41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#6764 Na tovabbi elvezetes estet vagy ejjelt vagy hajnalt vagy mit tudom en.
Jo8t all. -
#6763 Buuuuuh! -
#6762 Hááát....
Az túl spolieres. :-) -
#6761 Csináljak videót az elejéről? :D :o -
#6760 Fel vagyok spanolva! -
#6759 Tök edi!
Ugy megnyalogatnam! -
#6758 Nem az a baj, hanem, hogy rossz ember zsebét tömjük vele. -
#6757 Na eleg volt. 6 ora non-stop jatek mar faj a szemem. Megyek alszani majd holnap irok tobbet.
Ekkora elmenyt regen nem eltem meg egy jatekban az is bisztos. -
#6756 Leszedtem, thx :) -
#6755 hehe
jo vicc... -
#6754 rusnya szegény :P -
#6753 Mit nem lehet rajta érteni?Tized annyiba sem kerül a warez.Nemde? -
#6752 Videok keszitesehez ajanlom Fraps helyett aCamStudio-t.
A 2.0 verzio ingyenes es lenyegesen kevesebb resourcot eszik mint a Fraps. -
#6751 Na gyerekek! Végigvittem! Egész jó volt, csak a végén az a fránya főmonszta... -
#6750 Egy szar mit varsz ettol a mouse haknitol? -
#6749 telepítés alatt egyébként a hivatalos szkrínshátokat mutogatja a progi :) -
#6748 Mondjuk en inkabb az Any Capture Screent hasznalom, mert tud atmeretezestol kezdve ezer dolgot, de nem ingyenes. (bar minden megoldhato) -
#6747 Mindjárt lesz az is :) -
Prof William #6746 Játszott már vele valaki? Milyen? -
#6745 monsztánsnak jobban örültem volna ... ^^ -
#6744 Az lesz... -
#6743 Miert nem hasznalsz Fraps-t ? -
#6742 Odaseneki! -
#6741 Fasza...ez a hülye hyprsnap, de utálom... -
#6740 install1
install2
install3 -
#6739 nyíllal jó lesz a fejbelövés? :) -
#6738 Én torrenten töltöm, de sztem az éjszka folyamán le fog jönni. -
#6737 Ez teljesen legitim dolog.
Mivel a kiadok sokszor csak honapokkal a megjelenes utan adnak ki demo verziot, igy magukra vessenek.
En is le szoktam szedni, belenezek es ha jo, megveszem. Ha nem, megy a szemetbe.
Oblivion mar meg van rendelve es legkesöbb 24-en dobozosan all a polcomon, de hogy egy letöltesert nem fizetek, az biztos. Meg 10 fillert sem. -
#6736 Mindjárt meglesz az 1000 leecher, az első órában.
Na ilyet még SOHA nem láttam.
DB -
#6735 Van egy pár eredeti játék a polcon...
Valaki DCzik, más torrentezik, nekem 1xűbb szarakodás nélkül max sávszéllel lehúzni egy éjszaka alatt 200 forintért. Lőjjetek fejbe -
#6734 Nekem 2 hónapja le van rendelve, de jó eséllyel csak jövő héten jön meg ide is (ahogy a rendelésem állapotát látom a neten....) ezért hát - leech :)
DB -
#6733 na holnap jönnek majd csak az igazi sírások!
2ghz celeron
fx5200
512 mega ram
megvan a minimum req mégis szaggat mint állat! meg ronda is! ezt a szart hájpoltázok?? -
#6732 Nem olvastad a bannert? Szia, bye :P
DB -
#6731 Egyetértek! Nem tagadom én is töltöm (ingyé), de ha elnyeri a tetszésemet beruházok egy eredeti példányra. Mindig így csinálom. ELőször kipróbálom, ielőtt megveszem. -
#6730 Ezt en sem ertettem soha. -
Aakos #6729 A gamez.fee.hu-n fent lévő The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion-RELOADED-t nyugodtan szedhetem? -
#6728 HEHE tetszik ahogy a magyar torrent site-on ki vannak akadva, hogy 90 meg 100 leecher, úristen!!
A külföldin (amiről szedem) most éppen 806 leecher van... mi lesz még amikor a gyengébb ratiojúak is rácuppannak sorban... 10000 leecher??? :P
Mégegyszer, KÖSZÖNÖM, Keresztapa! Ha te nem lennél, most kelhetnék hajnali 4kor hogy elindítsam a torrentet :)))
DB -
#6727 Hogy kepesek vagytok penzt fizetni warezert... inkabb a köcsögöknek nyomjatok a let, mint a fejlesztöknek...sose ertettem... -
#6726 elindult a letoltes, 4.5 ora es lent van, YEEEEEEEEEEEE :) -
#6725 na 1 giga mar lent van...