125
  • kicsy
    "a mai fizika alapján nem lehet ilyen [..] szerkezetet építeni"

De lehet :)
  • kicsy
    Azt mondod, hogy ha a tudomány ellenünk szól akkor nincs igazunk. Régen (középkorban mondjuk, meg még utána is) azt mondták, hogy ha a vallás, egyház ellenünk szól, akkor nincs igazunk (máglyára vele). Remélem érted mire akarok kilyukadni, a tudomány nem feltétlenül a "jó" oldalon áll. (Illetve nem a tudomány, hanem amit mi ismerünk belőle) Mert egy hétköznapi ember nem bizonyítgatja végig az összes tudományos állítást, hanem egyszerűen elhiszi, ha a megfelelő emberektől, a megfelelő módon hallja. Ha belegondolsz, gyakorlatilag ugyanez volt az egyházzal is..
  • Anteris
  • Anteris
    amerikában mindenki barom
  • GABOR16
    Kipróbálják az emberekre kifejtett hatását.
    Pl. meghalnak e tőle, vagy sem
  • Mice
    nem nagyon hiszek bennük, de ha már csinálnak egy gépet miért nem a lakatlan részeken repkednek vele?
  • Speth
    NEMTUDOM MI
    ufo deltoidot láttam
    ufo paralelogrammát is
    de mondom NEMTUDOM MI szerintem pánik lenne ha elmondaná kedves kormány igen valóban invázió lesz.... egyébként minden oké. NEMTUDOM MI
    ez a térkép pedig azt mutatja hol jut a legtöbb egyetemista 1 kocsmára JE PISZ. nemtudom mi
  • GABOR16
    Ezekben a lámpákban csak olyan színek vannak, mint Amerika zászlajában.
    Sőt még az arány is kb akkora!!!
  • Conflict
    nem értem a haditechnikához, de lentébb olvastam, hogy az USA 10 éve nem állított hadrendbe új gépeket.
    Szerintem elképzelhető, hogy szerencsétlenek azóta csak fejlesztenek, netán valami új technológián dolgoznak. Az észlelések pedig a tesztrepüléseknek köszönhető, hiszen hol lehet a leginkább tesztelni egy új(?) technológiát (új radar, radarvisszaverő burkolat) mint pölö lakott területek közelében, radarral jól lefedett környéken?

Persze ez is csak egy eszmefuttatás...
    Lásd fentebb nem értek hozzá:-)
  • _Vegeta_
    Istenem....

Amerikaiak..latnak azok mindent. :D
  • Tetsuo
    Sőt azt is UFOnak híjják! :DD
  • FtranX
    amúgy a második kép olyan mint egy repülő diszkólámpa :)
  • FtranX
    tökéletesen egyetértek.
  • Kryon
    Sztem a leg kézenfekvőbb magyarázat a kísérleti gép,és a gazdag fantázia találkozása.A második helyezett,hogy bizonyos technológiát fejlesztettek ki,amit nem vernek nagy dobra....Ha pedig feltesszük,hogy idegenek,akkor egy esetben mutatkoznának meg kb.anyira mint azt "szemtanúk"állítják.......,akkor,ha ezek katonai járőrök,kiknek nem feladatuk a kapcsolatfelvétel,csupán "bevédik" a térséget valkikkel szemben,és velünk nem is foglalkoznak......(nem tudtam jobbat kitalálni)
  • valaé valaé ná
    Ja. Hamarosan megjelennek a hasnyálmirigyemben és elkezdenek inzulint termelni.
  • bah
    És nemsokára megjelennek a jelek a búzatáblákon és elkezdődik az invázió.....
  • Kryon
    Üdv! Visszahoztak az idegenek....
  • valaé valaé ná
    Ez a Langerhans-szigeteki UFÓ ?
  • Emmegki
    Na vkinek (pl. hadsereg) sikerült összedobnia egy működőképes liftert. (=ami normálisan fel tud szállni)
  • mb66
    Vicc ez az egész ufos baromság
    Mellesleg "A szemtanúk leírása alapján készített modell "
    Hát ezek a modellek kurvára nem háromszög alakuak szal nemtom mit faszkodnak ezek a buzi amcsik!
  • DBM
    Na ez hülyeség először is az ufóhajtómű az elektromos áramkörből kilépő elektronok mozgási sebességét kihasználva mozdul el, ami esetleg vinnyogó, visító hangot adna, nem pedig valami nagy, tipikus "légcsavar-hangot". Azérrt ne gondold már, hogy ha ilyet tudnak építeni, akkor ilyenre nem gondolnak!
  • DBM
    Ja, mellesleg megjegyzem, hogy egy különös háromszög alakú gépen dolgoztak még nemrég, újfajta hajtóművel. Bár nem teljesen olyan jó, mint a valódi ufóké(kicsit le lehetünk maradva, régóta jobb gépeik vannak, de ez más téma már), met a roswelli balesetből származó mágneses térben magától mozog! Csak azokat tudják becsapni, akik gyepes gondolkodásúak, vagy semmit nem értenek, vagy "ufó-hívők".
  • DBM
    Na ebbe muszály vagyok beleszólni.

Először is nem légi erő, hanem valami titokzatos izé. Pont azok mondják, akik csinálták.
    "vajon miért csak az usában vannak ufók?" -ja!

Akik azt mondják ember alkotta, nem tévednek. Belgiumban már előfordult ilyen. Peersze! Maj az amcsik e3lárulják a hadititkukat.
    És mi a poén? Beraknak egy ócska repülőről egy képet(B2-es), hogy hű, de szuper-modern, az a valami csak ufó lehet.
    Eggyel több ok, amiért utálom az amcsikat!

Erről ennyit, ha valaki nem hiszi el, nézzen utána, csak nem szeretném, ha ezzel a hülyeséggel etetnék a jónépet, hogy tudjátok, miről van szó.
  • tajfun
    Ez a terkep azt mutatja hol mennyien basznak be a kocsmaban...
  • Christian
    talán ifnormációakt gyűjtenek az idegenek, először amerikáról, azt jönnek európára, és ha megvan minden, akkor jönnek az embernek álcázott UFOK!!!!!!!Végünk!!!!!:D
  • Christian
    kezdek félni
  • grebber
    Én tudom hogy léteznek hiszek bennük.
  • jeec
    Igen. Nem. De.
  • sz4bolcs
    És az ilyen léghajón is lenne drazsé?
  • jeec
    Ilyen cuccról volt "viccesebb" beszámoló is: egy illető az autópályán haladva elhaladt egy ilyen objetum alatt. Több, mint egy percig (sajnos nem emlékszem pontosan, de ez biztos) tartott, amíg átért (gy.k. egy sztrádán átlgos sebességgel haladó autó kb. fél perc alatt tesz meg 1 km-t, mondjuk ha lassabban megy,akkor 800 m-t). Persze lehet, hogy a tárgy ahaldási irányával megegyező irányban ment, d e aleírása alapján hatalmas volt a tárgy.

Ja: volt szó korábban egy az USA hadserege számára fejlesztett léghajóról, ami hatalmas méretű, inkább lapos formájú (talán még a háromszög forma is említve volt) és nagy mennyiségű embert, sőt harckocsikat is tudnak szállítani vele - olcsón, aránylag gyorsan, mindenféle terepen (felett). Mondjuk egy ilyen léhghajónak azért lenne hanjga rendesen, mivel gondolom légcsavarokkal haladna előre. Szóval lehet, hogy ez volt a kamu hír.
  • [NST]Cifu
    Én arra hajlok, hogy itt egy helikoptert, léghajót vagy repülőgépet néztek ufónak, és kész.

a.: Idegenek aligha lehetnek, mi logika van abban, hogy feltünnek-eltünnek, légiparádéznak? A többiről nem is beszélve (kapcsolatfelvétel, stb.)

b.: Titkos katonai gép sem lehet, azok ugyanis messze elkerülik a lakott területeket. Állítólagos ufókról készült képekkel és videókkal tele a padlás, de a valódi titkos gépekről nem készültek ilyen "elkapott" képek (sem a Tacit-sorozatról, sem a B-2A-ról, sem az F-117A-ról, sem a Bird of Prey-ről, sem az Auróráról). A titkos gépek akkor kerültek a nyilvánosság elé, amikor azt a Pentagon jóváhagyta....
  • papabear
    Hehe. Ez a térkép emlékeztet engem az UFO pc-gamma sorozatra.
    Mindjárt ki si jelölöm az egységemet és odaküldöm őket tunkolni.
  • WiNters
    és ha tényleg ufok akkor nem lehet hogy kivancsibbak az emberekre a városokban mint a pusztára?
    miert ne jöhetnének ide?ha lenne olyan technologiánk amivel elmehetnénk más bolygora nem néznéd meg őket akarhogyis élnek?
  • bah
    Szerintem a bejelentések egy része hülyeség vki csak szórakozik.A másikfele lehet igaz.Szerintem az amerikaiak pilótákat képeznek ki az ujfajta repülőikhez amiket nehéz észlelni.És ezeket nem sokára valamikor be fogják vetni az elkövetkező valamelyik háborúban.Szerintem azért több az észlelés lakott területnél mert ott több hülye van aki csak szorakozik.De az számomra is felfoghatatlan hogy egyetlen fénykép/video... sem készült még.A tv ben is egy csomo musor megy hogy egy ember nyilatkozik hogy az ufokkal egyutt dolgonak a fold alatt o is ott dolgozott...
    meg hogy szellem koltozott a hazba és ki kell űzni....
    A mediaban nagyon nagyon könnyen tudják manipulálni a dolgokat,én azt mondom az ilyeneknek nem szabad hinni,csak ha van róla komoly bizonyíték,ha van akkor általában arra már sokan felfigyelnek.
  • SZEG007
    ehh, hát persze nagyon sok,de arra nem gondolsz, hogy 1 háromszög több helyen is feltünt különbözö idopontokban?
    Azért ezket a faszságokat a kreténbe, meg Bp.TV-n kéne közölni nem az SG-n.....
  • shevy
    jogos, a középső kép alapján ez nagyon hatszög :)
  • Gladiator
    és ez hol háromszög?
  • Cat #48
    érdekes ötlet a nem bizonyítható, és önmagában nem megálló egyedi eseteket összegezni, statisztikákat készíteni, csak sztm nem sok értelme van. Három variáció lehet

1. a nagy népességszámú területeken több az észlelés - ez jött ki, ez teljesen logikus szerintem, ahol sok az ember ott több a "valamit látó" ember is
    2. A kietlen vidékeken látnak az emberek dolgokat - a kevés számú szemtanu miatt nem bizonyítható, simán lehetnek képzelgések vagy exhibicionista emberek
    2. az eloszlás egyenletes a sivatagokban és a nagyvárosokban - ez nagyon fura lenne, mert az utóbbi csökkenése azt jelentené hogy nem csupán feltünési viszketegségben lévő emberekről van szó, azaz valami van felettünk

persze az egész adatbázissal az a gond, hogy az elemei kétségesek, és hát ugye szarból nem lehet várat építeni
  • HUmanEmber41st
    Remélem itt is lesz 500 hozzászólás :)
    Szóval a titkos gépek azért titkosak mert eldugják őket...
    A Légierő pedig beismerte, hogy nem az övék..
    Meg nem "rémítgetnék" a polgári lakosságot ilyen méretű repülő drazsés csokikkal...
    A térkép szerint elég sok ilyen jármű repkedhet a légtérben..
  • BlackRose
    és mit mondott? :)