125
  • Myron
    Ez lol. Tényleg, én is rögtön erre gondoltam, hogy mi a fasznak villognak avval?
    De lehet hogy direkt és van célja de NEM TUDOM MI. :)
    Szarok az egészre NEM TUDOM és nem is érdekel.
  • Rockk
    Meg tudja nekem valaki mondani nekem mijert jonnenek a foldre a kis ufosok?
    Ez pont ojanmintha egy amerikaji ell menne elni afrika valamejk torzsevel, csak 1000 szer roszab.
    Ha anyira inteligensek tudhatnak hogy ha ide jonnek..a legjobbik esetben el lkapjuk oket,tanulmanyozuk oket, ell rabojuk a tehnologiajukat, es soha tobbe nem ternek visza..Az emberek nem jatszanak.
    Ha en foldonkivuli lennek, Orulnek..
    De nem, komojan...ha inteligensek a foldonkivuliek, bisztos van anyi eszuk hogy ne ide jojennek..
    P.S. uzenet a foldonkivulieknek :
  • Rockk
    En tegnap 3 ufot lattam..lebegtek meg minden..

es utana fell ebredtem :))
  • Dr DeViLKiNG
    az észlelések szerint a keleti parton elég sok volt nagyvárosban... de senkinek egy kamera, vagy fényképezőgép??!! :))
  • Dr DeViLKiNG
    uborkaszezon idejé mindig előjönnek ezek a "öreg parasztbácsi a kocsmából hazafele full beállítva, ufot látott" dolgok
  • Takigabi
    Én tegnap Jézust láttam
  • sz4bolcs
    BlackRose: Már leírtam, hogy szupertorta drazséval, de... Na jó kimondom. NEM TUDOM. LEHET, HOGY ZSELÉSCUKOR. ;] ezek a hírek max bolondozásnak jók :)
  • BlackRose
    Mivel az UFO-k kétségtelenül nagyon szeretik mutogatni magukat (több fényképünk van, mind pl. a világ legszexibb fotómodeljeiről), de persze mindez úgy történik, hogy véletlenül mutogatják meg magukat (igaz, hogy szuperior technológiával rendelkeznek, de jobban észrevehethetők mint pl. az USA 198x-as fejlesztésű repűlőgépei, na de mindegy). Persze feketére mázolják magukat, és aztán XX mindenféle villogó lámpával szerelik fel magukat... de erre van magzarázat (pl. csak fekete festéket tudnak előállítani még a szuper technológiájuk felhasználásával is, ja és persze egéssz évén át ünneplik a Karácsonyt (ezért a szines lámpák - lehet, hogy a Kínaiak egész jó üzletet köthetnének velük ) na elég a bolondozással. Mivel sokan látják tehét a következőket szögezném le:

1. NEM TUDOM
    2. Feltételezem, hogy valami van (NEM TUDOM MI)
    3. NEM TUDOM MI
    4. Feltételezem, hogy nem Földöntúli lények (NEM TUDOM MI)
    5. NEM TUDOM MI
    6. Feltételezem, hogy van még máshól élet, de EMBERI rezolálással nem tartom valószínünek, hogy ide jöttek, és hogy ilyen ügyetlenül figyelnek bennünket (NEM TUDOM MI)
    7. NEM TUDOM MI
    8. Feltételezem, hogy USA titkos repülőkről van szó (NEM TUDOM MI)
    9. NEM TUDOM MI

Nem sokat fejlődtünk, valamikor az ismeretlen dolgokat Istenekkel magyaráztuk (és még ma is követjük ezeket a dogmákat), ma pedig mivel ha Istenről beszélnénk akkor lehülyéznek bennünket (miközben mindég jobban hisznek a vallási dogmákban), hát ezért miért ne lennének valami földöntúli lények, ja és persze biztos, hogy igazunk van, aki nem hisz nekünk az ostoba bolond stb... az, hogy a tudomány minden létező módszere az állításaink ellen szól az mit sem számít, mert ugye elfogadjuk a többi lehetetlen dogmát is.
    Miért nem vagyunk képessek elismerni, hogy valamit nem tudunk, és akkor lehet, hogy hamarább megtudnánk az igazat, mert ahelyett, hogy bolond fantáziánkal magyaráznánk a dolgokat inkább keresnénk a választ, ha pedig nem találjuk meg soha, az sem baj, mert ugysem tudunk semmit az ég világon, és a semmi + 1 nem változtatna a dolgokon. Feltételezni szabad, mert az igazság kiderítésének egyik lépése a feltételezés, de oda kell figyelni, nehogy a gyenge alapú feltételezések győzzenek. Tehát nem tudom mik azok a fekete háromszögek, szeretném megtudni még mennyire... de az IGAZAT. NEM TUDOM.
  • sz4bolcs
    #35 Egy olyan nagyhatalomtól én nem sok mindent várok, ami az elmúlt 10 év alatt egyetlen új harcirepülőgép/helikopter tipust sem tudott a hadseregében/légierejében rendszeresiteni!!!!! - mert egész eddig a nagy szülinapi tortán dolgoztak!
  • sz4bolcs
    #34 Szülinapi torta
  • NEXUS6
    Szerintem meg nem egy szupertitkos amcsi repcsiről van szó.
    Egyrészt lásd a cikket, a szupertitkos gépek általában azok is maradnak egészen a bejelentésükig, az illetékesek ugyan is tesznek róla, hogy az maradjon, itt meg már egy háromszögfigyelő népmozgalmat látunk.

Másrészt az amcsi vezetésnek szerintem kapóra jön ez az ufóőrület. Jó kis dezinformáció a valódi titkos gépek leplezésére, erősebbnek hatékonyabbnak is mutatják amerikát. A vezetők pedig félmosollyal a szájuk szegletében, ámdebár sokat selytetően azt mondhatják a médiának, hogy erről nem mondhatnak semmit.

Hát szerintem valóban nem mondhatnak, mert kevesebbet tudnak róla, mint egyes ufó szervezetek!!!!;)))

Egy olyan nagyhatalomtól én nem sok mindent várok, ami az elmúlt 10 év alatt egyetlen új harcirepülőgép/helikopter tipust sem tudott a hadseregében/légierejében rendszeresiteni!!!!!
  • galocza
    szerintem egy zümmögő.
    eljött erre az isten háta mögötti kékeszöld bolygóra, és jól megzümmög bennünket (hgttg 8).
  • dez
    Ezzel azért van két gond. Egyik, hogy a mai fizika alapján nem lehet ilyen (hatalmas, mégis hangtalanul lebeg, aztán egy pillanattal később már iszonyú sebességgel elszáll) szerkezetet építeni, tehát egy vadonatúj fizikát kellett volna hozzá kodolgozni. A másik, összefüggésben az elsővel, hogy ezeket háborúkban nem használják fel, csak itt-ott feltűnedeznek. Mi értelme lenne ennek? (Lehet valami, de erősen kétséges a dolog.)
  • Alfa Of NS
    Ahogy elnezem a hozzaszolasokat, a foldonkivuliek csak azert nem letesitettek meg kapcsolatot, mert felnek, hogy folzabaljak az urhajojukat
  • sz4bolcs
    Én megeszem rolla' ;]
  • engine
    Ha a drazsét megeszitek róla és kicsit jobb rajzot csinálnak, még kiderül, hogy Lucas épített egy csillagrombolót :P
  • sz4bolcs
    fako: Persze itt azis kozre jaccik hogy az usa-ban barmelyik hulye bekerulhet a mediaba. - Na azért nem csak ott. :)
  • JZO
    szerintem ez inkább az USA egyik szigorúan titkos repülőgépe. Aligha idegenek járművei. Egy fikarcnyit sem lennék meglepve, ha pár éven belül nyílvánosságra hoznák a gép létét.
    Emellett gondoljunk bele, mennyi minden lehet még ezek mellett, amit nem hoznak nyílvánosságra. Ráadásul még meg is értem őket...
  • fako
    Persze, eppen errol beszelek. Nemtudod hogy hany es milyen tipusu repulogepuk van. Nyugodtam lathattak valami ujtipusu repulogepet, es nem valami idegen urhajot:).
    Es ha onnan nezem hogy az USAban naponta latsz ilyet, a vilag tobbi reszeben meg egyaltalan akkor meg egyenesen adodik ez. Persze itt azis kozre jaccik hogy az usa-ban barmelyik hulye bekerulhet a mediaba.

Nem azt mondom hogy teljesen kizartnak tartom hogy lehet valami mas is, de nem tul meggyozoek az allitasok. Altalaban csak nehany ember latja, semmilyen tudomanyos meres nem keszul, ha keszul foto azis homalyos meg sotet. Az egesz x aktak errol szol, latsz valamit amit nem tudsz pontosan meghatarozni, ha ufo-t akarsz latni akkor azt latsz, ha repulogepet akarsz latni akkor azt latsz. Ha felnezek egy repulogep kondenzcsikjara es ballisztikus raketat akarok latni, akkor azt latok.
  • Esrohnoil
    Sajna nem csak ők hiszik magukról ahogy azt sem h. kiválasztottak lennének...
  • mikike
    sajna úgy tűnik épp az ott élő emberek kormányozzák a földet
    (... vagy ők azt hiszik)
  • mikike
    aham
    csak te emberi logikával próbálsz megérteni idegen gondoltokat

szvsz nem sok esélyed van
  • sz4bolcs
    S a kis szobába toppanék, röpül felém anyám, kinyitom az ablakot, hadd röpüljön tovább!!!
  • RangeR
    Ha számodra vagy az észlelő számára azonosíthatatlan és repül is és tárgyról van szó, akkor az a szó szoros értelmében azonosítatlan repülő tárgy, azaz UFO. Ebben most mi volt a különleges???
  • deep
    Szerintem sem valószínű, hogy akiknek van ilyen lebegő drazsés hatszögük, azok csak menőzni járkálnának vele a Földre.Vagy eltüntetnének róla minket, vagy felvennék a kapcsolatot.Szvsz legalábbis.
  • Gear
    Fekete három szög . Hirtelen három oldal a sok közül ami ezekkel foglalkozik:).Magyart nemnagyon találtam.
  • DecenS
    Szerintem egy nálunk értelmesebb civilizáció létezésének egyértelmű bizonyítéka is van: az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk
  • sz4bolcs
    Viszont tele vannak drazséval. És ez már egy jó pont :)
  • cue
    Aranyos, hogy az ábrázolt járművek még véletlen sem háromszög alakúak... :)
  • sz4bolcs
    #13 dez: nézz körül tőlünk nyugatra! És stimmel is a mondatod egy része :)
  • rolika
    az a b2-es roppant kúl jószág
  • dez
    (Lehet.)
  • dez
    Valóságos Némo kapitány? Vagy egy titkos csoport, ami egy évszázaddal az emberiség többi része előtt jár?
  • attila84
    Szerintem ember alkotta szerkezetről van szó. Ha létezne, egy tőlünk jóval fejlettebb civilizáció nem hiszem, hogy egyrészt észrevennénk, másrészt, hogy ilyen módszereket használnának.Nem látom az értelmét.
  • dez
    Gondolod? Létezik egy csomó fénykép és videofelvétel, csak keress rá. (Persze bizonyára
    legalábbis jó részük hamis.)
  • dez
    Ja, ezt a háromszöget látták már a világ minden táján, nem csak az USA-ban.

Én már egyátalán nem tartom megbízhatónak a vidéki falvak háziasszonyainak, stb. beszámolóit, mert már az összeolvasottak alapján unalmukban bármit kitalálhatnak. De a korai észlelések, és a mai korman a komolyabb személyek észlelései kicsit más tészta.
  • Runo
    Fenébe, és pont egyik szemtanunál sem volt fényképezőgép, esetleg egy fényképezős-mobiltelefon
  • dez
    "A legvalószínűbb magyarázatot, a B2-es lopakodó bombázót az alacsony magasságú, települések közeli repülések egyértelműen kizárhatóvá teszik"

Azaz, a B2-es nem tud egy helyben lebegni, ráadásul hangtalanul. Ja, és ez általában látszik a radaron.

Persze az is lehet, hogy mindenki hülye, aki ilyesmit lát (közelebbről).
  • [HUN]PAStheLoD
    mért ne ? Van rá nyersanyag
  • [HUN]PAStheLoD
    csak ha zselés cukor , csak akkor jó ..