szar lett
  • STREEX
    Új videó
  • spidey91
    Valaki irjon má a 2Kgames nek hogy hozzák má be Mo-ba is a Gyüjtöi verzsönt!

• tmisi
    Nem feltétlenül. Scooterék legújabb aébuma már január végén fenn volt, pedig boltot még nem látott. :D
  • L2Goku
    Ahoz hogy valaki Felrakja Warezra eloszor megkell vegye :D Eddig is igyment ezutanis igyfog. Ez oan minthogy mi verjuk a ciganyokat , okmeg visszajonek Familyastol :D :D
  • DarkSector
    Egyik húzza a másikat...
    Ez olyan, mint a tyúk meg a tojás esete....
  • lee56
    Hát lehetne filózni azon, hogy a sok silány minőségü játék miatt ilyen sok a kalózkodás, vagy a sok warez miatti kevesebb profit miatt csinálnak egyre szarabb játékokat... de ez már totálisan kimeríti az OFF fogalmát :)
  • DarkSector
    Hát azt mondta a gamestar pontossan, hogy x360-ra lesz demo és csak remélni tudják, hogy a pc-seket sem hagyják ki a buliból...
    Szóval pc-re még semmi hír a demo-ról.
  • Kandurex
    Nem azt mondtam, hogy szar lesz, csak pont az ilyen a hozzáállás miatt kapunk keveset a jó játékokból.

Azért van az éremnek másik oldala is:

A gamer piac amúgy is telítve van, szóval, ha meg mindent megvennénk, akkor meg az ömlesztett szutykot kapnánk, hisz mindegy mi, csak doboza legyen,,..

érdekes nem? :)
  • L2Goku
    Game Star Szerint hamarosan lesz Bioshock Demo , ez mikor losz ?:)
  • DarkSector
    Na akkor feltenném az egyszerű kérdésemet...
    EZ MEG MI A FRÁSZ??????
    "Igaz majd az Unleashed megoldja a problemót."

Ha régi motoros vagy, akor vághatod hogy az Unleashed egy a sok warez csapat közül...a legfontossabb, hogy nem feltétlenül fogják kiadni a saját verziójukat, mert lehet, hogy más csapat fog vele foglalkozni...

És jó tudni, azt is, hogy rajtuk az ég világon semmi nem múlik abból a szempontból, hogy mennyi bug lesz benne...
    Ha a fejlesztők hagynak benne bugot, akkor azt ők sem fogják nekünk kijavítaní...
    Gondolom ebben nem mondok senkinek sem újjat, mert ez azért szerintem egyértelmű...
    A bugokat majd a fejlesztők fogják utólag PACH-ekkel korigálni...
  • tmisi
    Na jó most eléggé warez pártinak nézek ki, de amióta megvettem a tdu-t és ugyanazt kaptam mint a bugos procyon (és a patch sem dobott rajta sokat), sőt a 200km-es verseny vége előtt 5 perccel lecsatlakozik a netről hibával, háát nem tom mikor veszek meg legközelebb vmit...

"de persze az Unleashed nem fogja megoldani, hogy szart kapuk a képünkbe, de neked jó lesz..."
    Én meg ebből azt veszem ki, hogy szted szar lesz (lehet) a BioShock. Én csak arra akartam erre utalni, hogy a steam sem igazi védelem már. Anno HL2-ből pl. normális telepítős változatot nem láttam még csak rippeltet. Mostmeg: Az LP meg aznap megjelent a neten, mikor kiadták. És szuperál rendesen.

DarkSector: nem
  • Kandurex
    Ebből a hozzáállásból adódik, hogy döglődik a PC -s piac,..egyszerűen önmagukat ismétlik a fejlesztők, a jól bejárt ösvények követésével, mert nem mernek, nem tehetik, hogy innovatív fejlesztsébe kedzjenek, hisz nem térül meg, vagy nagyon kicsi az esélye,...de persze az Unleashed nem fogja megoldani, hogy szart kapuk a képünkbe, de neked jó lesz...
  • DarkSector
    Most töltesz le netről először játékot?
  • tmisi
    A Bioshock is steames lesz !?

"Important Note: Game requires Internet connection for activation." Ez van a gépigényben. Igaz majd az Unleashed megoldja a problemót.

• DarkSector
    Mielőtt még teleírnánk a topicot, elárulom, hogy az előbb mire utaltam!!
    Ha Steam-elsz, akkor az eredeti cuccos és nem kell buherálnod...mert nem fog menni...

Ha meg nem vetted meg steam-en keresztül, akkor buherálnod kell, de akkor a buherált verziót kell leszedned...

Vagyis ha warezolsz, akkor a warez telepítőt szedd le....érted?
    Segítek!
    A Steam helyett ezt kéne beszerezned, és utána foglalatoskodni a cd-kulcsokkal...:
    Lost Planet- UNLEASHED

Remélem segíthettem...