Emelkedik a fekete háromszög-észlelések száma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Sõt azt is UFOnak híjják! 😄D

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

FtranX
amúgy a második kép olyan mint egy repülõ diszkólámpa 😊

FtranX
tökéletesen egyetértek.

Sztem a leg kézenfekvõbb magyarázat a kísérleti gép,és a gazdag fantázia találkozása.A második helyezett,hogy bizonyos technológiát fejlesztettek ki,amit nem vernek nagy dobra....Ha pedig feltesszük,hogy idegenek,akkor egy esetben mutatkoznának meg kb.anyira mint azt "szemtanúk"állítják.......,akkor,ha ezek katonai járõrök,kiknek nem feladatuk a kapcsolatfelvétel,csupán "bevédik" a térséget valkikkel szemben,és velünk nem is foglalkoznak......(nem tudtam jobbat kitalálni)

Ja. Hamarosan megjelennek a hasnyálmirigyemben és elkezdenek inzulint termelni.

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

bah
És nemsokára megjelennek a jelek a búzatáblákon és elkezdõdik az invázió.....

Üdv! Visszahoztak az idegenek....

Ez a Langerhans-szigeteki UFÓ ?

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

Na vkinek (pl. hadsereg) sikerült összedobnia egy mûködõképes liftert. (=ami normálisan fel tud szállni)

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

mb66
Vicc ez az egész ufos baromság
Mellesleg "A szemtanúk leírása alapján készített modell "
Hát ezek a modellek kurvára nem háromszög alakuak szal nemtom mit faszkodnak ezek a buzi amcsik!

www.hordamusic.hu

Na ez hülyeség elõször is az ufóhajtómû az elektromos áramkörbõl kilépõ elektronok mozgási sebességét kihasználva mozdul el, ami esetleg vinnyogó, visító hangot adna, nem pedig valami nagy, tipikus "légcsavar-hangot". Azérrt ne gondold már, hogy ha ilyet tudnak építeni, akkor ilyenre nem gondolnak!

Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"

Ja, mellesleg megjegyzem, hogy egy különös háromszög alakú gépen dolgoztak még nemrég, újfajta hajtómûvel. Bár nem teljesen olyan jó, mint a valódi ufóké(kicsit le lehetünk maradva, régóta jobb gépeik vannak, de ez más téma már), met a roswelli balesetbõl származó mágneses térben magától mozog! Csak azokat tudják becsapni, akik gyepes gondolkodásúak, vagy semmit nem értenek, vagy "ufó-hívõk".

Na ebbe muszály vagyok beleszólni.

Elõször is nem légi erõ, hanem valami titokzatos izé. Pont azok mondják, akik csinálták.
"vajon miért csak az usában vannak ufók?" -ja!

Akik azt mondják ember alkotta, nem tévednek. Belgiumban már elõfordult ilyen. Peersze! Maj az amcsik e3lárulják a hadititkukat.
És mi a poén? Beraknak egy ócska repülõrõl egy képet(B2-es), hogy hû, de szuper-modern, az a valami csak ufó lehet.
Eggyel több ok, amiért utálom az amcsikat!

Errõl ennyit, ha valaki nem hiszi el, nézzen utána, csak nem szeretném, ha ezzel a hülyeséggel etetnék a jónépet, hogy tudjátok, mirõl van szó.

Ez a terkep azt mutatja hol mennyien basznak be a kocsmaban...

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

talán ifnormációakt gyûjtenek az idegenek, elõször amerikáról, azt jönnek európára, és ha megvan minden, akkor jönnek az embernek álcázott UFOK!!!!!!!Végünk!!!!!😄

kezdek félni

grebber
Én tudom hogy léteznek hiszek bennük.

Next PC upgrade: 2022

Igen. Nem. De.
sz4bolcs
És az ilyen léghajón is lenne drazsé?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ilyen cuccról volt "viccesebb" beszámoló is: egy illetõ az autópályán haladva elhaladt egy ilyen objetum alatt. Több, mint egy percig (sajnos nem emlékszem pontosan, de ez biztos) tartott, amíg átért (gy.k. egy sztrádán átlgos sebességgel haladó autó kb. fél perc alatt tesz meg 1 km-t, mondjuk ha lassabban megy,akkor 800 m-t). Persze lehet, hogy a tárgy ahaldási irányával megegyezõ irányban ment, d e aleírása alapján hatalmas volt a tárgy.

Ja: volt szó korábban egy az USA hadserege számára fejlesztett léghajóról, ami hatalmas méretû, inkább lapos formájú (talán még a háromszög forma is említve volt) és nagy mennyiségû embert, sõt harckocsikat is tudnak szállítani vele - olcsón, aránylag gyorsan, mindenféle terepen (felett). Mondjuk egy ilyen léhghajónak azért lenne hanjga rendesen, mivel gondolom légcsavarokkal haladna elõre. Szóval lehet, hogy ez volt a kamu hír.
[NST]Cifu
Én arra hajlok, hogy itt egy helikoptert, léghajót vagy repülõgépet néztek ufónak, és kész.

a.: Idegenek aligha lehetnek, mi logika van abban, hogy feltünnek-eltünnek, légiparádéznak? A többirõl nem is beszélve (kapcsolatfelvétel, stb.)

b.: Titkos katonai gép sem lehet, azok ugyanis messze elkerülik a lakott területeket. Állítólagos ufókról készült képekkel és videókkal tele a padlás, de a valódi titkos gépekrõl nem készültek ilyen "elkapott" képek (sem a Tacit-sorozatról, sem a B-2A-ról, sem az F-117A-ról, sem a Bird of Prey-rõl, sem az Auróráról). A titkos gépek akkor kerültek a nyilvánosság elé, amikor azt a Pentagon jóváhagyta....

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

papabear
Hehe. Ez a térkép emlékeztet engem az UFO pc-gamma sorozatra.
Mindjárt ki si jelölöm az egységemet és odaküldöm õket tunkolni.
WiNters
és ha tényleg ufok akkor nem lehet hogy kivancsibbak az emberekre a városokban mint a pusztára?
miert ne jöhetnének ide?ha lenne olyan technologiánk amivel elmehetnénk más bolygora nem néznéd meg õket akarhogyis élnek?

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

bah
Szerintem a bejelentések egy része hülyeség vki csak szórakozik.A másikfele lehet igaz.Szerintem az amerikaiak pilótákat képeznek ki az ujfajta repülõikhez amiket nehéz észlelni.És ezeket nem sokára valamikor be fogják vetni az elkövetkezõ valamelyik háborúban.Szerintem azért több az észlelés lakott területnél mert ott több hülye van aki csak szorakozik.De az számomra is felfoghatatlan hogy egyetlen fénykép/video... sem készült még.A tv ben is egy csomo musor megy hogy egy ember nyilatkozik hogy az ufokkal egyutt dolgonak a fold alatt o is ott dolgozott...
meg hogy szellem koltozott a hazba és ki kell ûzni....
A mediaban nagyon nagyon könnyen tudják manipulálni a dolgokat,én azt mondom az ilyeneknek nem szabad hinni,csak ha van róla komoly bizonyíték,ha van akkor általában arra már sokan felfigyelnek.

SZEG007
ehh, hát persze nagyon sok,de arra nem gondolsz, hogy 1 háromszög több helyen is feltünt különbözö idopontokban?
Azért ezket a faszságokat a kreténbe, meg Bp.TV-n kéne közölni nem az SG-n.....

shevy
jogos, a középsõ kép alapján ez nagyon hatszög 😊

Gladiator
és ez hol háromszög?

érdekes ötlet a nem bizonyítható, és önmagában nem megálló egyedi eseteket összegezni, statisztikákat készíteni, csak sztm nem sok értelme van. Három variáció lehet

1. a nagy népességszámú területeken több az észlelés - ez jött ki, ez teljesen logikus szerintem, ahol sok az ember ott több a "valamit látó" ember is
2. A kietlen vidékeken látnak az emberek dolgokat - a kevés számú szemtanu miatt nem bizonyítható, simán lehetnek képzelgések vagy exhibicionista emberek
2. az eloszlás egyenletes a sivatagokban és a nagyvárosokban - ez nagyon fura lenne, mert az utóbbi csökkenése azt jelentené hogy nem csupán feltünési viszketegségben lévõ emberekrõl van szó, azaz valami van felettünk

persze az egész adatbázissal az a gond, hogy az elemei kétségesek, és hát ugye szarból nem lehet várat építeni

Remélem itt is lesz 500 hozzászólás 😊
Szóval a titkos gépek azért titkosak mert eldugják õket...
A Légierõ pedig beismerte, hogy nem az övék..
Meg nem "rémítgetnék" a polgári lakosságot ilyen méretû repülõ drazsés csokikkal...
A térkép szerint elég sok ilyen jármû repkedhet a légtérben..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

és mit mondott? 😊

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Ez lol. Tényleg, én is rögtön erre gondoltam, hogy mi a fasznak villognak avval?
De lehet hogy direkt és van célja de NEM TUDOM MI. 😊
Szarok az egészre NEM TUDOM és nem is érdekel.

Meg tudja nekem valaki mondani nekem mijert jonnenek a foldre a kis ufosok?
Ez pont ojanmintha egy amerikaji ell menne elni afrika valamejk torzsevel, csak 1000 szer roszab.
Ha anyira inteligensek tudhatnak hogy ha ide jonnek..a legjobbik esetben el lkapjuk oket,tanulmanyozuk oket, ell rabojuk a tehnologiajukat, es soha tobbe nem ternek visza..Az emberek nem jatszanak.
Ha en foldonkivuli lennek, Orulnek..
De nem, komojan...ha inteligensek a foldonkivuliek, bisztos van anyi eszuk hogy ne ide jojennek..
P.S. uzenet a foldonkivulieknek :
En tegnap 3 ufot lattam..lebegtek meg minden..

es utana fell ebredtem 😊)
az észlelések szerint a keleti parton elég sok volt nagyvárosban... de senkinek egy kamera, vagy fényképezõgép??!! 😊)

uborkaszezon idejé mindig elõjönnek ezek a "öreg parasztbácsi a kocsmából hazafele full beállítva, ufot látott" dolgok

Én tegnap Jézust láttam

sz4bolcs
BlackRose: Már leírtam, hogy szupertorta drazséval, de... Na jó kimondom. NEM TUDOM. LEHET, HOGY ZSELÉSCUKOR. ;] ezek a hírek max bolondozásnak jók 😊

Mivel az UFO-k kétségtelenül nagyon szeretik mutogatni magukat (több fényképünk van, mind pl. a világ legszexibb fotómodeljeirõl), de persze mindez úgy történik, hogy véletlenül mutogatják meg magukat (igaz, hogy szuperior technológiával rendelkeznek, de jobban észrevehethetõk mint pl. az USA 198x-as fejlesztésû repûlõgépei, na de mindegy). Persze feketére mázolják magukat, és aztán XX mindenféle villogó lámpával szerelik fel magukat... de erre van magzarázat (pl. csak fekete festéket tudnak elõállítani még a szuper technológiájuk felhasználásával is, ja és persze egéssz évén át ünneplik a Karácsonyt (ezért a szines lámpák - lehet, hogy a Kínaiak egész jó üzletet köthetnének velük ) na elég a bolondozással. Mivel sokan látják tehét a következõket szögezném le:

1. NEM TUDOM
2. Feltételezem, hogy valami van (NEM TUDOM MI)
3. NEM TUDOM MI
4. Feltételezem, hogy nem Földöntúli lények (NEM TUDOM MI)
5. NEM TUDOM MI
6. Feltételezem, hogy van még máshól élet, de EMBERI rezolálással nem tartom valószínünek, hogy ide jöttek, és hogy ilyen ügyetlenül figyelnek bennünket (NEM TUDOM MI)
7. NEM TUDOM MI
8. Feltételezem, hogy USA titkos repülõkrõl van szó (NEM TUDOM MI)
9. NEM TUDOM MI

Nem sokat fejlõdtünk, valamikor az ismeretlen dolgokat Istenekkel magyaráztuk (és még ma is követjük ezeket a dogmákat), ma pedig mivel ha Istenrõl beszélnénk akkor lehülyéznek bennünket (miközben mindég jobban hisznek a vallási dogmákban), hát ezért miért ne lennének valami földöntúli lények, ja és persze biztos, hogy igazunk van, aki nem hisz nekünk az ostoba bolond stb... az, hogy a tudomány minden létezõ módszere az állításaink ellen szól az mit sem számít, mert ugye elfogadjuk a többi lehetetlen dogmát is.
Miért nem vagyunk képessek elismerni, hogy valamit nem tudunk, és akkor lehet, hogy hamarább megtudnánk az igazat, mert ahelyett, hogy bolond fantáziánkal magyaráznánk a dolgokat inkább keresnénk a választ, ha pedig nem találjuk meg soha, az sem baj, mert ugysem tudunk semmit az ég világon, és a semmi + 1 nem változtatna a dolgokon. Feltételezni szabad, mert az igazság kiderítésének egyik lépése a feltételezés, de oda kell figyelni, nehogy a gyenge alapú feltételezések gyõzzenek. Tehát nem tudom mik azok a fekete háromszögek, szeretném megtudni még mennyire... de az IGAZAT. NEM TUDOM.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

sz4bolcs
#35 Egy olyan nagyhatalomtól én nem sok mindent várok, ami az elmúlt 10 év alatt egyetlen új harcirepülõgép/helikopter tipust sem tudott a hadseregében/légierejében rendszeresiteni!!!!! - mert egész eddig a nagy szülinapi tortán dolgoztak!

sz4bolcs
#34 Szülinapi torta

NEXUS6
Szerintem meg nem egy szupertitkos amcsi repcsirõl van szó.
Egyrészt lásd a cikket, a szupertitkos gépek általában azok is maradnak egészen a bejelentésükig, az illetékesek ugyan is tesznek róla, hogy az maradjon, itt meg már egy háromszögfigyelõ népmozgalmat látunk.

Másrészt az amcsi vezetésnek szerintem kapóra jön ez az ufóõrület. Jó kis dezinformáció a valódi titkos gépek leplezésére, erõsebbnek hatékonyabbnak is mutatják amerikát. A vezetõk pedig félmosollyal a szájuk szegletében, ámdebár sokat selytetõen azt mondhatják a médiának, hogy errõl nem mondhatnak semmit.

Hát szerintem valóban nem mondhatnak, mert kevesebbet tudnak róla, mint egyes ufó szervezetek!!!!😉))

Egy olyan nagyhatalomtól én nem sok mindent várok, ami az elmúlt 10 év alatt egyetlen új harcirepülõgép/helikopter tipust sem tudott a hadseregében/légierejében rendszeresiteni!!!!!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

szerintem egy zümmögõ.
eljött erre az isten háta mögötti kékeszöld bolygóra, és jól megzümmög bennünket (hgttg 8).

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Ezzel azért van két gond. Egyik, hogy a mai fizika alapján nem lehet ilyen (hatalmas, mégis hangtalanul lebeg, aztán egy pillanattal késõbb már iszonyú sebességgel elszáll) szerkezetet építeni, tehát egy vadonatúj fizikát kellett volna hozzá kodolgozni. A másik, összefüggésben az elsõvel, hogy ezeket háborúkban nem használják fel, csak itt-ott feltûnedeznek. Mi értelme lenne ennek? (Lehet valami, de erõsen kétséges a dolog.)

Ahogy elnezem a hozzaszolasokat, a foldonkivuliek csak azert nem letesitettek meg kapcsolatot, mert felnek, hogy folzabaljak az urhajojukat
sz4bolcs
Én megeszem rolla' ;]

Ha a drazsét megeszitek róla és kicsit jobb rajzot csinálnak, még kiderül, hogy Lucas épített egy csillagrombolót 😛

sz4bolcs
fako: Persze itt azis kozre jaccik hogy az usa-ban barmelyik hulye bekerulhet a mediaba. - Na azért nem csak ott. 😊

JZO
szerintem ez inkább az USA egyik szigorúan titkos repülõgépe. Aligha idegenek jármûvei. Egy fikarcnyit sem lennék meglepve, ha pár éven belül nyílvánosságra hoznák a gép létét.
Emellett gondoljunk bele, mennyi minden lehet még ezek mellett, amit nem hoznak nyílvánosságra. Ráadásul még meg is értem õket...
Persze, eppen errol beszelek. Nemtudod hogy hany es milyen tipusu repulogepuk van. Nyugodtam lathattak valami ujtipusu repulogepet, es nem valami idegen urhajot😊.
Es ha onnan nezem hogy az USAban naponta latsz ilyet, a vilag tobbi reszeben meg egyaltalan akkor meg egyenesen adodik ez. Persze itt azis kozre jaccik hogy az usa-ban barmelyik hulye bekerulhet a mediaba.

Nem azt mondom hogy teljesen kizartnak tartom hogy lehet valami mas is, de nem tul meggyozoek az allitasok. Altalaban csak nehany ember latja, semmilyen tudomanyos meres nem keszul, ha keszul foto azis homalyos meg sotet. Az egesz x aktak errol szol, latsz valamit amit nem tudsz pontosan meghatarozni, ha ufo-t akarsz latni akkor azt latsz, ha repulogepet akarsz latni akkor azt latsz. Ha felnezek egy repulogep kondenzcsikjara es ballisztikus raketat akarok latni, akkor azt latok.
Esrohnoil
Sajna nem csak õk hiszik magukról ahogy azt sem h. kiválasztottak lennének...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.