13397
-
Hellsing47 #465 mét?
sok mindent meg lehet tudni belőle?
[még nem nézte meg] -
#464 nagyon spoiler!!! gyk. az egész demó! -
#463 -
Hellsing47 #462 thx :)
hadd folyjon a nyálam :D -
strebacom #461 Na azért nézzétek végig a demó videót nagyon jó minöségben ITT -
Hellsing47 #460 tudod a demó általában arra szolgál hogy eldöntse az ember hogy megveszi-e az eredetit..
attól még hogy egy héttel később adják ki mint a fullt nem lesz "logikátlan hülye dolog"
legalábbis szerintem a gémerek többsége elöbb szeretné kipróbálni azt amire kiad legalább ~11ezret -
#459 Mert logikátlan hülye dolog fáradni egy gennyes demóval, ha egy héttel előbb mindenki meg tudja venni az eredetit, és addigra majdnem végig is viszi...
Nekem ezek után eszembenem jutna letölteni a szaros demo-t...
Jah és akik nem veszik boltban, azok meg méginkább előbb jutnak a teljeshez a net segítségével...
Ezt az energiát inkább fordíthatták volna a végleges játék csiszolására...
Nembaj..biztos ingyé rakják össze a demo-t... -
#458 NAON EGYSZERŰ!!!!!!!
Nem kell letölteni a demo-t, aki csak megvenni akarja! -
Gabe18 #457 Amit írtam,az ezt mért zárja ki? -
#456 csak sok helyen inkább szeretik az emberek kipróbálni a játékot mielőtt megveszik.... én is előtte megnézem utána veszem meg csak.... sztem a fejlesztőknek a kiadonak meg pláne nem mind1 mennyit ad el abbol a termékből, csak hát ugye mindíg 2-őn áll.... mert vagy pozitív lesz a demo után a vélemény és az is megveszi aki nem akarja vagy hatalmas nagy bukta és akkor annyian se veszik meg mint aki látatlanba akarta megvenni -
Gabe18 #455 Azért mert a fejlesztőnek tök mindegy hogy te a megjelenés napja előtt egy héttel nézed meg a demóját,vagy a megjelenés után...
Sőt bizonyos szempontból még jobb is ha már a boltok polcain a játék,és első felindulásból el is tudsz rohanni megvenni. -
#454 ha volt akkor bocs.
WHAT ABOUT A BIOSHOCK PC DEMO?
August 13, 2007
After the appearance of the BioShock Demo on Xbox 360™ last night, I’m sure many of you PC fans wondered, “What about us?”
Here’s the deal.
A BioShock PC Demo IS coming. We tried as hard as humanly possible to get it out to you guys simultaneously with the 360 demo, but we needed to make sure that it was perfect -- that all drivers were ready, and that the game looked great on a huge variety of computers.
Currently, the PC demo in its final stages of testing and approval. We are pushing to get it out to you as soon as possible. It will be out during the month of August, and everyone is working at full capacity to deliver it to you before the game hits store shelves on August 21st. I will also let you know as soon as I have an exact date for the demo's release, so please stay tuned.
I cannot express enough how sorry I am for the wait. Thank you for understanding and your patience. Just remember -- only eight days left till you get your hands on the full game.
I’ll let you know where to get the demo as soon as it becomes available. -
#453 -
#452 Igazad van! :) -
#451 A PC-s játékosoknak ráadásként jó hírrel szolgálhatok, a demó ugyanis minket sem kerül el, csak a fejlesztők augusztus vége fele fognak elkészülni vele, így valószínűleg csak a megjelenés után lesz lehetőségünk kipróbálni a programot.
A Gamestar oldalán olvastam!!!!!!!!!!!!!!!
Én azt mondom, hogy moderalva MEG!!!!!!!!!!!!!!
MI A moderálva moderálva moderálva moderálva A MEGJELENÉS UTÁN EGY DEMO?????!!!!!!
HÁÁT A moderálva moderálva, NEM ELŐTTE KELL AZT KIADNI A moderálva moderálva A moderálva FEJLESZTŐKKEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#450 Nem sóder. Az esetek többségében azért kerül ki hamarabb a konzol változata egy game-nek mert egyszerűen könnyebb és gyorsabb fejleszteni pl xboxra. Nem kell annyit tökölni a hw gyártókkal hogy pl nvidia és ati kártyán is egyformán jól menjen stb. Van egy fix hardver ha az egyiken jó akkor mindegyiken jó lesz. A másik dolog: köztudott hogy az xbox360-nak van az egyik legjobb devkitje.
Meg ugye az is benne van hogy a pc-s verzióban esetenként több feature-t raknak. (Bár a nextgen konzoloknál ez már nem annyira jellemző mint régebben). -
IgH #449 Köszönöm a válaszokat,hát abban reménykedek,h a kényes grafika elemek kilövésével letudom élvezhetőre butítani,normális látvány mellett. Aztán kitudja.. -
#448 Lenyügöző lett ez a játék. -
strebacom #447 Köszi!! -
Gabe18 #446 "Pentium IV 2.4GHz-es processzor -ajánlott Core Duo.
1 GByte RAM - ajánlott 2 giga.
Direct X 9.0c kompatibilis videókártya legalább 128 mega VRAM-mal (NVIDIA 6600/ATI X1300 vagy jobb) - ajánlott 512 MByte VRAM (NVIDIA GeForce 7900 GT vagy jobb, a DirectX 10-es támogatásért pedig GeForce 8600 vagy jobb). "
Szóval elvileg megy,de hát hogy hogy... Abba a gépbe szerintem az a videokártya szerintem olyan mint Ferrariba a Trabant motor... -
#445 Minimum Requirements:
CPU - Pentium 4 2.4GHz Single Core processor
System RAM - 1GB
Video Card - Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550).
Sound Card - 100% direct X 9.0c compatible sound card
Hard disc space - 8GB free space
Recommended Requirements:
CPU - Intel Core 2 Duo processor
System RAM - 2GB
Video card - DX9 - Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better) / DX10 - NVIDIA GeForce 8600 or better
Sound Card - Sound Blaster X-Fi series (Optimized for use with Creative Labs EAX ADVANCED HD 4.0 or EAX ADVANCED HD 5.0 compatible sound cards)
-
#444 hm,..lehet sóder is, mindenesetre várható volt -
strebacom #443 Ezt találtam a 2K fórumán és sokan felháborodtak :
"Guys, the PC demo is simply not ready. The pc development was always a bit behind because we had more time to finish things (no submission to MS). The PC game will therefore have a bit more polish (and a couple more features like turning off loot highlight options) that 360 doesn't have..." -
IgH #442 Sry a kérdésért,de nem követtem,h kiadták e a hivatalos gépigényt. Szal ha vki vágja akkor mondja már meg légyszíves,h előreláthatólag mire számíthatok egy: Amd64 X2 Dual 3800+,2ghz,2gb ram-os géppel egy nagyon gyengécske Geforce NX6600-al megtámogatva. Nagyon remélem,h nem az lesz mint a Lost PLanetnél,ahol gyakorlatilag ha mindent a legalacsonyabbra vettem,akkor se tudtam élvezhető sebességet kicsikarni belőle. -
strebacom #441 Xbox demo gameplay videó -
#440 hát ha jól körbe mászkálsz,mert hát a látvány az csillagos 5-ös akkor jó 20-30 perc:)
mint általában mai demok,na ez 1.3 Gigab
de totál rendben van a gém -
strebacom #439 mindenkinek kell a demó -
Djemba #438 5 nap -
strebacom #437 kb. mennyi a demo játékideje xboxon?? -
#436 Kiváncsi leszek milyen gépen fog jól muzsikálni mert kraft az kell majd alá. -
#435 "FRISS! - Ma hozza nyilvánosságra a Take Two, hogy mikor adják ki a PC-s demot."
Remélem holnap jön a demó -
#434 Most toltam ki a demót. Hú! Nagyon ottvan a cucc. A level designerek maximálisat alkottak! A grafika az eddigi legjobb amit láttam! A játékmenet a helyén. Parázós részek is rendben. Ha a full játék végig ilyen akkor nagyon nagyon nagy kedvenc lesz nálam. -
#433 Büntetés... -
#432 -
strebacom #431 -
Hellsing47 #430 olvasni tudsz-e? :)
csak x360-as demó jött ki -
#429 gondolom még nem jött ki ugye? -
#428 Jól hangzik! -
#427 SPOILER VESZÉLY SPOILER VESZÉLY SPOILER VESZÉLY SPOILER VESZÉLY SPOILER VESZÉLY SPOILER VESZÉLY SPOILER VESZÉLY!!!!
Bioshock:
hat rovid leszek mert ezt ki kell probalni. a jatek egy bevezetovel indul hogy a fohos egy repulon ulve lezuhan. a kovetkezo pillanatban mar a vizben talalod magad az ego roncsok kozott es mint a titanic filmben robajok zajok a sullyedo geproncsnal. ESZMELETLEN! szal bemesz egy vilagito torony szeru dologba es elindul a tortenet. eljutsz ebbe a viz alatti varoskaba es kozben lassan de fokozatosan ravezetnek hogy nem egy gyerekeknek szolo jatekkal jatszol ilyen genmodositott figurak rohangalnak mindenutt es a fraszt hozzak rad. a hangok eszmeletlen jok! mint ahogy a latvany is. lassan fegyverekhez es plazmahoz vagy eppen "tuzvetohoz" jutsz amivel semlegesiteni tudod az orul ellenfeleket. vannak a jatekban checkpointok tehat egy adott utvonal menten kell vegigtolnod a jatekot.
kozben a latvany es a hang illetve a tortenet is elvarazsol! - nem vagyok egy thriller fan, de ez engem is megfogott.
sok apro dolog van amiert nagyon jo a jatek. az ellenfelek akkor rontanak rad ha eszrevesznek. ha felgyujtod oket megprobaljhak eloltani magukat a vizben ha van a kozelben. ha arammal lovod oket es vizben vannak agyonvagja oket a feszultseg.... egyre tobb ellenfel van es nehezebb oket kinyirni. a demok is szepek voltak de igy jatek kozben a 100cm-s bravian egyszeruen beszaras!
jah es szinte folyamatosan megy alatta ilyen regi amerikai szalonzene hat hazimozin neha azt ereztem mintha a szomszed szobaban jatszana a zenekar annyira jol szol
szedjetek le az utobbi idok egyik legjobb demoja
Forrás Gamer365! -
Hellsing47 #426 :D