Emelkedik a fekete háromszög-észlelések száma

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
sajna úgy tûnik épp az ott élõ emberek kormányozzák a földet
(... vagy õk azt hiszik)

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
aham
csak te emberi logikával próbálsz megérteni idegen gondoltokat

szvsz nem sok esélyed van

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

sz4bolcs
S a kis szobába toppanék, röpül felém anyám, kinyitom az ablakot, hadd röpüljön tovább!!!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

RangeR
Ha számodra vagy az észlelõ számára azonosíthatatlan és repül is és tárgyról van szó, akkor az a szó szoros értelmében azonosítatlan repülõ tárgy, azaz UFO. Ebben most mi volt a különleges???

deep
Szerintem sem valószínû, hogy akiknek van ilyen lebegõ drazsés hatszögük, azok csak menõzni járkálnának vele a Földre.Vagy eltüntetnének róla minket, vagy felvennék a kapcsolatot.Szvsz legalábbis.
Fekete három szög . Hirtelen három oldal a sok közül ami ezekkel foglalkozik😊.Magyart nemnagyon találtam.

"vessetek a mókusok közé" :)

Szerintem egy nálunk értelmesebb civilizáció létezésének egyértelmû bizonyítéka is van: az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk

sz4bolcs
Viszont tele vannak drazséval. És ez már egy jó pont 😊

Aranyos, hogy az ábrázolt jármûvek még véletlen sem háromszög alakúak... 😊

sz4bolcs
#13 dez: nézz körül tõlünk nyugatra! És stimmel is a mondatod egy része 😊

az a b2-es roppant kúl jószág

(Lehet.)

Valóságos Némo kapitány? Vagy egy titkos csoport, ami egy évszázaddal az emberiség többi része elõtt jár?

attila84
Szerintem ember alkotta szerkezetrõl van szó. Ha létezne, egy tõlünk jóval fejlettebb civilizáció nem hiszem, hogy egyrészt észrevennénk, másrészt, hogy ilyen módszereket használnának.Nem látom az értelmét.

Gondolod? Létezik egy csomó fénykép és videofelvétel, csak keress rá. (Persze bizonyára
legalábbis jó részük hamis.)

Ja, ezt a háromszöget látták már a világ minden táján, nem csak az USA-ban.

Én már egyátalán nem tartom megbízhatónak a vidéki falvak háziasszonyainak, stb. beszámolóit, mert már az összeolvasottak alapján unalmukban bármit kitalálhatnak. De a korai észlelések, és a mai korman a komolyabb személyek észlelései kicsit más tészta.

Fenébe, és pont egyik szemtanunál sem volt fényképezõgép, esetleg egy fényképezõs-mobiltelefon

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

"A legvalószínûbb magyarázatot, a B2-es lopakodó bombázót az alacsony magasságú, települések közeli repülések egyértelmûen kizárhatóvá teszik"

Azaz, a B2-es nem tud egy helyben lebegni, ráadásul hangtalanul. Ja, és ez általában látszik a radaron.

Persze az is lehet, hogy mindenki hülye, aki ilyesmit lát (közelebbrõl).

[HUN]PAStheLoD
mért ne ? Van rá nyersanyag

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
csak ha zselés cukor , csak akkor jó ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

sz4bolcs
Drazsés sakktábla hamutartóval és pohártartóval kombinálva??? Ez nagyon király 😄 Nekem kell egy ilyen. Oldalából úgy kirágcsálnám a drazsét. Fõleg a pirosat. Azt nagyon szeretem.

[NST]Cifu
A szemtanú által elmondottakból végzett durva matematikai számítások alapján a jármû 65 méter széles és 80 méter hosszú lenne

Tételezzük fel, hogy tényleg létezik ez az izé. A fentiek alapján akkor nagyobb, mint Boeing 747-400 vagy az Antonov An-124.....

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

papabear
de reggelre kiderült, hogy egy idegen?
Én... is ... láttam... a fekete háromszöget... sötét volt a szobámban, nagyon féltem... aztán ... barátnõm ... kitakarta magát ... ma is beleborzongok.

Erdekes hogy csak az USA-ban vannak ufok
Egyebkent az emlitett B2-es bombazo is nagyon sokaig titkos volt raadasul nem latszik a radaron meg ilyesmi, szoval egy ilyen addig nem ismert gepre barki ramondhatja hogy ufo. Kitudja hogy az usaf-nak meg mennyi es milyen titkos repulogepe van.
← ElőzőOldal 3 / 3