13397
-
#585 -
#584 -
Scofield #583 Ha minden igaz a Pc Demo fileplanet-n 18-n jön! -
Zóanagyvarázsló #582 Rendben, számodra nincs, számomra van, különböző embereknek különböző igényei vannak.
Egyébként kösz, de boldogulok magam is :) -
#581 Felőlem kiadhatják egy év múlva is, de akkor már nincs értelme...
Ha meg az Overlord kell akkor szólj...:D -
Zóanagyvarázsló #580 Nézd, akármennyire is sokan töltenek le egy demót frissiben, a letöltések nagy része az elkövetkező napokban, hetekben, hónapokban történik meg (ez a vásárlásra szintúgy áll, a WarCraft 3-at vagy a StarCraftot a mai napig veszik). A saját az ismeretségi kör, vagy akár kis hazánk fogyasztási szokásait nem helyes kiterjeszteni globális méretűvé, torz képet kaphatunk. Ha valaki egy viszonylag régebbi játékon akar játszani, bizony nagyon jól jöhet a demó kipróbálásként. Talán ezeket az embereket nem kellene önkényesen leírni. (Például a Gothic 3 kései demóját a World of Gothic rajongói oldalról hasonló számban töltötték le, mint a messisáként várt patcheket. A Gothic 2 évekkel megjelenés utáni demói is sikeresek voltak al etöltési staisztikák szerint.)
Nekem még az általam várt Overlord demójára sem volt időm. Én vagyok a
deviáns, mert igényem még lenne rá?
Leszögezem ismét, valóban előnyösebb és ésszerűbb, ha a demó röviddel a játék megjelenése előtt kerül ki a szerverekre, de ennek semmi köze a létjogosultságához. Nem kell ráerőltetned a saját preferenciádat sem a közönségre, sem a fejlesztőkre ;) -
#579 Szerintem nem vágod a dolgokat....
Én arról beszéltem eddig, hogy ha a teljes gém mondjuk 20-án jön ki a Demo meg ezzez képest 1-héttel később mondjuk 27.-én...
Akkor aki meg akarja venni vaktában az már úgyis előrendelte egyszer a játékot, aki meg nem, az meg a neten keresztül jut hozzá néhány óra alatt!
Mint a Transformers, vagy TRA esetében, mikor már mindenki végigvitte (ráadásul 100%-ra) a játékot, és kb egy hónapra rá került elő a demo....
Akkor vajon ki töltené már le a demo-t?
Mert engem nem zavar, ha nincs demo előtte, de akkor inkább hagyják a retkesbe, és inkább foglalkozzanak a végleges verzióval, amíg ki nem adják... -
#578 hatalmas poén volt még kandurex is nevetett rajta.... -
#577 Remélem vágod, hogy mire mondtam, hogy PC demo...
Gondolom értetted benne a poént?
Vagy nem? -
:D -
#575 usákoknál egy két bolt már kirakta polcra a boxost.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=179833&page=30
-
#574 A demot egyébként a fejlesztők egy félnapos munkával, se, összedobják. Hogy mikor kerül fel a netre az csak a kiadó dolga, szóval a fejlesztőknek nagyjából most annyi közük van ahhoz, hogy még nem tölthetitek mint nekem... -
Zóanagyvarázsló #573 A Fileplanet időleges exkluzivitásán már lehet mérgelődni, bár fölösleges. Ők pont türelmetlen játékosokból élnek. -
Zóanagyvarázsló #572 Nem volt beígérve megjelenés (pláne határidőre), ezért volt a napokban beharangozva "meglepetés-bejelentésként" a mostani Xbox360 demó is. Persze lehet, hogy tévedek, ez esetben a vonatkozó hír - és nem spekuláció - linkjével cáfolhatsz.
Fan meg 1 perc ide vagy oda, szó nincsen "logikátlan hülyeségről", alaptalanul kezdted el pocskondiázni (#451, #459) a fejlesztőket. Különben is jönni fog a demó. Egy fan ne szidja türelmetlenségében a fejlesztőket, ha meg nem vagy fan, nem kellett volna ennyire magadra venni. (A legnagyobb fanok különben is előrendelik a játékot, nincs szükségük kipróbálásra a vásárláshoz - ezért rajongók.) Én csak annyit mondok, egy demó késése senkinek nem ér meg ekkora idegeskedést, nem dől ettől össze a világ.
Ami engem illett, a demóról készült felvételek már meggyőztek arról, hogy csalódástól nem kell tartanom. -
#571 hazug pr-osok..méghogy tesztelik a pc verziót..de azért a fileplanetnek már van belőle preloadja amit csak aktiválni kell majd valami kis vacakkal..
ezer hogy az xboxal egyidőben már megvolt a pc demo is a majd kiadott formájában -
#570 #558? -
#569 Bevolt igérve a demo....
És mégegyszer mondanám, ha még nem említettem, hogy egy fan-nak 1perc is egy örökkévalóság.... -
#568 És ki mondta, hogy az?
Ott a szöveg a videóablak felett... -
Zóanagyvarázsló #567 Ha már ennyire kényelmes és megfontolt típus vagy, akkor plusz 1 hét nap várakozás nem lehet gond ;)
Egy valamit nem értek: miért muszáj a megjelenés napján beszerezni a játékot, miért nem lehet várni vele pár napot? Bizonyos játékokhoz - főleg RPG-khez - pedig örülhet az ember, ha egyáltalán demót kiadnak. Azt még meg lehet érteni, hogy nagyon vártad az egyébként be nem ígért demót, de azt nem, hogy ezért szidni kezdted a fejlesztőket. Különben is egy rémhír miatt volt az egész, nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan jön az a demó. -
#566 Hamarosan lesz, pár nap vagy óra :) Nézzétek meg a fileplanet oldalát! -
#565 impresszív nagyon, alig várom, hogy megjelenjen a PC demó, akkor fog igazán feléledni a topik
-
#564 Szerintem ezt a játékot max a gépigény ölheti meg, egyébként siker lesz. Látva az xboxos demot nyugodtan mondom ezt. Újraértelmezi a horror-t, marha jó! -
#563 az a lol hogy ez nem pc-demo -.- -
#562 De szerintem a pályák nem lol-ak meg a sok sötétség sem lol...
Tiszta psziho-Doom3 -
#561 lol -
#560 Jah iszonyatossan jó és még csak nem is kell bill meg egér! -
#559 nem vagy képbe -
#558 Bioshock PC Demo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PC Demo -
#557 Háát nemigazán...
De te lehet hogy igen, de a fanok tutkóra még egy perc késéstől is a falra tudnak mászni... -
#556 Ha letöltöm netről, akkor is kipróbálnám előtte a demo-t ember! -
#555 nyugi, MÉG nincs kinn... -
#554 -
rémrendescrysis #553 Ezt meg hogy érted, talán úgy hogy már le lehet tölteni? -
Hellsing47 #552 nem feltétlenül kell a demónak a játék megjelenése elött kijönne ahhoz hogy az ember kipróbálhassa...ha valaki nem akar zsákbamacskát akkor szerintem tud várni 1 hetet a demóra mielött megvenni a full-t (hiába van már kint akár több hete) -
Zóanagyvarázsló #551 Attól, hogy a demó pár nappal később jelenik meg mint maga a játék, ki lehet próbálni vásárlás előtt, nem kötelező mindent a megjelenés napján megvenni, lehet várni egy hetet. Szerintem körülbelül Hellsing47 is erre gondolhatott, ezért én nem látok ellentmondást.
Lehet azt mondani, hogy emiatt sokan inkább warezben szerzik meg, de aki azonnal le akarja tölteni a teljest, lehetőleg megejelenés előtt, az valószínűleg nem a demó hiánya miatt kerüli messzire boltot. Persze az lett volna az uideális, ha időben kész lett volna a demó, de egyrészt nem is ígérték be, másrészt inkább a demó csússzon, mint a teljes játék. Legalábbis szerintem marketing szempontból is enyhén szólva furcsa lenne, ha a demó miatt késne a játék. -
strebacom #550 Fake már volt tegnap.... -
#549 Legalább feldobtam a napotokat! -
tmisi #548 Na végre, már azt hittem végleg elment az eszük. -
strebacom #547 Más!! -
strebacom #546 Ne hülyüjjé wazze,mert...